Bambox

Alle anmeldelser

Bambox

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Bambox

Hos Bambox har de specialiseret sig i basisprodukter lavet af bambus. De sælger sokker, t-shirts, undertrøjer og boxershorts til mænd. Deres mål er at give deres kunder adgang til kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Hvis du vælger deres abonnementsservice, kommer produkterne automatisk til dig. De har kaldt denne Bambox, en æske fyldt med lækre bambusprodukter.

Hvem er Bambox?
Folkene bag Bambox har erfaring med tekstiler i mere end 10 år. Dette sikrer, at alle produkter lever op til deres høje kvalitetsstandarder. De handler direkte med fabrikkerne. Dette sikrer den højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. De er sikre på, at deres produkter vil leve op til dine forventninger. Hvis du ikke er tilfreds, giver de dig dine penge tilbage.

Bambusprodukter
Bambox's bambusstrømper er nok de blødeste strømper på markedet. Bambusfibre er meget blødere end for eksempel bomuld, og ønsker du sokker, der er rigtig behagelige at have på, er bambusstrømper vejen at gå. De har desuden en håndkogt tå, hvilket gør, at der ikke er generende sømme i sokkerne. Så når du vælger bambussokker fra Bambox, får du et par sokker, som du næsten ikke vil føle, du har på.

Ikke nok med at sokkerne er meget behagelige, de er også helt ideelle, når det kommer til at minimere irriterende sved. Bambus er et antibakterielt materiale, hvilket betyder, at bakterier ikke vil have en chance for at vokse i disse typer sokker. Du kan altså regne med at føle markant mindre sure tæer med bambussokker, end du ville gøre med sokker lavet af andre materialer. Bambus er også meget absorberende, hvilket også er et plus.

Bambus har desuden evnen til både at have en varmende og kølende effekt, så du nemt kan bruge disse strømper hele året rundt. De tilpasser sig din kropstemperatur og holder dig toasty varm om vinteren, og om sommeren har de en kølende effekt, så du ikke overophedes. Bambussokker har mange gode egenskaber.

Vil du være sikker på, at du aldrig kommer til at mangle strømper igen? Kan du bestille bambusstrømper i abonnement på Bambox. Så får du tilsendt nye par med jævne mellemrum, så du kan være sikker på, at du aldrig løber tør for sokker. Sokker har en tendens til at forsvinde af og til, plus at de naturligvis bliver slidte. Vil du beskytte dig mod lavvande i strømpeskuffen, skal du blot bestille bambusstrømper på abonnement, så du altid har rene sokker at tage af.

Bambox som abonnement
Hos Bambox har du mulighed for at købe alle vores kvalitets bambusprodukter i abonnement. Du bestemmer selv hvor ofte og hvor meget du vil have leveret, og køber du med abonnement sparer du op til 50% i forhold til normalprisen. Du betaler IKKE for et månedligt abonnement, kun varens pris.

Alle abonnementer er UDEN binding og kan opsiges fra den ene dag til den anden. De tilbyder det kun som en service, så du vil modtage nye produkter, når DU har brug for dem.

Du vælger selv om du vil købe produktet som abonnement i forbindelse med din bestilling, her vælger du hvor ofte du ønsker det enkelte produkt leveret.