DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Paula's Choice

  Skønhedsindustrien er eksploderet indenfor de seneste årtier og i den forbindelse, er forbrugere mere intteresserede i produkter og ingredienser end nogensinde før. Mange undersøger markedet nøje, før de vælger at investere i nye produkter, da især skrappe ingredienser kan have stor inflydelse på resultatet af et givent skønhedsregime. Mange forbrugere læner sig især op ad kundeanmeldelser fra andre, der har testet produkterne og handlet hos virksomheden før, da man derigennem kan få et ufiltreret indblik i, hvordan produkterne har virket for andre.

  Om Paula's Choice

  Virksomheden Paula's Choice blev lanceret i 1995 af Paula Begoun, der tidligere havde haft stor success med, at afdække sandheden omkring kosmetikprodukters indhold overfor forbrugere. Dette betød blandt andet, at hun fik kælenavnet "The Cosmetics Cop", samt udgav flere bøger omkring samme emne, og optrådte ad flere omgange hos Oprah Winfrey, som gæst i hendes populære talkshow. I begyndelsen af 1990'erne begyndte Begoun at arbejde sammen med en gruppe af kosmetiske kemikere for at udvikle sin egen serie af kosmetik- og hudplejeprodukter.
  Denne virksomhed fokuserer idag på kun at anvende naturlige og syntetiske ingredienser, der er skånsomme og som har beviste virkninger, til at afhjælpe hudens forskellige behov. Virksomheden lover tilfredshedsgaranti, og giver alle deres kunder op til 60 dage til at returnere produkter de ikke er tilfredse med, for derefter at få fuld tilbagebetaling. Dette gælder også produkter, der allerede er blevet åbnet og brugt.

  Søren Sprogø - DM10DK

  Produkter og Services hos Paula's Choice

  Via deres hjemmeside kan man købe skønheds- og hudplejeprodukter i forbindelse med enten almene hudproblemer såsom akne, hudorme, tør hud, eksem samt mange andre. Derudover kan man handle ud fra produkter, herunder renseprodukter, ansigtscremer, serum, makeup mm, samt ud fra ingredienser, såsom retinol, peptider, ceramider, solfaktor, samt mange andre. Virksomheden anvender ikke gennemsigtige dåser eller emballage, da de mener, at vigtige ingredienser mister deres effekt, når de bliver udsat for lys og luft.
  Virksomheden sørger for at undgå en række ingredienser i deres produkter, der er bevist irriterende, udtørrende eller som har risiko for at forværre hudproblemer. Disse inkluderer blandt andet partikler, der kan ridse huden (herunder pimpsten, salt, sukker, nøddeskaller og frugtsten), alkohol, (sd, denatureret, isopropyl eller ethyl), essentielle olier, planteekstrakter med duft, ftalater, natriumlaurylsulfat, forskellige former for syntetiske farvestoffer, samt talkum.
  Vælger man at bestille via deres hjemmeside, kan man betale med Visa, Mastercard og Paypal. Alle ordrer sendes med PostNL International og i tilfælde af, at pakken kan sendes som almindelig post og vil passe i brevsprækken, så leveres denne af Post Danmark. Hvis virksomheden modtager betaling for en ordre inden kl. 14.00 fra mandag til fredag, så bliver ordren normalt behandlet og afsendt samme dag.

  Komplimenter, Klager og Tips til Paula's Choice

  Har du investeret i en serum, en ny ansigtscreme eller renseprodukter fra Paula's Choice og har du opnået resultater fra deres produkter? Hvis du har prøvet nogen af virksomhedens produkter og har gjort dig dine egne erfaringer med deres makeup eller skønhedsprodukter, så er vi meget interesserede i at høre fra dig her på siden. Det kan hjælpe andre handlende med at finde netop de produkter, der kan hjælpe med deres hudproblemer, eller identificere produkter de bør undgå.

  Paula's Choice
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Paula's Choice

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Paula's Choice et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Paula's Choice I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Paula's Choice?

  Paula's Choice er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Paula's Choice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.