Craft Sportswear Anmeldelser

: 18
28% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-22
Min køb af sportstøj
Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe sportstøj fra jer! Leveringen var super hurtig og...Læs om
B. Eliasen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-17
Min ordre var svær at returner
Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med at returnere en vare fra jer. Størrelserne er mege...Læs om
Troels Christoffersen

Mest stemmer anmeldelse

  2024-02-14
Sportstøj
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle hos det her firma. De har et imponerende udval...Læs om
Bjarne

Anmeldelser (18)

  (4)

 (0)

  (10)

  (4)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min køb af sportstøj

  Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe sportstøj fra jer! Leveringen var super hurtig og alt gik glat, og kundeservicen var virkelig venlig og hjælpsom. Jeg blev nødt til at ringe til dem angående en retur, fordi det stod ikke på hjemmesiden, hvor lang tid det ville tage (det er 10-14 arbejdsdage). Efter 10 dage havde jeg stadig ikke fået en bekræftelse på returen, så jeg ringede til kundeservice igen. De ordnede refunderingen med det samme, det var virkelig fantastisk!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Sportstøj

  Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle hos det her firma. De har et imponerende udvalg af sportstøj, og kvaliteten af produkterne er virkelig god. Jeg har købt flere forskellige trøjer og bukser herfra, og de har alle holdt sig flotte og funktionsdygtige efter flere vaske og træningssessioner. Jeg føler virkelig, at jeg får value for money, når jeg handler her.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Purchase - Fantastic experience!

  Jeg var lidt nervøs over kommentarerne på den her side, men jeg har bestilt 2 gange, og begge gange kom pakkerne til tiden, og jeg fik mine penge tilbage uden problemer. Alt gik glat, og produkterne ser fine ud. Havde et par spørgsmål om en af mine refusioner, og de svarede hurtigt på mailen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk oplevelse med Craft Sportswear

  Bestilte en lækker løbejakke fra Craft Sportswear og var meget tilfreds med hele processen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af trail running shorts

  Produkterne er okay, men der er vildledende produktanmeldelser. Jeg købte nogle trail running shorts fra dem. Selvom shortsene kun fungerede marginalt. Jeg synes ikke, de er fantastiske, men de er brugbare. Jeg skrev en respektfuld og ærlig anmeldelse på produktsiden på deres hjemmeside. Jeg har indsendt den 2-stjernede anmeldelse to gange og har også fulgt op med at spørge, hvorfor min anmeldelse ikke blev vist. De eneste to andre anmeldelser er femstjernede med lidt kommentarer om hvorfor. De har ikke offentliggjort min mindre end femstjernede anmeldelse, hvilket virker vildledende. Craft tillader positive anmeldelser, men vil ikke offentliggøre negative anmeldelser...? Tag kritikken til dig og lav et bedre produkt. Filtrer ikke anmeldelser for at øge dine salg, kunder har ret til at vide, hvad der er godt og dårligt ved et produkt. Det sparer tid, penge, energi, ressourcer, er mere bæredygtigt end at shoppe frem og tilbage, osv. Venligst gør det bedre.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min ordre var svær at returnere

  Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med at returnere en vare fra jer. Størrelserne er meget mærkelige, og det er virkelig svært at returnere noget herfra. Det er helt vanvittigt, at det koster 10 dollars at returnere noget, selv hvis man bare vil bytte det til den rigtige størrelse. Jeg havde forventet meget bedre service, især når det er så let at returnere og bytte tøj hos enhver anden højaktet sportsvaretøjs organisation. Dette er bestemt ikke det værd.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min fejlmeddelelse

  Jeg prøvede at købe noget, men hver gang jeg forsøgte at betale, fik jeg en fejlmeddelelse. Så sendte jeg en mail for at bede om hjælp, men jeg har ventet i en uge og endnu ikke modtaget noget svar! Det er virkelig irriterende, fordi jeg virkelig ville have det tøj.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Bestilling af sportstøj

  Jeg er virkelig skuffet over den langsomste service nogensinde! Jeg plejer næsten altid at købe ting online, men denne gang har været en total katastrofe. Det er snart gået en måned, siden jeg returnerede varen, men jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage. Det er virkelig irriterende at skulle vente så lang tid, og jeg er virkelig skuffet over det hele. Jeg håber virkelig, at det kan blive løst, så jeg snart kan få mine penge tilbage.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af sportstøj online

