Gucca

Alle anmeldelser

Gucca

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Gucca

Gucca er en dansk netbutik, der gik på nettet i 2003. De er vokset fra en netbutik, der kun solgte DVD-film, til et stormagasin, der håndterer tusindvis af forsendelser hver måned. Deres sortiment omfatter nu mere end 100.000 varer fordelt på mere end 30 afdelinger – fra bøger, film og legetøj til elektronik og boligindretning – og der kommer hele tiden nye afdelinger til.

Nogle af deres varer sendes til dig direkte fra deres leverandører, andre fra vores lager i Vipperød. Deres kundeservice og kontor ligger stadig i Herning, for det er her virksomheden er grundlagt.

Dansk kundeservice
Deres danske kundeservice gør det nemt og problemfrit for dig at returnere dine varer, hvis du for eksempel fortryder dit køb. Den er tilgængelig hver dag via telefon eller e-mail for at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan også prøve at tjekke vores ofte stillede spørgsmål, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål.

De gør ikke brug af kundeklubber, som du ikke kan gennemskue, eller medlemskaber med faste månedlige betalinger. De tilbyder heller ikke afdragsordninger med høje gebyrer og dyre rykkere. Gucca har oplevet, at loyale kunder vindes gennem god kundeservice og lave, gennemsigtige priser.

Gucca støtter
Hver uge modtager de mange henvendelser fra foreninger og klubber, der alle ønsker støtte til gode formål. De har desværre ikke mulighed for at hjælpe alle og det er næsten umuligt at vælge en sag, så de besluttede for mange år siden at samle vores støtte ind til Kræftens Bekæmpelse, som vi støtter en gang om året. Kræft er desværre en sygdom, som næsten alle mennesker og familier har oplevet første hånd. Gucca håber derfor, at vores bidrag kan hjælpe mennesker og familier, der er ramt af sygdommen, både nu og i fremtiden.

Bestilling
Gucca har åbent 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Der kan dog være tidspunkter, hvor de lukker butikken for vedligeholdelse. Du kan kun handle, når butikken er åben og tilgængelig.

Når du gennemfører en ordre, modtager du automatisk en kvittering, der indikerer, at din ordre er modtaget. Din ordre vil ikke blive bekræftet, før de har alle varer på lager. Bemærk venligst, at ordrebekræftelsen ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse. Det er blot en elektronisk bekræftelse af modtagelsen af ​​din ordre. De forbeholder os derfor retten til at annullere ordren på grund af udsolgte varer, tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Når varerne er klar til afsendelse, modtager du en ordrebekræftelse.

Fortrydelsesret
Gucca tilbyder altid privatkunder 30 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag, du modtager varen. Har du bestilt mere end én vare i en ordre, og vi ikke kan levere varerne på samme tid, løber fortrydelsesfristen fra den dag, du modtager den sidste vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Varen skal returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. For DVD-film, Blu-Ray-film, CD'er og spil må du ikke beskadige produktemballagen, når du returnerer dine varer.

For at udnytte din fortrydelsesret skal du give os besked inden for 30 dage efter modtagelse af varen. Du kan bruge vores returformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Gucca?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.