Like ANNA

Alle anmeldelser

Like ANNA

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fie R.
Jeg købte et par Madeline mærke bukser, hvor der stod slim, men den jeg havde hed slim, den var lidt strammere end denim, men jeg kunne klemme ind i dem, men varen var perfekt og leveringen var hur...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak

  Jeg købte et par Madeline mærke bukser, hvor der stod slim, men den jeg havde hed slim, den var lidt strammere end denim, men jeg kunne klemme ind i dem, men varen var perfekt og leveringen var hurtig , så jeg sender helt sikkert tilbage, det var min egen skyld, at det ikke var helt det samme, men jeg kunne have kaldt det, det gør jeg næste gang. Jeg har ikke købt meget online, så det tror jeg, jeg skal lære at gøre. ????????

  De havde også hurtig levering forresten, så jeg er overordnet set tilfreds med mit køb hos denne butik


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Like ANNA

Like ANNA er dametøj for de modebevidste, det er det klassiske og moderne tøj, de har på deres hylder, og de er gode til at sikre, de har alt det, som man kan tænke sig til garderoben af tøj til kvinder - både unge og ældre.
Like ANNA har både fysiske forretninger, de er at finde online med deres mange produkter, og de har et stort sortiment også til dem, som er blevet en smule runde og kan bruge lidt større størrelser, for det er jo ikke nødvendigt at stoppe med at være velklædt af den grund.

Om Like ANNA
Like ANNA er startet I 1935 som en trikotageforretning i byen Brande, og siden er de vokset sig store, endda meget store, og er i dag en del af et større konglomerat med forretninger 8 forskellige steder i Danmark med en store online forretning, som har et meget stort sortiment. De er meget velbevandrede i modeverdenens væsen, og hvad der sker med det selvsamme væsen, for det er jo en branche, som er i konstant bevægelse. Like ANNA er hovednavnet bag Brandtex og det hjerte, som du finder på hjemmesiden, har siden starten været en fast del af deres firmaprofil, for hjertet er det, som de har med i alt, som omgiver deres firma og forretninger.

Services hos Like ANNA
Hos Like ANNA er det mode, det handler om, men det er også den personlige betjening og det at hver person, som henvender sig, får den bedst mulige behandling og føler, de er blevet vejledt, så de kommer til at få lige det, de ledte efter. Like ANNA er modeverdenen med et smil og venlighed, og deres nyhedsbreve er noget, som kunderne er meget glade for. Det giver nemlig en god mulighed for at følge med i, hvad moden lige nu dikterer.
Hvis du handler med firmaet online, så er der gode muligheder for, at du kan få dine varer sendt gratis.

Klager og kundeservice
Hvis du som kunde gerne vil have fat i kundeservice for enten at klage eller spørge om noget, så er det noget som du kan gøre ganske let, for ikke nok med, at du kan gå ned i en af deres 8 forretninger og få svar på alle dine spørgsmål, så kan du også finde mail og telefonnumre på deres meget overskuelige hjemmeside. Det er en selvfølge, at de svarer hurtigere på telefonen eller ved personlig kontakt, men også på mail vil du få en hurtig og kompetent betjening, og det er for Like ANNA lige meget, om det er en klage eller en forespørgsel, som du henvender dig med.

Anmeldelse af Like ANNA
Der er mange, som kigger på nettet, når de skal finde et firma at handle med, og der er mange hjemmesider, som er med til at bedømme firmaerne og lade forbrugerne skrive en bedømmelse. Der er nu kommet en ny side, som lader forbrugeren gøre det samme, men denne hjemmeside giver en mulighed for at skrive mere nuanceret og objektivt. Noget, som mange andre forbrugere i fremtiden kan bruge, når de skal finde det firma, som de gerne vil handle med. Der er desuden den mulighed, at firmaerne selv kan bruge det til at blive bedre, hvis de tager det kunderne skriver til efterretning.