DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Like ANNA

  Like ANNA er dametøj for de modebevidste, det er det klassiske og moderne tøj, de har på deres hylder, og de er gode til at sikre, de har alt det, som man kan tænke sig til garderoben af tøj til kvinder - både unge og ældre.
  Like ANNA har både fysiske forretninger, de er at finde online med deres mange produkter, og de har et stort sortiment også til dem, som er blevet en smule runde og kan bruge lidt større størrelser, for det er jo ikke nødvendigt at stoppe med at være velklædt af den grund.

  Om Like ANNA

  Like ANNA er startet I 1935 som en trikotageforretning i byen Brande, og siden er de vokset sig store, endda meget store, og er i dag en del af et større konglomerat med forretninger 8 forskellige steder i Danmark med en store online forretning, som har et meget stort sortiment. De er meget velbevandrede i modeverdenens væsen, og hvad der sker med det selvsamme væsen, for det er jo en branche, som er i konstant bevægelse. Like ANNA er hovednavnet bag Brandtex og det hjerte, som du finder på hjemmesiden, har siden starten været en fast del af deres firmaprofil, for hjertet er det, som de har med i alt, som omgiver deres firma og forretninger.

  UPU vil bremse rabatten til kinesiske netbutikker

  Services hos Like ANNA

  Hos Like ANNA er det mode, det handler om, men det er også den personlige betjening og det at hver person, som henvender sig, får den bedst mulige behandling og føler, de er blevet vejledt, så de kommer til at få lige det, de ledte efter. Like ANNA er modeverdenen med et smil og venlighed, og deres nyhedsbreve er noget, som kunderne er meget glade for. Det giver nemlig en god mulighed for at følge med i, hvad moden lige nu dikterer.
  Hvis du handler med firmaet online, så er der gode muligheder for, at du kan få dine varer sendt gratis.

  Klager og kundeservice

  Hvis du som kunde gerne vil have fat i kundeservice for enten at klage eller spørge om noget, så er det noget som du kan gøre ganske let, for ikke nok med, at du kan gå ned i en af deres 8 forretninger og få svar på alle dine spørgsmål, så kan du også finde mail og telefonnumre på deres meget overskuelige hjemmeside. Det er en selvfølge, at de svarer hurtigere på telefonen eller ved personlig kontakt, men også på mail vil du få en hurtig og kompetent betjening, og det er for Like ANNA lige meget, om det er en klage eller en forespørgsel, som du henvender dig med.

  Anmeldelse af Like ANNA

  Der er mange, som kigger på nettet, når de skal finde et firma at handle med, og der er mange hjemmesider, som er med til at bedømme firmaerne og lade forbrugerne skrive en bedømmelse. Der er nu kommet en ny side, som lader forbrugeren gøre det samme, men denne hjemmeside giver en mulighed for at skrive mere nuanceret og objektivt. Noget, som mange andre forbrugere i fremtiden kan bruge, når de skal finde det firma, som de gerne vil handle med. Der er desuden den mulighed, at firmaerne selv kan bruge det til at blive bedre, hvis de tager det kunderne skriver til efterretning.

  Like ANNA
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Like ANNA

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Like ANNA et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Like ANNA I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Like ANNA?

  Like ANNA er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Like ANNA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.