Gymshark

Alle anmeldelser

Gymshark

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Gymshark

Gymshark-fællesskabet er dedikeret til at frigøre potentiale gennem konditionering og de ting, de gør i dag for at forberede dem til i morgen. Når det kommer til at præstere på dit max, bør der ikke være nogen forhindringer - mindst af alt dit træningstøj. Så alt om det træningstøj og tilbehør, de designer til dig, har dine fremskridt og de bedste resultater i tankerne. De ønsker, at du skal have de mest komfortabletrænings-hættetrøjer, de mest støttende sømløse leggings og de mest innovativt designede træningsskjorter, der er lavet til at bevæge sig, når det betyder mest.

Ændrende træningstøj. Det er ikke kun i designet, det er i de mennesker, der bærer dem.

Om Gymshark
Gymshark er et mærke, producent og onlineforhandler af fitnessbeklædning og tilbehør baseret i Storbritannien, støttet af millioner af meget engagerede følgere og kunder på sociale medier i 131 lande.

Skabt i 2012 af teenageren Ben Francis og en gruppe af hans gymnasievenner. Gymshark er vokset fra en serigrafi i en garage til et af de hurtigst voksende og mest genkendelige mærker inden for fitness. Denne vækst kommer fra en hengivenhed til at producere innovativt, effektivt præstationstøj og en stadigt voksende social tilstedeværelse, og frem for alt en forpligtelse til Gymshark-visionen:

Før der er en handling, er der en idé.
Gymshark eksisterer for at skabe værktøjerne, der hjælper folk med at låse op for deres fulde, utrolige potentiale og sætte deres ideer ud i livet.

Vær alt, hvad du forestillede dig, du kunne være. Vær en visionær.

Gymshark er til for at forene det konditionerende fællesskab.

Hvordan du kan afgive en ordre. Bestillinger kan afgives via deres hjemmeside eller vores app. Når du har tilføjet det eller de produkter, du gerne vil have, til din indkøbskurv, gennemgår du deres betalingsprocedure, hvor du skal indtaste dine kontaktoplysninger, leverings- og faktureringsoplysninger. Tjek venligst, dobbelttjek og endda tredobbelt check din ordre (f.eks. produkt(er), størrelse(r) og leveringsadresse), før du klikker på knappen "gennemfør ordre" eller knappen "betal nu".

Gymshark kerneværdier
Gymshark's fællesskab af atleter, kunstnere og visionære strækker sig hele vejen over hele kloden. De er en familie af ligesindede personer, der arbejder på at føre vores respektive visioner ud i livet.

Deres produkter findes i skæringspunktet mellem teknik og kunst. For at forblive på forkant med begge, er de nødt til at være frygtløst progressive og konsekvent fremtidsbevidste. De er ikke fremtidssikrede. De er fremtiden.

Vision i alt, hvad de gør, skal du være tro mod eres egen vision og respektere andre. De er her for at føre ideer ud i livet. Der er ingen idé for stor eller for lille.

Gymshark vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside