Ecooking

Alle anmeldelser

Ecooking

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Ecooking

Hvad vælger eksperterne selv, når de har alle ingredienserne til deres rådighed og ikke er underlagt nogen restriktioner? Det var udgangspunktet, da hudplejer Tina Søgaard gik ind i sit laboratorium i 2014 og valgte ingredienser til sig selv. Hun var blevet skilt ikke længe før, og det havde sat sine spor. Hendes hud var træt og trist, og til sidst brød den helt sammen.

På dette tidspunkt havde Tina en virksomhed, der formulerede og fremstillede produkter til personligpleje til andre mærker. Derfor havde hun alle mulige ingredienser til sin rådighed, for ikke at tale om årtiers viden om, hvad der rent faktisk virker og giver huden det boost, den så desperat havde brug for.

Ideen
Hun tog bogstaveligt talt sagen i egen hånd. Hun gik til laboratoriet og valgte de ingredienser, hun havde brug for, uden at se på prisen. Og så blandede hun cremer, serum og olier i mit eget køkken. Hver anden dag rørte jeg nye ingredienser op, som var opbevaret i køleskabet. "

Resultaterne kom hurtigt. Det gik ikke ubemærket hen, og hurtigt havde venner og familie fingrene i de hjemmelavede produkter. Så Tina startede en lille produktion hjemme i køkkenet, opbevaret som hendes private produkter i de brune, enkle krukker, som produkterne også er at finde i i dag.

Tina begyndte med at lave syv produkter, der var rettet mod hendes egen hudsproblemer. Men snart kom efterspørgslen efter specifikke problemløsere, der kunne løse et specifikt problem her og nu. Derfor har Ecooking ikke en rød tråd eller ingrediens – hvert produkt er designet til at fungere bedst mod et specifikt problem.

"Det blev ren terapi for mig at hjælpe andre med deres hudproblemer. Det var så dejligt at røre ved et produkt og give noget videre. At se den glæde, jeg kunne udløse hos andre. Det var målet for mig, jeg havde ingen salg overhovedet."

Men rygterne om virkningerne af Tinas produkter spredte sig hurtigt, og hun blev kontaktet af kosmetologer og butikker, som gerne ville have fingre i spillet. Så Ecooking blev født, og i dag er den hjælp Tina har givet sig selv og sine kære tilgængelig for alle.

Ecooking kom på hylderne i 2015. Filosofien var dengang, som den er nu: At hudpleje skulle være enkel, effektiv og hurtig. At du kan få sund, smuk hud ved at bruge 1 minut hver morgen og aften på at rense og fugte, og 10 minutter i løbet af ugen på at eksfoliere og maskere. Og at det er den daglige, overskuelige rutine, der vil gøre din hud sund og smuk, når du fylder 50.

Sortimentet
Da Ecooking lanceredes, bestod sortimentet af syv produkter. I dag er der 54, og inden 2019 er omme, vil der være 60. Men udgangspunktet er det samme: At udvikle produkter, der løser de udfordringer, som mennesker har - kvinder såvel som mænd, unge og gamle. Og etiketterne har samme formål, at forklare hvad produktet er, hvad det kan, hvad det indeholder og hvordan det skal bruges.

Ecooking's vision er at skabe produkter, der virker, og som indeholder så meget naturlighed og økologi som muligt - med omtanke for dig og vores miljø og til priser, som de fleste kan dele.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Ecooking?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.