C More

Alle anmeldelser

C More

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lærke
Jeg startede mit abonnement på grund af min ven. Men jeg er generelt tilfreds med min beslutning! Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Ingen fortrydelser!

  Jeg startede mit abonnement på grund af min ven. Men jeg er generelt tilfreds med min beslutning!

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Andre læste også

Logo NBA

NBA

0 anmeldelser

Sportsprogrammer har altid været populære blandt sportsentusiaster, og fans der følger specifikke hold og klubber. Hold og turne...

Logo DAZN

DAZN

0 anmeldelser

DAZN er en global over-the-top (OTT) sportsabonnement videostreamingtjeneste. Tjenesten tilbyder live og on-demand streaming af begivenheder f...

Logo Flipp

Flipp

0 anmeldelser

Flipp er udgivet af Story House Egmont A/S, som udgiver mere end 700 magasiner og tidsskrifter i 30 lande. I Danmark står Story House Egmont ...

Logo Vimeo

Vimeo

0 anmeldelser

Vimeo er en amerikansk udbyder af videohosting, deling og serviceplatforme med hovedkontor i New York City. Vimeo fokuserer på at levere...

C More

C More er en online tjeneste der tilbyder et bredt udvalg af TV serier, Film og andet indhold du kan streame eller se på dit TV i abonnement. Tjenesten kan ses på TV, Computer, Tablet, Smartphone eller via Chromecast, Apple-TV eller Digitalbox i Danmark.

Om C More
C More Entertainment A/S er etableret i 2006 og er filial af Svenske C More Entertainment AB, begge selskaber er del a Bonnier gruppen. C More Entertainment A/S (herefter C More) har hovedkontor i København og har ca. 10 ansatte. C More har aftaler med en lang række film og TV selskaber. 

C More services
StreamingtjenestenC More leverer spændede og nyt indhold hver uge. Serier, dokumentar udsendelser og film indgår i tjenestens udbud. Der streames via et abonement, kunden har adgang til den fulde streaming tjeneste og et udvalg af Film, Serier og Dokumentar udsendelser, der fornyes konstant. Der er derfor underholdning til hele familien. 
Opret et abonnement helt simpelt ved få klik og få adgang til f.eks. de nyeste afsnit af serier som Beverly Hills 90210 eller se store hollywood klassikere. Dit abonnement kan opsiges når som helst uden binding og der kan streames fra to skærme på samme tid. Det fleksible og simple koncept betyder at du kan hoppe ind og ud af abonnementet og ikke behøver betale i perioder, hvor du måske ved du ikke kommer til at se så meget TV. 
Du kan finde masser af streaming for børnene og danske film og stand-up shows for hele familien. 
Se TV når du vil og som du vil. Du får krimiserier i verdensklasse, interessante dokumentar udsendelser og film, der kan underholde store som små. 

 

Download C More Appen og stream på din Tablet, Apple-TV, Samsung Smart TV eller din Smartphone. På computeren går du direkte til siden www.cmore.dk.
Udover du kan streame direkte fra cmore.dk kan du også bestille tjenesten via C More´s samarbejdspartnere; Telmore, Stofa, Yousee, Canal Digital, AltiBox og Nuuk TV. Du finder mere information på hjemmesiden inklusive kontakt data for disse udbydere. 
Udover muligheden for at streame produkter efter valg fra siden eller appen, har du også mulighed for at følge en af de fem TV-kanaler som tjenesten udbyder, inkluderet i abonement prisen får du CMoreSeries, CMoreHits, CMoreStars, CMoreFirst og sfKanalen.
I dag er udvalget af streaming tjenester vokset markant siden vi første gang lærte at benytte computeren til at se TV på. På denne tjeneste får du rigtig mange timers underholdning og serier du ikke kan se på andre tjenester. Appen fungerer nemt og fordi du kan benytte to skærme ad gangen kan hele familien føle sig underholdt på én gang uden at det koster ekstra. På C Mores Facebook side skaber C More et forum, hvor de opfordrer dig som seer til at kommentere og diskutere og engagere dig i indholdet på tjenesten. Prøv C More idag uden bindingstid, afslut når du vil. 

Kundeservice og klager
C More tilbyder dansk kundeservice på telefon 70100204 hverdage mellem 10-18. Men du kan tilmed ringe på hverdage frem til 22.00 og i Weekenden mellem 18.00-22.30 (Service findes da på Svensk og Engelsk). 

Skriv en anmeldese
Skriv her hvordan din oplevelse med abonnement eller Streaming på C More har været.