DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser NiceHair

  NiceHair er firmaet, som har alt det som du skal bruge til at vedligeholde dit smukke ydre.

  NiceHair har alt i luksusshampo og i personlig pleje, de har desuden personale som er viden de om deres produkter og som altid er kalr til at hjælpe dig med at få lige det som du skal bruge til at pleje dit hår og sikre din makeup passer til dig.

  Udvalget i deres onlineforretning er stort og deres produkter er de samme som du finder hos din lokale frisør, men til priser, som er langt under det, som de tager andre steder.

  Om NiceHair

  NiceHair er Danmarks største onlineforretning af hårlejeprodukter og makeupartikler. Det hele er i en høj kvalitet, og der bruges meget tid på at sikre, at det er kvalitet, som er på alle hylder.

  Der er et stort sortiment, og de produkter, som Nicehair sælger af både shampoo og balsam, er i samme gode kvalitet som det de professionelle sælger. Det er mærker som Kerastase og Redken og mange andre, mærker som ikke er noget fremmed for NiceHair.

  NiceHair har produkter til både mænd og kvinder, og der er altid gode råd og vejledning til dem, som har spørgsmål, for det personale som står for kundebetjeningen er meget videndde om det, de sælger og er altid klar med gode råd.

  Services hos NiceHair

  NiceHair er som deres firmanavn og meget mere, for det er ikke kun plejeprodukter til dit hår, som de har i deres store sortiment, de har også makeup og artikler til personlig peleje af håret som krøllejern, forskellige former for hårkure og stylingprodukter og alt derimellem.

  Det er ikke kun hendes hår, der kan få den helt store tur. Der er nemlig også et tilsvarende udvalg til mænd, og det, der er nøgleordet er kvalitet og gode priser. Alle varer leveres rigtig hurtigt, så er der ved at være lavvande, så skal du ikke vente længe, før du igen kan gøre noget ved lokkerne eller resten af kroppen.

  Kundeservice og klager

  Der er mange, som går op i deres udseende med liv og sjæl, så det er vigtigt, der er god mulighed for at få fat i kundeservice, og at kundeservice er kompetent. Og det er nemlig hvad de er hos NiceHair. De svarer hurtigt, og så er det lige meget, om du ringer til dem, eller du skriver til dem på deres e-mail, som du let finder på deres hjemmeside.

  Samtidig har alle produkter gode beskrivelser, så er du i tvivl om, hvad der passer til din hår- eller hudtype, så kan du nemt læse dig frem til, hvad der er værd at prøve. Det gælder for alle mærker på hjemmesiden, så det er meget nemt at blive klog på alle de lækre produkter, du kan finde her.

  Anmeldelse af NiceHair

  Har du også erfaret, at det bare kan svare sig at bruge en lidt dyrere shampoo, en lidt bedre neglelak eller en hårlak, der får håret til at blive siddende, uden det bliver stift og kunstigt? Så er NiceHair et godt sted at finde det hele bare billigt. Her på siden kan du desuden skrive din egen anmeldelse af dine oplevelser med dem.

  NiceHair
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  3.6
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  De lever ikke op til leveringstiden

  De lever ikke op til deres lovede leveringstid, og de kompenserer ikke på forsinkelser på leveringen. Jeg valgte at bestille fra nicehair grundet den hurtige levering - det kan jeg ikke anbefale andre at gøre. Efter 4 hverdage og en weekend fik jeg en mail om at min pakke var beskadiget. Jeg får så af vide, at de vil sende en ny, men ikke kompensere. Jeg kan så vente yderligere 1-3 hverdage og højst sandsynligt også mere, da de kun har bevist, at de ikke overholder leveringstiden. Det er øv, at man ikke kan regne med leveringstiden. Jeg mener, at grunden til forsinkelse er underordnet, da de har ansvaret for at have god transport/leverandør.

  Af: cecilie kirk07-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om NiceHair

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er NiceHair et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af NiceHair I gennemsnit. De modtog følgende 3.6 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette NiceHair?

  NiceHair er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NiceHair gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.