Adidas

Alle anmeldelser

Adidas

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Adidas

Adidas er en tysk multinational virksomhed med base i Herzogenaurach, Tyskland, der designer og fremstiller fodtøj, tøj og tilbehør. Det er den største sportstøjsproducent i Europa og den næststørste i verden efter Nike. Det er holdingselskabet for Adidas Group, som består af sportstøjsfirmaet Reebok, 8,33% ejet tyske fodboldklub Bayern München, og Runtastic, en østrigsk fitnessteknologivirksomhed. Adidas' omsætning i 2018 blev rapporteret til €21,915 milliarder.

Virksomheden blev grundlagt af Adolf Dassler i hans mors hjem; hans ældre bror Rudolf sluttede sig til ham i 1924 under navnet Gebrueder Dassler Schuhfabrik. Dassler var involveret i udviklingen af ​​løbesko med pigge (nitter) til forskellige sportsgrene. For at forbedre kvaliteten af ​​atletiksko med pigge skiftede han fra en tidligere model med tungmetalpigge, til at bruge lærred og gummi. Dassler overtalte den amerikanske sprinter Jesse Owens til at bruge sine håndlavede pigge ved sommer-OL 1936. Efter bruddet mellem brødrene grundlagde Adolf Adidas i 1949, mens Rudolf skabte Puma, som blev en konkurrent til Adidas.

De tre striber
De tre striber er Adidas' karakteristiske mærke og blev brugt på virksomhedens tøj- og fodtøjsdesign som en markedsføringshjælp. Varemærket, som Adidas købte af det finske sportsfirma Karhu Sports i 1952 for hvad der svarer til 1.600 euro og to flasker whisky, blev så vellykket, at Dassler omtalte Adidas som "The three stripes company"

Beklædning
Adidas sælger en række beklædningsgenstande, herunder t-shirts til mænd og kvinder, jakker, hættetrøjer, bukser og leggings.

Adidas's første beklædningsgenstand var Franz Beckenbauer træningsdragten i 1967. Adidas er den største producent af sports-bh'er i Europa og den næststørste producent i verden. [41]

Sportstøj
Et af Adidas's hovedfokus har altid været fodboldtrøjer og relateret udstyr. Adidas er fortsat en stor leverandør af dragter til internationale fodboldhold og klubber.

Adidas fremstiller dommertrøjer, der bruges i internationale konkurrencer og i mange lande og ligaer rundt om i verden. Virksomheden er en innovatør inden for sportsfodtøj. Bemærkelsesværdige eksempler omfatter Copa Mundial støbte sko, lanceret i 1979 og brugt til kampe på faste, tørre baner. Den anses for at være den bedst sælgende sko nogensinde. Den bløde jord-ækvivalent blev kaldt World Cup og er også stadig på markedet.

Siden 1970 har FIFA, fodboldens verdensstyrende organ, bestilt specialdesignede fodbolde til sine egne VM-turneringer. Adidas Telstar var den første bold, der blev bestilt til VM i 1970. Boldene, der blev leveret til VM i 2006, "Team Spirit", var bemærkelsesværdige for deres evne til at flyve længere end tidligere typer, når de blev ramt, hvilket resulterede i mål fra længere væk . Målmændene var generelt mindre tilfredse med boldens design og hævdede, at den bevægede sig betydeligt og uforudsigeligt under flugten.

Adidas introducerede Jabulani til verdensmesterskabet i 2010. Bolden er designet og udviklet af Loughborough University i samarbejde med Bayern München. Adidas Brazuca, til VM i 2014, var den første VM-bold, der blev navngivet af fans.

Adidas er en af ​​de officielle sponsorer af UEFA Champions League, og Adidas Finale er konkurrencens officielle kampbold. Ud over den førnævnte Adidas Predator-støvle, producerer Adidas adiPure-serien af ​​fodboldstøvler. En officiel kampbold til UEFA Euro 2016 fik navnet Adidas Beau Jeu, hvilket betyder "Det smukke spil" på engelsk. Adidas leverer tøj og udstyr til alle Major League fodboldhold.

Har du også købt sportbeklædning fra Adidas?
Skriv en anmeldelse om din oplevelse og erfaring.