Podimo

Alle anmeldelser

Podimo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Logo Coursera

Coursera

0 anmeldelser

Coursera blev grundlagt i 2012 af professorerne i datalogi ved Stanford University Andrew Ng og Daphne Koller. Ng og Koller begyndte at tilbyde der...

Podimo

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide, hvor man skal starte med at lede, især hvis det skal være i ordentlig kvalitet. Leder man efter lydbøger, så er der mange steder kan man kigge. Man kan godt komme i tvivl om hvordan og hvor, man finder det rigtige. Her kan Podimo komme en til gode, eftersom dette er et af deres fokuspunkter.

Om Podimo
Stiftet i år 2019, hvilket gør at det er en moderne virksomhed du kan stole på. Podimo er et online bibliotek, som har mange lydbøger og podcasts. Men Podimo er også en virksomhed der fokus på underholdning. Kunne Podimo være noget for dig? Hvis dette er tilfældet burde du tjekke deres et online bibliotek, for at finde ud af om de har nogle historier der kunne være spændende og undervisende for dig.

Produkter og tjenester
Podimo tilbyder forskellige produkter, som f.eks. lydbøger og podcasts. Ved at bruge deres tjenester som er tilgængelige eller ved at købe deres produkter, dette gør også virksomheden undervisende. Søgningen efter et firma der har fokus på det rigtige, kan ofte være tidskrævende. Dette er ikke et problem med Podimo, fordi de har fokus på underholdning. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for en interessant lydbog. Podimo har dette til rådighed. De har også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Ofte så kan man have nogle ting man er i tvivl om. Det kan dog være kompliceret at finde ud af hvem man burde spørge, lige så vel hvordan man kan få fat på oplysninger til at kontakte dem. For at kontakte kundeservice, så kan du vælge at bruge deres kontaktform på hjemmesiden. Her har du mulighed for at vælge hvilket emne dit problem eller spørgsmål omhandler. Dette kan gøre det mere specifikt hvad du skal have hjælp til eller gerne vil have svar på. Her modtager du så svar over mail. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål, så kunne det være en mulighed at tjekke deres FAQ sektion med ofte stillede spørgsmål. Her er har du mulighed for at se titler på nogle spørgsmål der ofte bliver stillet, lige så vel som mulige svar spørgsmålet.

Anmeldelse
Har du erfaring med Podimo? Du må meget gerne skrive din mening. Du må beskrive lige det du har lyst til. Hvis du skriver en anmeldelse, så er din anmeldelse offentlig, hvilket kan komme folk til gode, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Podimo. erfaring kan det også hjælpe folk med at finde andre mennesker, der har haft lignende erfaring med Podimo. Hvad du skriver om er op til dig. Hvad synes du om Podimos hjemmeside? Hvad synes du om produkterne?