CTIParty

Alle anmeldelser

CTIParty

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

CTIParty

Oplev en verden af ​​festartikler og bliv inspireret af deres mange produkter til din storefest, uanset hvilken lejlighed du fejrer. Med mange års erfaring i branchen er ctiparty.dk i dag en af ​​de større webshops med festartikler. Hele deres liv bliver de altid fejret af familie og venner – og hver gang selvfølgelig med masser af pynt. Egentlig er det kun lejligheden, der bestemmer variationen af ​​bordpynt og pynt, for det er selvfølgelig stor forskel, om du er vært ved en dåb eller konfirmation for dine børn, eller om det er dit eget bryllup, du skal vælge pynt til. Uanset hvad, garanterer de, at du finder alt, hvad du skal bruge til fejringen her. Det er vigtigt for dem altid at kunne give dig den bedste information om deres produkter. Derfor lægger vi stor vægt på, at både tekst og billeder altid er fuldstændige og opdaterede.

Ctiparty.dk drives af 123Party Sp. z o.o ., en virksomhed bestående af flere leverandører, et webbureau og investorer, som alle har til hensigt at drive webbutikker i Polen, Tyskland og Danmark. Alle produkter sendes direkte fra diverse lagre, fabrikker direkte til slutbrugeren, som regel med store besparelser for den enkelte bruger. 123Party Sp. Zoo. sender dine produkter med det samme, og normalt er det 20% - 30% billigere at købe fra butikken.

Alle produkter hos CTI Party er CE godkendte og derfor er alle deres produkter godkendt til salg i både Danmark og Europa.

CTIParty's produkter er fremragende til både privat og erhvervsbrug og vi er altid opmærksomme på den bedste kvalitet ved køb af eksisterende og nye produkter.

Som kunde har du derfor altid sikkerhed for, at du får produkter, som også bliver brugt og anbefalet af fagfolk.

Levering
Leveringstiden for andre varer afhænger af ferier i forskellige lande som Tyskland, Danmark og Polen. Vær opmærksom på, at der i spidsbelastningsperioder som december, påske, Black Friday og op til Store Bededag kan forekomme udsving i de oplyste leveringstider, hvilket kan medføre en lidt længere leveringstid. Ikke desto mindre bliver omkring 98 % af alle vores ordrer afsendt inden for 24 timer.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan fremskynde leveringstiden på nogen måde, og de reagerer ikke på anmodninger om at fremskynde pakken. Når handelsbetingelserne er godkendt og ordren er betalt, kan vi ikke stoppe en ordre eller ændre leveringstiden, som normalt er 5-7 dage.

Retur
Du har altid 30 dages returret på varer købt hos CTIParty, hvis de returneres uåbnet i original emballage

Brugerdefinerede varer såsom bånd med tilpasset tekst og varer bestilt i specielle størrelser er dog undtaget. Disse kan ikke returneres. Heliumdej kan kun returneres, hvis forseglingen er intakt og ubrudt, og dejen returneres i sin originale emballage.

Husk at vedlægge en fortrydelsesformular med din returnering, ellers vil de ikke kunne behandle din returnering - fortrydelsesformular kan downloades her

CTIParty behandler alle returnerede varer så hurtigt som muligt, men bemærk, at tilbagebetalinger kan tage op til 1 eller 2 uger efter returneringen. Når de har afsluttet behandlingen af ​​din returanmodning, vil du automatisk modtage en e-mail herom.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om CTIParty
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.