Paula's Choice

Alle anmeldelser

Paula's Choice

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Rikke F.
Jeg har altid haft en fremragende præsentation af Paula-produkter. Tina forklarer hvert eneste produkt, jeg spørger om, og nogle, som jeg ikke gør. Jeg har brugt Paula (foreslået af Tina), og den ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed eprodukter

  Jeg har altid haft en fremragende præsentation af Paula-produkter. Tina forklarer hvert eneste produkt, jeg spørger om, og nogle, som jeg ikke gør. Jeg har brugt Paula (foreslået af Tina), og den fungerer fantastisk. Ved bestilling kommer mine produkter som regel dagen efter. Jeg er meget tilfreds med denne Shiseido-placering.

  Arbejderne hos Paula var yderst hjælpsomme og vidende! De besvarede alle mine spørgsmål og fulgte op efter jeg havde afgivet min ordre og var så venlige - virkelig fremragende kundeservice!

  Kan kun anbefale dette sted til alle jer makeup elskere derude, hvis i gerne vil have kvalitet og god service samme sted. Glæder mig til at handle hos jer igen


Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Paula's Choice

Skønhedsindustrien er eksploderet indenfor de seneste årtier og i den forbindelse, er forbrugere mere intteresserede i produkter og ingredienser end nogensinde før. Mange undersøger markedet nøje, før de vælger at investere i nye produkter, da især skrappe ingredienser kan have stor inflydelse på resultatet af et givent skønhedsregime. Mange forbrugere læner sig især op ad kundeanmeldelser fra andre, der har testet produkterne og handlet hos virksomheden før, da man derigennem kan få et ufiltreret indblik i, hvordan produkterne har virket for andre.

Om Paula's Choice
Virksomheden Paula's Choice blev lanceret i 1995 af Paula Begoun, der tidligere havde haft stor success med, at afdække sandheden omkring kosmetikprodukters indhold overfor forbrugere. Dette betød blandt andet, at hun fik kælenavnet "The Cosmetics Cop", samt udgav flere bøger omkring samme emne, og optrådte ad flere omgange hos Oprah Winfrey, som gæst i hendes populære talkshow. I begyndelsen af 1990'erne begyndte Begoun at arbejde sammen med en gruppe af kosmetiske kemikere for at udvikle sin egen serie af kosmetik- og hudplejeprodukter.
Denne virksomhed fokuserer idag på kun at anvende naturlige og syntetiske ingredienser, der er skånsomme og som har beviste virkninger, til at afhjælpe hudens forskellige behov. Virksomheden lover tilfredshedsgaranti, og giver alle deres kunder op til 60 dage til at returnere produkter de ikke er tilfredse med, for derefter at få fuld tilbagebetaling. Dette gælder også produkter, der allerede er blevet åbnet og brugt.

Produkter og Services hos Paula's Choice
Via deres hjemmeside kan man købe skønheds- og hudplejeprodukter i forbindelse med enten almene hudproblemer såsom akne, hudorme, tør hud, eksem samt mange andre. Derudover kan man handle ud fra produkter, herunder renseprodukter, ansigtscremer, serum, makeup mm, samt ud fra ingredienser, såsom retinol, peptider, ceramider, solfaktor, samt mange andre. Virksomheden anvender ikke gennemsigtige dåser eller emballage, da de mener, at vigtige ingredienser mister deres effekt, når de bliver udsat for lys og luft.
Virksomheden sørger for at undgå en række ingredienser i deres produkter, der er bevist irriterende, udtørrende eller som har risiko for at forværre hudproblemer. Disse inkluderer blandt andet partikler, der kan ridse huden (herunder pimpsten, salt, sukker, nøddeskaller og frugtsten), alkohol, (sd, denatureret, isopropyl eller ethyl), essentielle olier, planteekstrakter med duft, ftalater, natriumlaurylsulfat, forskellige former for syntetiske farvestoffer, samt talkum.
Vælger man at bestille via deres hjemmeside, kan man betale med Visa, Mastercard og Paypal. Alle ordrer sendes med PostNL International og i tilfælde af, at pakken kan sendes som almindelig post og vil passe i brevsprækken, så leveres denne af Post Danmark. Hvis virksomheden modtager betaling for en ordre inden kl. 14.00 fra mandag til fredag, så bliver ordren normalt behandlet og afsendt samme dag.

Komplimenter, Klager og Tips til Paula's Choice
Har du investeret i en serum, en ny ansigtscreme eller renseprodukter fra Paula's Choice og har du opnået resultater fra deres produkter? Hvis du har prøvet nogen af virksomhedens produkter og har gjort dig dine egne erfaringer med deres makeup eller skønhedsprodukter, så er vi meget interesserede i at høre fra dig her på siden. Det kan hjælpe andre handlende med at finde netop de produkter, der kan hjælpe med deres hudproblemer, eller identificere produkter de bør undgå.