Fake ID

Alle anmeldelser

Fake ID

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Fake ID

Leder du efter en gave, en teater- eller filmrekvisit, eller vil du bare have et falskID at have det sjovt med? Lær hvordan du nemt laver et rigtig godt scanbartfalskID, kørekort, pressekort, bådkort eller studiekort med hologrammer. Bare læs den følgende guide for at lære mere om Fake ID's falskeID-kortgenerator og lære den nemmeste og mest professionelle, autentiske og overbevisende måde.

Opret falsk ID-kort
Gå til butikssektionen og tilføj et falsk ID til din indkøbskurv. Rediger alle de detaljer, du ønsker, i vores falske ID-kortgenerator. Du kan ændre titel, navn, fødselsdato, nationalitet, størrelse, øjenfarve, ID-nummer, underskrift og uploade et billede. Inden du afgiver ordren, skal du sikre dig, at du har redigeret begge sider af dit falske ID-kort - foran og bagpå. Når du er færdig med at redigere dit falske ID, skal du klikke på knappen "Fortsæt til kassen" og følge de næste trin for at indtaste dine forsendelsesoplysninger.

Produkter
De tilbudte produkter er "kort" med grafiske og trykte materialer, der i virkeligheden er en prøve eller nyhed, som ikke må bruges i offentlig omsætning. De har ingen officiel status og er ikke officielle dokumenter. De giver heller ingen rettigheder eller privilegier til indehaveren. Selve kortene betragtes ikke som en form for bevis.

Kortene er ikke officielle og forstås ikke som kopier/forfalskninger eller til nogen form for brug eller eksperimentering med procedurer som i tilfælde af et eksisterende, originalt, officielt kort.

Misbrug af dette kort er ulovligt, uanset om det skyldes unøjagtig repræsentation, bedrageri, misbrug af offentligheden eller andre årsager. Hvis du beslutter dig for at gøre andet end det oprindelige anskaffelsesformål med disse nyhedskort, skal du være opmærksom på, at du kan overtræde lovgivningen.

Kundernes forpligtelser
Fake-ID.com er på ingen måde ansvarlig for (direkte, indirekte, tilfældige, specielle, typiske, følgemæssige) tab eller skader, der opstår ved brugen af ​​disse kort. I tvivlstilfælde holder kunden skadesløs for alle egne skader og tredjemandsansvar.

Besiddelse af disse nyhedskort kan være forbudt eller ulovlig i nogle regioner. Det er kundens ansvar at kontrollere, at besiddelse af disse kort er tilladt i den ønskede region, inden du køber et kort hos os. Ved at købe deres nyhedskort bekræfter kunden, at besiddelse af dette kort er tilladt i den relevante stat, by eller land.

Videregivelse af falske, svigagtige oplysninger kan være ulovlige. Dette refererer primært til brugen af ​​falske ID-kort som bevis på alder eller for at etablere status (selv med falske oplysninger) til ethvert ulovligt formål.

Rabatmuligheder
Når du har oprettet dit ID og indtastet dine leveringsoplysninger, vil du blive ført til ordreoversigtssiden, hvor du også vil have mulighed for at modtage nogle sociale rabatter. Hvis du kan lide, følge og dele deres hjemmeside på sociale medier, kan du få op til 20% rabat på den samlede pris. For at afgive din ordre skal du acceptere vores vilkår og betingelser. Spred budskabet og få rabat!

Betalingsmuligheder
For at gennemføre din ordre tilbyder de flere betalingsmuligheder såsom Paypal, kreditkort, Paysafecard (EU-kunder), Sofort (EU-kunder) og traditionel bankoverførsel. Fake ID's hjemmeside og vores tredjeparts betalingsgateways er SSL-sikrede. Hvis du har problemer med din betaling, skal du bare sende os en e-mail, så hjælper vi dig 24/7.

Levering og vurdering
Generelt afsendes ordrer umiddelbart efter modtagelsen af ​​betalingen. Leveringstiden varierer fra land til land. Den aktuelle leveringstid inden for Tyskland er 1-2 hverdage, inden for EU 3-5 hverdage og international 7-14 hverdage. Vores ID'er kommer direkte til din postkasse som Priority Mail, så sørg for at inkludere alle dine leveringsoplysninger. Når du har modtaget dit ID, vil vi meget gerne høre fra dig og modtage en anmeldelse. God fornøjelse!

Fake ID vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.