Telenor

Alle anmeldelser

Telenor

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo eesy

eesy

0 anmeldelser

Igennem årene er internettet blevet kæmpestort. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder e...

Logo Stofa

Stofa

1 anmeldelser

Stofa A/S og Stofa Fiber A/S er en del af Norlys-koncernen. Stofa A/S og Stofa Fiber A/S har det til fælles, at begge virksomheder sælg...

Logo One.com

One.com

1 anmeldelser

Siden internettet kom frem, er det gået stærkt, der bliver nu hver dag skabt millioner af hjemmesider, og det er ikke længere uno...

Telenor

Hos Telenor har de løsninger til ethvert behov. Uanset om du eller din familie streamer i timevis hver dag, eller spiller med dine venner over den samme forbindelse, har de en bredbåndsløsning, der passer til dig og din husstand. Hvad tilbyder Telenor hjemme hos dig? Indtast din adresse på deres side for at finde ud af, hvilke internetløsninger de tilbyder, hvor du bor.

Bredbånd fra Telenor
Med MaxSpeed ​​bredbånd fra Telenor kan du altid stole på en lynhurtig og stabil forbindelse. Det betyder, at hele familien kan streame, spille og surfe uden irriterende afbrydelser. Så tryghed er sikret, når teenageren i familien kan lege, mens børnene streamer deres yndlingsprogram, mens du søger efter kageopskriften på din tablet.
 
De har gjort det nemt for dig at få en forbindelse, der opfylder ethvert behov – og ethvert krav til en hurtig internetforbindelse. Med MaxSpeed ​​bredbånd vil du være i stand til at gøre det hele på ingen tid. Det eneste du skal gøre er at indtaste din adresse.

Hvorfor vælge Telenor bredbånd?
Der er mange muligheder, når det kommer til bredbånd, og de forstår godt, hvis du har svært ved at vælge. Hos Telenor får du automatisk en række fordele, når du køber, som kun gør det nemmere og mere sikkert at have din bredbåndsforbindelse hos os.

Bredbånd inklusive router
Sammen med din nye bredbåndsforbindelse får du en gratis router af høj kvalitet, der er skræddersyet til lynhurtige forbindelser. Samtidig er den spækket med teknologi, der sikrer effektiv WiFi-dækning i hele dit hjem.

Få en router der passer til din bredbåndsforbindelse
Det er ikke kun din internetforbindelse, der skal være i orden. For at få mest muligt ud af din bredbåndsforbindelse er det også vigtigt, at du har en god router. Hos Telenor får du en router med sit moderne og minimalistiske design, så du kan lade være med det.
 
Vælger du et fibernet, kan du vælge en kraftfuld og prisvindende WiFi 6-router i samme flotte design som vores almindelige router for blot 20 kr./måned. Uanset hvad, kan du være sikker på, at du får den bedst mulige dækning med begge vores fantastiske routere.
 
Tilgængeligkundeservice
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din bredbåndsforbindelse, er hjælpen lige ved hånden, når du har tid. Deres kundeservice har åbent alle hverdage og lørdage fra 7.00-14.00.

MaxSpeed ​​bredbånd og streaming tv
MaxSpeed ​​bredbånd fra Telenor lader dig streame med lethed, og nu kan du kombinere dit internetabonnement med en tv-pakke fra Allente. Det betyder, at du kan nyde alt fra de bedste danske programmer, et hav af realityprogrammer og pædagogiske dokumentarfilm, til sport i verdensklasse og de bedste serier og film fra ind- og udland.
 
Du kan vælge mellem tre skarpe pakker til en særlig lav pris – og du får endda Viaplay med i dit køb, samt yderligere streaming af sport og underholdning til en rigtig lav pris. Du kan læse mere om MaxSpeed ​​og Allente her. Husk at du skal være MaxSpeed ​​Internet-kunde for at udnytte de gode priser på Allentes tv-pakker.

Hvordan var det at prøve Telenor?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Telenor. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.