Beautycos

Alle anmeldelser

Beautycos

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Beautycos

Det koster, hvis du gerne vil have de bedste produkter til håret, kroppen og alt andet. Derfor er flere og flere begyndt at købe den slags på nettet, hvor priserne er noget helt andet, men hvor du stadig kan finde de samme mærker, som du normalt betaler en del for hos din frisør eller i en stormagasin. Hos Beautycos er det lige den slags varer og produkter, du kan finde billigere end andre steder.

Om Beautycos
Beautycos har det hele på nettet, og som en service, så åbner de også fysiske butikker mange steder i landet, hvor du finder det samme gode udvalg til de samme gode priser. Du finder shampoo, balsam og hårkure fra mærker som Redken og John Masters, neglelak fra Essie og Sally Hansen, mascara fra Loreal og Max Factor, parfumer fra Prada og Dior, cremer fra Elizabeth Arden og Babor og meget andet. Der er fokus på skønhed og velvære, og der er fokus på både mænd og kvinder, for alle ved, at der er store forskelle på, hvad der er brug for i hverdagen, ligesom der ikke er to mennesker, der foretrækker den samme sæbe, shampoo eller parfume.

Services hos Beautycos
Det kan for rigtig mange være svært at finde de rette produkter, uanste om det er parfume, shampoo, sæbe eller makeup, for der er rigtig mange mærker på markedet, og de har alle forskellige produkttyper. Hos Beautycos er personalet alle uddannet frisører, materialister, kosmetologer med mere, og det giver dig mulighed for altid at få den rette vejledning om valg af produkter, så du bliver glad for dit valg, og så hele din krop får den rette pasning og pleje.
Samtidig er der hos Beautycos et mål om at åbne to forretninger årligt rundt om i landet, og der må gerne komme en butik nær dig. Mangler du en fysisk butik, så hører de gerne fra dig, for det er deres kunder, der vælgr, hvor forretningerne skal åbnes.

Kundeservice og klager
Bestiller du dine varer i det store varesortiment gennem deres hjemmeside, så sender de gerne varerne samme dag eller den næste hverdag, så du skal ikke vente længe. Det giver glade kunder, for det er rart at vide, at pakken hurtigt er fremme, og du kan altid følge den, mens den er undervejs. Spørgsmål, kommentarer, eller hvad det eller måtte være, besvares hurtigt enten på e-mail, telefonisk eller i deres fysiske butikker, hvor du altid er velkommen, og du kan være sikker på, at personalet er klædt godt på - fordi de er både passionerede og veluddannede - og at de derfor kan besvare alle dine spørgsmål.

Anmeldelse af Beautycos
Hvis du er en af dem, der handler hos Beautycos - enten online eller i en af deres butikker, kan du skrive en anmeldelse her på siden. Den kan handle om alt fra deres varesortiment over deres kundeservice, og du kan med din anmeldelse hjælpe andre, der er på jagt efter produkter indenfor personlig pleje og skønhed, så de kan få gode oplevelser, når de handler.