DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Beautycos

  Det koster, hvis du gerne vil have de bedste produkter til håret, kroppen og alt andet. Derfor er flere og flere begyndt at købe den slags på nettet, hvor priserne er noget helt andet, men hvor du stadig kan finde de samme mærker, som du normalt betaler en del for hos din frisør eller i en stormagasin. Hos Beautycos er det lige den slags varer og produkter, du kan finde billigere end andre steder.

  Om Beautycos

  Beautycos har det hele på nettet, og som en service, så åbner de også fysiske butikker mange steder i landet, hvor du finder det samme gode udvalg til de samme gode priser. Du finder shampoo, balsam og hårkure fra mærker som Redken og John Masters, neglelak fra Essie og Sally Hansen, mascara fra Loreal og Max Factor, parfumer fra Prada og Dior, cremer fra Elizabeth Arden og Babor og meget andet. Der er fokus på skønhed og velvære, og der er fokus på både mænd og kvinder, for alle ved, at der er store forskelle på, hvad der er brug for i hverdagen, ligesom der ikke er to mennesker, der foretrækker den samme sæbe, shampoo eller parfume.

  Services hos Beautycos

  Det kan for rigtig mange være svært at finde de rette produkter, uanste om det er parfume, shampoo, sæbe eller makeup, for der er rigtig mange mærker på markedet, og de har alle forskellige produkttyper. Hos Beautycos er personalet alle uddannet frisører, materialister, kosmetologer med mere, og det giver dig mulighed for altid at få den rette vejledning om valg af produkter, så du bliver glad for dit valg, og så hele din krop får den rette pasning og pleje.
  Samtidig er der hos Beautycos et mål om at åbne to forretninger årligt rundt om i landet, og der må gerne komme en butik nær dig. Mangler du en fysisk butik, så hører de gerne fra dig, for det er deres kunder, der vælgr, hvor forretningerne skal åbnes.

  Kundeservice og klager

  Bestiller du dine varer i det store varesortiment gennem deres hjemmeside, så sender de gerne varerne samme dag eller den næste hverdag, så du skal ikke vente længe. Det giver glade kunder, for det er rart at vide, at pakken hurtigt er fremme, og du kan altid følge den, mens den er undervejs. Spørgsmål, kommentarer, eller hvad det eller måtte være, besvares hurtigt enten på e-mail, telefonisk eller i deres fysiske butikker, hvor du altid er velkommen, og du kan være sikker på, at personalet er klædt godt på - fordi de er både passionerede og veluddannede - og at de derfor kan besvare alle dine spørgsmål.

  Anmeldelse af Beautycos

  Hvis du er en af dem, der handler hos Beautycos - enten online eller i en af deres butikker, kan du skrive en anmeldelse her på siden. Den kan handle om alt fra deres varesortiment over deres kundeservice, og du kan med din anmeldelse hjælpe andre, der er på jagt efter produkter indenfor personlig pleje og skønhed, så de kan få gode oplevelser, når de handler.

  Beautycos
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Beautycos

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Beautycos et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Beautycos I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Beautycos?

  Beautycos er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beautycos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.