Grandado

Alle anmeldelser

Grandado

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Grandado

Grandado er en kinesisk virksomhed, men på mange måder opererer de anderledes, end du måske er vant til med kinesiske virksomheder. Ikke kun giver de deres hjemmeside et lokalt udseende, men de lægger også stor vægt på at yde den bedst mulige service. De tror på, at vi kun kan yde god service, hvis vi har en lokal tilstedeværelse. Derfor har de valgt at samarbejde med en pålidelig engelsk partner, som yder god kundeservice og varetager dele af deres markedsføring på hjemmesiden. Samtidig gør de deres bedste i Kina for at tilbyde gode produkter til en endnu bedre pris. På den måde får du som kunde det bedste fra to verdener!

Erfaring
Grandado-teamet har stor professionel erfaring med at hoste webshops. Baseret på denne erfaring grundlagde de Grandado. Som kunde kan du stole på dem. De ved, hvilke produkter du leder efter, de ved, hvordan de får dem, og vi ved, hvornår de skal være tilgængelige. Alle de kontakter og forbindelser, de har opbygget gennem årene, har gjort dem til den virksomhed, de er i dag. En virksomhed, de er stolte af. Du kan regne med, at de selv køber hos Grandado. De har strenge krav til deres webshops og produkter, så de kan tilbyde dig det bedste. De tilbyder kun et produkt hos Grandado, hvis de er meget sikre på, at det vil give en tilfredsstillende kundeoplevelse.

Grandado's mission
Grandados mission er at give dig de bedste produkter til de laveste priser. Deres store og mangfoldige udvalg af produkter tilbyder nok muligheder til at tilfredsstille enhver forbruger. Ved at tilbyde det bredest mulige udvalg af produkter forsøger de at nå ud til det bredest mulige publikum. Grandado stræber altid efter at yde fremragende og personlig service. Gode ​​kunderelationer er meget vigtige for dem. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag, er de velkommen til dem.

Grandado er placeret i Kina. Derfor er leveringstiden længere, end du er vant til. Du kan vælge mellem to forsendelsesmetoder:

Gratis fragt: Leveringstiden er senest 30 hverdage. Du vil ikke kunne spore din forsendelse, da der ikke er sporing.

Hurtig levering med track and trace: Denne forsendelsesmetode koster € 1,99 og sikrer, at du kan spore din ordre. Leveringstiden er herefter mellem 15 og 25 hverdage.

Dette kan ikke ændres efterfølgende.

Det er desværre ikke muligt at få sendt din ordre direkte til et afhentningssted. Hvis du ikke angiver dette på forhånd til afhentningsstedet, er der mulighed for, at de afviser din pakke, og din pakke vil blive returneret til afsenderen. Derfor er det kun muligt at angive din hjemmeadresse ved bestilling. Er du uventet ikke hjemme? Det er ikke noget problem. Leveringsmanden afleverer pakken til dine naboer eller til et afhentningssted og giver dig altid besked med en seddel.

Tak fordi du læste om Grandado
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Grandado kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.