McAfee

Alle anmeldelser

McAfee

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

McAfee

Det gælder om at beskytte både dig selv, din pc og dine oplysninger, når du er på nettet. Noget som alle er i dag, og der skal ikke meget til, før en hacker eller spyware kan finde vej ind til dine oplysninger og benytte sig af disse. Det kræver både sikkerhed og antivirus, begge dele noget, som McAfee tilbyder.

Om McAfee
McAfee er en spiller, der har været med på markedet fra den gang, hvor antivirus blev tilsendt på disketter eller cd-rom. De har derfor fulgt med i den udvikling, der har været på markedet for cyberkriminalitet næsten lige så længe som dem, der forsøger at ødelægge eller stjæle.
Nu om dage er det fortsat antivirus, der er i højsædet, for der er mange steder på nettet, hvor man kan samle malware op. Noget åbenlyst, der skal undgås, andet meget mere sofistikeret, og hvor de færreste kan se, der er tale om problematiske filer eller links, før det er for sent. Her kommer McAfee ind i billedet og tilbyder state of the art sikkerhed for dig og dine oplysninger, så du sikkert kan surfe, shoppe og bruge alle former for medier online.

Services hos McAfee
Noget af det bedste ved McAfee er, at der er en gratis udgave, som alle kan downloade og bruge frit. Det er desuden ikke ualmindeligt, at McAfee som en service allerede er installeret, hvis du køber en ny pc, så du er sikret fra det øjeblik, du tænder den og logger på.

Men også virksomheder kan få stor glæde af McAfee, der tilbyder målrettede løsninger til virksomheder, der kan beskytte mod phishing, angreb med virus, online afpresning, hacking og meget andet. Deres målsætning er ikke kun at tilbyde den bedste sikkerhed her og nu, men samtidig at være på forkant med udvikingen og dermed beskytte mod alt det, der vil komme i fremtiden. Alle huller skal være lukket hos McAfee.
Kundeservice og klager
Selvom McAfee har deres hovesæde i USA, så er deres mål verdensomspændende. De har til formål at alle skal kunne få glæde af deres produkter, at alle - private som virksomheder - skal være sikre, og de er ikke bange for at samarbejde med deres konkurrenter på markedet for at sikre, at dette mål nås.
Alle kommer derfor nemt i kontakt med virksomheden, og løsningerne kan downloades på sikker vis direkte fra deres hjemmeside, så du hurtigt kan komme i gang med at sikre dit, om det er til hjemmebrug eller i professionelle sammenhænge.
Der er samtidig en god forståelse for, at mange ikke forstår det tekniske i antivirus, og derfor kan alle også få hjælp gennem deres kundeservice og IT-afdeling til at finde den rette løsning nemt og bekvemt.

Anmeldelse af McAfee
Brænder du også for beskyttelse af dine oplysninger og din surfen på nettet, og har du erfaringer med at bruge McAfee til at hjælpe med denne sikkerhed, så kan du skrive en anmeldelse af dine oplevelser og brug af lige dette program her på hjemmesiden. På den måde kan andre også komme i gang med at sikre deres oplysninger.