Pandahall

Alle anmeldelser

Pandahall

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Pandahall

Pandahall er en sammenslutning af fabrikker og også onlinemarkedet for småvarer. De er forhandler og grossist af perler og smykker, herunder jade, sølv, perler, ædelsten, lampeglas og krystal osv. De kan også købe mange produkter til dig. Pandahall er en Squaretrade-verificeret sælger. Uanset om du har en smykkefremstillingsvirksomhed eller en personlig smykkevirksomhed, kan Pandahall give dig forskellige løsninger til dine behov.

Pandahall har et professionelt logistikcenter for international forretning. Dette center varetager al produktstyring, såsom indkøb, opbevaring, sortering, fakturering, distribution, håndtering, lastning, levering af varer og seriekampagner. For at udvide vores forretning har Pandahall indrettet et særligt smykkeshowroom for at give et overblik over PandaHalls produkter til kunder, der besøger vores virksomhed.

Returpolitik
Pandahall accepterer returnering og ombytning på almindelige varer. De behandler din returnering eller ombytning inden for fem dage efter modtagelsen.
 
Alle returnerede produkter skal være:
- Uændret i den originale produktemballage (fx på den originale streng).
- Vedlægges en kopi af den originale faktura
- Være ledsaget af den originale Pandahall etiket og emballage
  
Pandahall accepterer returnering af køb på hjemmesiden inden for 30 dage efter levering. Alle defekte produkter kan returneres til refusion eller ombytning. De dækker også omkostningerne ved returforsendelse og håndtering (fra Kina til kundens land). Kunden skal arrangere en passende forsendelsesmetode med Pandahalls serviceteam.
  
Produkter, der ikke er defekte, kan returneres til refusion eller ombytning, selvom produktet ikke er egnet til anvendelsen. Returnering skal ske inden for 7 dage efter forsendelsens ankomstdato. Kunden bør være ansvarlig for returneringsomkostninger og gældende afgifter. I tilfælde af at du returnerer en stor mængde varer, for hvilke du har modtaget diverse priser eller mængderabatter, forbeholder de os retten til at genberegne det samlede beløb for din ordre baseret på de faktiske tilbageholdte varer. Pandahall kan ikke acceptere returnering af varer uden original emballage.

På grund af Pandahall's internationale service skal kunder fra forskellige lande sende deres returvarer til forskellige lagre. For at sikre, at din online returnering behandles hurtigt, bedes du kontakte Pandahalls kundeservice for at få en returgodkendelse og et udpeget lager. Alle produkter, der returneres til Pandahall, skal være forsvarligt emballeret i de korrekte forsendelsesmaterialer og nå Pandahall ubeskadiget. Bemærk venligst, at pakken er en "retur".

Refusionsmetode
Du vil modtage en kredit i samme form som din oprindelige betaling: kreditkort, check, PayPal-refusion eller en kreditering til din Pandahall-konto. Hvis Pandahall ikke er i stand til at udstede en kredit på dit kreditkort (udløbet, ugyldigt eller lukket konti), vil du modtage en kredit på din konto, som du kan bruge til fremtidige køb.
 
Produkter, der er i uberørt original stand, kan returneres for fuld refusion i form af din oprindelige betalingsmetode.
 
Produktudveksling accepteres på Pandahall.com. Det ombyttede produkt vil blive opkrævet samme pris som den oprindelige ordre, alle andre varer vil blive behandlet som en ny ordre. Enhver overbetaling vil blive refunderet til dig.

Hvordan var det at prøve Pandahall?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Pandahall. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.