Clarins

Alle anmeldelser

Clarins

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fie G.
Jeg er meget glad for mit køb af Clarins via deres hjemmeside. Ikke kun er deres øjencreme fantastisk! Men jeg modtog bogstaveligt talt en æske fuld af gratis lækkerier! Jeg må have været en heldig...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Høj kvalitet til enhver nødvendighed

  Jeg er meget glad for mit køb af Clarins via deres hjemmeside. Ikke kun er deres øjencreme fantastisk! Men jeg modtog bogstaveligt talt en æske fuld af gratis lækkerier! Jeg må have været en heldig kunde, og jeg tror ikke alle vil modtage den, men jeg var målløs, da jeg åbnede den, og det gjorde virkelig min dag. Tusind tak, Clarins, for at få et stort smil frem på mit ansigt. Fantastiske fugtende krops- og ansigtsprodukter, jeg bruger forskellige krops- og ansigtscremer også de kosmetiske produkter, og jeg er glad for det.

  Mærket har produkter af høj kvalitet til enhver nødvendighed. Jeg har købt hos dem flere gange, jeg har for nylig også fået deres adventskalender, og er aldrig blevet skuffet.
  Hvad jeg også finder meget flot og tiltalende, er de rejsestørrelser, de giver dig, og andre praktiske tilbud, de har i gang hele året. Jeg vil anbefale folk at tilmelde sig, da kunder får særlige priser på produkter.


Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Clarins

Skønhedsindustrien har set voldssom vækst de seneste årtier og der er ingen tegn på, at dette er noget der vil ændre sig indenfor den nærmeste fremtid. Der er millioner af produkter at vælge mellem indenfor hudpleje og makeup, så hvordan kan man finde de bedste til netop ens budget og behov? Mange danskere følger skønhedsbloggere, makeup tutorials og læser brugeranmeldelser igennem fra andre danskere, der har anvendt forskellige produkter og derved kan dele ud af deres erfaringer. Herpå siden kan man læse hvad andre kunder synes om Clarins, således at man forhåbentlig har et bedre grundlag for at bedømme, om deres produkter vil kunne passe til netop ens egne behov.

Om Clarins
Virksomheden Clarins blev grundlagt i Frankrig i 1954 af Jacques Courtin-Clarins, som åbnede sit første Beauty Institute på Rue Tronchet i Paris. Ifølge virksomheden selv, blev Clarins oprettet ud fra to grundprincipper, der stadig gør sig gældende i dag: et ønske om at lytte til kvinders behov, samt vise kærlighed til naturen. Virksomheden søger derfor at forstå kvinders behov og imødekomme dem, og samtidig benytte plantebaserede ingredienser, der gør deres produkter både effektive og af høj kvalitet.

I dag leverer virksomheden produkter til kunder i mere end 150 lande på verdensplan, både gennem deres netbutikker, samt gennem en lang række forskellige forhandlere, herunder Matas, Magasin og Illum. Udover skønhedsprodukter har Clarings yderligere oprettet en forening, hvilken blev grundlagt af Jaques Courtin Clarins i 1989, som har til formål at støtte og fremme forskningen i polyartritis og kronisk inflammatorisk reumatisme.

Produkter og Services hos Clarins
På Clarins danske netbutik kan man handle en lang række produkter indenfor hudpleje til kvinder og mænd, kropspleje, produkter til beskyttelse af solstråler og UV lys, samt makeup, gaver og spa tjenester. Blandt deres varer kan man finde populære produkter såsom fugtigshedsgivende cremer til ansigtet, foundation, øjenskygge, eyeliner, selvbruner, aftersun samt mange andre forskellige produkter. Fælles for deres produkter er, at virksomheden i mange tilfælde benytter plantebaserede ingredienser i deres produkter, får at opnå fordele som anti-aging, beskyttelse mod frie radikaler, øget komfort, strammere hud m.fl. Blandt disse ingredienser kan man finde ting som bananer, aloe vera, kaffe, havre og mange andre. 

Har man lyst til at bestille fra Clarins netbutik, så kan man oprette en brugerprofil, for derved at gøre indkøbsoplevelsen hurtigere, man vil modtage en eksklusiv rabat, samt andre varierende medlemsfordele. Man kan benytte forskellige former for betaling for sine skønhedsprodukter på hjemmesiden, herunder Visa betalingskort, Mastercard, Klarna og Paypal. Virksomheden tilbyder forskellige former for levering, herunder UPS og DPD, som man selv kan vælge mellem under bestillingsprocessen. Man har som kunde hos Clarins 14 dages fuld returret og kan i den forbindelse benytte den vedlagte returlabel, som sendes sammen med alle ordrer fra virksomheden.

Komplimenter, Klager og Tips til Clarins
Virksomheder som Clarins, der ifølge deres egne udsagn vil fremstille produkter efter at have lyttet til deres kunders behov, vil sætte stor pris på kundeanmeldelser omkring deres produkter. Derfor, hvis du har feedback til Clarins omkring deres makeup eller kropspleje produkter, efter du har benyttet dig af dem, så vil vi anbefale at skrive en anmeldelse her på siden, så du kan lade virksomheden vide, hvilke ting de gør godt, samt hvilke ting du gerne så blev forbedret.