NiceHair

Alle anmeldelser

NiceHair

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
cecilie kirk
De lever ikke op til deres lovede leveringstid, og de kompenserer ikke på forsinkelser på leveringen. Jeg valgte at bestille fra nicehair grundet den hurtige levering - det kan jeg ikke anbefale an...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  De lever ikke op til leveringstiden

  De lever ikke op til deres lovede leveringstid, og de kompenserer ikke på forsinkelser på leveringen. Jeg valgte at bestille fra nicehair grundet den hurtige levering - det kan jeg ikke anbefale andre at gøre. Efter 4 hverdage og en weekend fik jeg en mail om at min pakke var beskadiget. Jeg får så af vide, at de vil sende en ny, men ikke kompensere. Jeg kan så vente yderligere 1-3 hverdage og højst sandsynligt også mere, da de kun har bevist, at de ikke overholder leveringstiden. Det er øv, at man ikke kan regne med leveringstiden. Jeg mener, at grunden til forsinkelse er underordnet, da de har ansvaret for at have god transport/leverandør.


Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

NiceHair

NiceHair er firmaet, som har alt det som du skal bruge til at vedligeholde dit smukke ydre.

NiceHair har alt i luksusshampo og i personlig pleje, de har desuden personale som er viden de om deres produkter og som altid er kalr til at hjælpe dig med at få lige det som du skal bruge til at pleje dit hår og sikre din makeup passer til dig.

Udvalget i deres onlineforretning er stort og deres produkter er de samme som du finder hos din lokale frisør, men til priser, som er langt under det, som de tager andre steder.

Om NiceHair

NiceHair er Danmarks største onlineforretning af hårlejeprodukter og makeupartikler. Det hele er i en høj kvalitet, og der bruges meget tid på at sikre, at det er kvalitet, som er på alle hylder.

Der er et stort sortiment, og de produkter, som Nicehair sælger af både shampoo og balsam, er i samme gode kvalitet som det de professionelle sælger. Det er mærker som Kerastase og Redken og mange andre, mærker som ikke er noget fremmed for NiceHair.

NiceHair har produkter til både mænd og kvinder, og der er altid gode råd og vejledning til dem, som har spørgsmål, for det personale som står for kundebetjeningen er meget videndde om det, de sælger og er altid klar med gode råd.

Services hos NiceHair

NiceHair er som deres firmanavn og meget mere, for det er ikke kun plejeprodukter til dit hår, som de har i deres store sortiment, de har også makeup og artikler til personlig peleje af håret som krøllejern, forskellige former for hårkure og stylingprodukter og alt derimellem.

Det er ikke kun hendes hår, der kan få den helt store tur. Der er nemlig også et tilsvarende udvalg til mænd, og det, der er nøgleordet er kvalitet og gode priser. Alle varer leveres rigtig hurtigt, så er der ved at være lavvande, så skal du ikke vente længe, før du igen kan gøre noget ved lokkerne eller resten af kroppen.

Kundeservice og klager

Der er mange, som går op i deres udseende med liv og sjæl, så det er vigtigt, der er god mulighed for at få fat i kundeservice, og at kundeservice er kompetent. Og det er nemlig hvad de er hos NiceHair. De svarer hurtigt, og så er det lige meget, om du ringer til dem, eller du skriver til dem på deres e-mail, som du let finder på deres hjemmeside.

Samtidig har alle produkter gode beskrivelser, så er du i tvivl om, hvad der passer til din hår- eller hudtype, så kan du nemt læse dig frem til, hvad der er værd at prøve. Det gælder for alle mærker på hjemmesiden, så det er meget nemt at blive klog på alle de lækre produkter, du kan finde her.

Anmeldelse af NiceHair

Har du også erfaret, at det bare kan svare sig at bruge en lidt dyrere shampoo, en lidt bedre neglelak eller en hårlak, der får håret til at blive siddende, uden det bliver stift og kunstigt? Så er NiceHair et godt sted at finde det hele bare billigt. Her på siden kan du desuden skrive din egen anmeldelse af dine oplevelser med dem.