  Jeg købte sportstøj online, og ærgerligt nok var to ud af de tre varer udsolgt, selvom jeg havde bestilt dem for tre dage siden. Da jeg bad om at annullere resten af ordren, fik jeg besked om, at det desværre ikke var muligt på grund af "systemet", så nu er jeg nødt til at bruge tid på at returnere en vare, jeg ikke ønsker. Meget skuffende kundeoplevelse - Jeg vil anbefale at handle et andet sted.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min vare var ikke tilfredsstillende

  Jeg vil gerne dele en dårlig oplevelse, jeg havde for nylig vedrørende en vare, jeg købte for tre uger siden, og som jeg forsøgte at bytte til en anden størrelse. Efter at have returneret varen samme dag, har jeg måttet kontakte butikken flere gange for at høre, hvad der sker med min anmodning. Desværre har jeg kun fået at vide, at de er bagud, men at den ønskede størrelse er på lager. Jeg synes, at vente i tre uger er alt for lang tid, især når man selv skal tage initiativ til at få informationen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min returavhandling

  Jeg har prøvet to gange at returnere sko, som jeg har bestilt. Første gang hørte jeg intet fra firmaet i to uger efter returnering af produktet. Efter at have kontaktet kundeservice fik jeg at vide, at de havde modtaget min retur længe siden, men ikke sagt noget. Der gik endnu en uge, før jeg fik mine penge tilbage. Anden gang jeg returnerede en vare, der ikke passede, fik jeg heller aldrig bekræftelse på, at varen var modtaget. Efter to uger kontaktede jeg dem og fik at vide, at den var modtaget, men ikke behandlet. Nu er jeg her mere end en måned efter returneringen af varen og har stadig ikke fået refunderet beløbet for den returnerede vare. Med de høje priser, som firmaet tager for deres produkter, er en ordentlig håndtering af returvarer det mindste, man kan forlange. En utroligt vigtig faktor for et firma, der sælger sko/tøj.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Løbetøj

  Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med kundeservice hos det her firma. Selvom jeg gentagne gange gjorde opmærksom på en leveringsfejl, blev jeg ikke taget seriøst af kundeservice-medarbejderen. Han bad mig i stedet om at kontakte leveringsselskabet direkte, selvom det var tydeligt skrevet i kommunikationsmailen, at kun afsenderen kunne rette adressen. Hele handlen blev annulleret ensidigt, da jeg nævnte en mulig tilbageførsel på mit kreditkort.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af træningstights

  Kvaliteten af produkterne er okay, men servicen er virkelig dårlig! Jeg sendte mine træningstights tilbage kort tid efter købet, og det har bare været en kamp siden da. Først var der påskeferie, så var der sygdom i økonomi-afdelingen, og nu siger de, at det tager 10 dage at få mine penge tilbage. Hvordan kan det tage så lang tid? Jeg er virkelig skuffet og vil aldrig handle her igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Negative experience with iFIT promotion

  Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med at bestille sko online. Kommunikationen med kundeservice og leveringen var bare forfærdelig. Efter at have bestilt på grund af en iFIT-promotion, der gik mere end en uge, efter at de havde trukket pengene fra min bankkonto, før jeg endelig fik at vide, at et label var oprettet hos UPS. To dage senere fik jeg endelig besked om, at skoene ville blive leveret om 2 dage. Da skoene endelig ankom, opdagede jeg, at de var stive og virkelig svære at få på. Man skulle næsten kæmpe for at få dem på. Selv efter en uges forsøg på at gå dem til, er de stadig meget besværlige at tage på. For at gøre det hele endnu værre, er snørebåndene så lange, at de skal stoppes ned i skoene, så de ikke trækker på jorden.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Craft Sportstøj

  Jeg har været interesseret i at købe sportstøj fra et bestemt mærke, men har haft en forfærdelig oplevelse med deres kundeservice. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange, men har endnu ikke fået noget svar. Hvordan kan det være acceptabelt at ignorere kundernes henvendelser? Jeg forventer en vis grad af service og kommunikation, især når det kommer til noget så vigtigt som en potentiel kunde, der ønsker at købe deres produkter. Det er bare en skam, at dette mærke ikke kan leve op til mine forventninger.


Andre læste også