NLY Man

Alle anmeldelser

NLY Man

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

NLY Man

At finde højkvalitets tøj, fra kendte mærker kan være svært. Mange steder er det muligt at købe dette slags tøj, men man kan godt blive i tvivl om kvaliteten. NLYMAN gør det nemt at finde forskelligt tøj og sko.

Om NLYMAN
NLY MAN har gjort det muligt at finde meget forskelligt tøj fra forskellige mærker. Dette kan de gøre eftersom deres produkter kommer fra mere end 300 forskellige mærker, så du altid har en mulighed for at finde noget der passer til dig. NLYMAN har fire specifikke fokuspunkter. Tøjet skal være trendy, innovativ, tilgængelig og troværdig. Dette er ikke kun noget de gør i Danmark. Siden 2008 har de været i hele norden, derefter har de spredt sig ud til mange andre lande som f.eks. Tyskland, Frankrig, Belgien og mere.

Produkter og tjenester
På deres hjemmeside er det muligt at finde tøj og sko i mange forskellige former. Her kan du finde produkter i forskellie kategorier, forskellige varermærker eller resultaterne kan sorteres efter andre ting. På deres hjemmeside kan du også finde tøj fra deres outlet eller se tøjet på deres topliste. Hvis du gerne vil se nogle nye nyheder, så kan dette også gøres på deres hjemmeside, eftersom de har en sektion dedikeret til dette.

Kundeservice og klager
Hvis du gerne vil kontakte deres kundeservice så har de en side dedikeret til dette. Her har man mulighed for at læse en del information, før man kontakter dem. Du kan i deres kundeservice lektion læse om bestilling, betaling, levering og mere. Du har også mulighed for at spore din ordre. Hvis du har brug for at tage direkte kontakt til dem, så kan dette gøres ved at bruge deres chat. Der har du mulighed for at få hurtigt svar, så du ikke skal vente lige så lang tid. Hvis du hellere vil sende dem en email, så kan dette gøres ved at bruge deres kontaktform. Med den kontaktform, så har du mulighed for at uddybe dit problem eller hvad du er i tvivl om, så modtager du svar over mail. Hvis du gerne vil læse om NLY MANs fokus eller hvad de går ind for, så kan dette og mere også findes på deres hjemmeside.

Anmeldelse
Har deres produkter været som du har forventet? Hvordan har din oplevelse med deres kundeservice været? Hvis du har erfaring med NLY MAN, så kan du skrive om det på denne side. Andre mennesker kan se din anmeldelse og bruge den til at finde andre mennesker med lignende erfaring, og din anmeldelse kan også hjælpe andre hvis de overvejer at købe fra NLYMAN.