Allectra

Alle anmeldelser

Allectra

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Allectra

At give dig som kunde produkter til konkurrencedygtige priser og den og hurtig service, er vigtig for Allectra. Uanset om det er leveringer, returneringer, forespørgsler, serviceproblemer eller andet, så arbejder de på at blive den virksomhed, som deres kunder kan sige får disse ting gjort.

Historie
Allectra blev grundlagt i begyndelsen af ​​2016. På det tidspunkt var de en lille virksomhed med fokus på en stor produktlinje. De arbejder hårdt for at sikre, at du som kunde er tilfreds. Nogle gange har de måske ikke tid til at besvare dine spørgsmål hurtigt nok, eller en levering kan tage en dag eller to længere end planlagt. Men de lover dig, at de gør alt hvad vi kan for at gøre det så godt som muligt.

Produkter
Allectra startede sine aktiviteter med det formål at levere nethandel til forbrugere og virksomheder, hvor de kan tilbyde en bred vifte af innovative og praktiskeprodukter, som ikke er tilgængelige i fysiske butikker, til gode priser. Allectra har også et bredt udvalg, der tilbyder alt fra hjem og have, computer og elektronik, køkken og gourmet, sundhed og skønhed, parfume og kosmetik, mode og tilbehør, legetøj og kostumer, sport og hobbyer. De har mere end 90.000 produkter på lager fra mere end 1.300 førende mærker og har helt sikkert det, du har brug for. De arbejder hårdt på at give vores kunder et stort udvalg, høj kvalitet og den bedst mulige service.

De der arbejder hos Allectra, kommer fra mindre virksomheder som Ica og Pressbyrån. Fælles for alle er deres konstante stræben efter kundetilfredshed i alle dens former.

Mange mærker og leverandører med store varelagre har fundet ud af, at Allectra er den perfekte netbutik.

Takket være det store indkøbsvolumen tilbyder Allectra sine kunder et omfattende katalog og konkurrencedygtige priser.

Det koster ikke noget at returnere et produkt til service. Bemærk dog, at der kan opkræves et gebyr for service, inspektion og forsendelse, hvis der er fejl, som ikke er dækket af produktets garanti eller krav. Det kan for eksempel være fysiske skader forårsaget af en ulykke. Hvor lang tid en reparation tager, kan afhænge af typen af produkt, og hvor svært det er at genskabe og rette den mulige fejl. Generelt vil en reparation dog tage cirka 30 dage fra det tidspunkt, hvor den autoriserede servicebutik modtager produktet.

Afhængigt af producent, produkt eller produktkategori er forskellige værksteder ansvarlige for forskellige reparationer. Årsagen til dette er, at reparationsforretningen normalt kræver autorisation. Du finder derfor mere information om, hvor varen sendes hen i forbindelse med oprettelse af en retursag.

Vil vil meget gerne høre din erfaring og mening
Hvad syntes du om Allectra? Hvordan var. din shoppingoplevelse hos dem? Skriv gerne en anmedelse med et par linjer omkring din oplevelse. Uddyb gerne hvorfor det er at andre også skal handle hos Allectra igen.