Betingelser for Brug

DanskeAnmeldelser er en del af Reviews International og en globalt tilgængelig platform for online anmeldelser, der forbinder virksomheder med forbrugere for at fremme tillid og tilskynde til gensidigt samarbejde gennem oplevelser og mangfoldighed af meninger. Det er tilgængeligt uden omkostninger, åbent for alle, og er baseret på principperne om transparens og ærlighed på internettet med hovedfokus på sikkerhed ved online-handel.

  • Vores Privatlivspolitik, som detaljerer den type information, vi indsamler fra dig, og forvaltningen af disse data 
  • Vores Adfærdskodeks for Brugere, som specificerer acceptable og forbudte handlinger på vores platform 
  • Vores officielle politikker, driftsreglementer, og koder tilgængelige på legal.

Uanset om du browser DanskeAnmeldelser for at søge efter virksomheder og anmeldelser, eller du planlægger at indsende din egen anmeldelse, er accept af disse betingelser nødvendig for at afklare dine juridiske rettigheder og pligter. Din adgang til og brug af vores platform er altid baseret på din accept af disse betingelser, så tag dem venligst altid i betragtning. Skulle du på noget tidspunkt være uenig med disse betingelser eller finde dig selv ude af stand til at overholde dem, skal du ophøre med al brug af vores platform. Det er vigtigt at forstå, at enhver interaktion med vores platform strengt er styret af disse betingelser.

Du accepterer formelt disse betingelser ved nogen af følgende handlinger:  at browse, få adgang til, søge, skrive en anmeldelse, redigere, fjerne, eller på nogen anden måde bruge vores platform. Det indebærer også at klikke på en afkrydsningsboks eller knap, eller på anden måde give en bekræftende indikation af din accept af disse betingelser.

Adgang og Brug af DanskeAnmeldelser

Her er en detaljeret guide til, hvordan du får adgang til og bruger vores platform.

Tredjepartsteknologier: Vores platform kan anvende, vise eller linke til tredjepartsteknologier, produkter og tjenester. Selvom vi præsenterer disse muligheder, støtter vi dem ikke, og vi gør ingen tilsagn angående deres pålidelighed eller kompatibilitet med din tekniske opsætning. Vi kan ikke garantere, at vores platform vil fungere gnidningsløst med din browser, netværk, eller computerkonfiguration.

Oprettelse af Brugerkonto: For aktivt at deltage på vores platform, såsom at efterlade anmeldelser eller interagere med andres indhold, er det nødvendigt at oprette en brugerkonto. Hver person har tilladelse til én brugerkonto, som er ikke-overførbar. For at oprette denne konto, kan du bruge dine Facebook eller Google-legitimationer, eller din e-mailadresse sammen med en verifikationskode, vi sender dig. Til tider kan din konto være automatisk opsat og forudfyldt med dine informationer efter specifikke handlinger, som at svare på en anmeldelsesinvitation eller tilmelde dig gennem Facebook.

Valg af Brugernavn: Du skal vælge et brugernavn til enhver offentlig interaktion på platformen, såsom at skrive eller kommentere på anmeldelser eller generere indhold. Dette brugernavn hjælper med at identificere dig for andre. Brug forsigtighed, hvis du vælger at bruge dit rigtige navn som brugernavn, da det kan afsløre din identitet. Dit brugernavn bør ikke indeholde stødende eller ulovlige termer, efterligne andre, eller bruge begrænsede titler som "Gæst", "Admin", eller domænesuffixer.

Ansvaret for Din Konto: Du er eneansvarlig for sikkerheden og aktiviteten af din brugerkonto. Del ikke adgang eller dine login-oplysninger med andre. Hvis du tror, at din konto er blevet kompromitteret, kontakt os straks. Hold dine kontooplysninger, inklusiv e-mail, aktuelle og præcise. Du kan opdatere dit brugernavn selv ved at logge ind på din konto.

Du er ansvarlig for alle handlinger udført gennem din konto, inklusive oprettelse af indhold og interaktion med andres indhold.

Identitetsverifikation: Du kan også vælge at verificere din identitet gennem vores platform for øget sikkerhed. Dette indebærer at vælge et ID, fotografere det sammen med en selfie. Vores håndtering af dine data under denne proces er sikker og detaljeret i vores Privatlivspolitik.

Brugernes Ansvar

Når du engagerer dig med vores platform, skal du overholde følgende forpligtelser:

Platformsb...