Pinkorblue

Alle anmeldelser

Pinkorblue

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Pinkorblue

Vi mennekser ønsker at give vores børn det bedste fra det sekund, de kommer til verden. Hos Pinkorblue kan du få alt det, som du gerne vil give dine børn, når de er små. Det store sortiment gør, at du altid kan finde noget, du ikke kan undvære, og det er med til at give dig gode chancer for at spare penge og blive en del af pinkorbluefamiien, hvor der vil være et nyhedsbrev og samtidig også være mulighed for at få del i bonuspakker med de points, som du samler sammen, når du handler.

Om Pinkorblue
Pinkorblue er børnetøj, tilbehør og mere, og det har det været, siden de startede. Det er gået stærkt for dem, og de er i dag en af de største onlineforretninger med alt til børnenes første år. De har deres store sortiment, bonuspakker til dem der køber meget og nyhedsbrev, som sikrer, kunderne altid ved, hvad der er den sidste mode, og hvad Pinkorblue nu har fået tilføjet til deres sortiment. Der er mange store mærker, Pinkorblue forhandler de fleste, og de er altid på jagt efter det bedste til deres kunder.

Services hos Pinkorblue
Det er selvfølgelig deres kerneservice, som er udstyr, tøj og tilbehør til familiens yngste. De forhandler alle de bedste mærker, der er på markedet, og de har et enormt stort sortiment, som altid er til markedets bedste priser.
Pinkorblue sender det, som du køber, hurtigt, og der er fri fragt over hele landet hvis du køber for et bestemt beløb. De har også en særlig klub, hvor du kan samle point og få endnu større rabatter, og det er godt med de store rabatter, for det er ikke billigt med børn. De har også et nyhedsbrev, så forældre og bedsteforældre kan holde sig orienteret om det sidste nye, der er til baby.

Klager og kundeservice
Der er ganske let at få fat i Pinkorblue, hvis du har enten en klage eller en forespørgsel. På deres hjemmeside står der et nummer, der får du hurtigt en meget kompetent og gennemgribende kundeservice, og det er lige meget, om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig med. Du kan også let og hurtigt finde en mail, hvor du kan skrive til dem. Det er ikke lige så hurtigt at få svar der, det giver jo sig selv, men du vil opdage, at de også på mail svarer hurtigt, og det er samme kompetente service, som du får alle andre steder.

Anmeldelse af Pinkorblue
Der er mange, som bruger internettet til at finde en bedømmelse af de firmaer, som de overvejer at handle med, og der er mange sider, som giver en bedømmelse, men nu er der kommet en ny. Den nye sider giver dig en mulighed for at komme med en objektiv og konstruktiv bedømmelse af de firmaer, du har handlet med. Noget, som virkelig har manglet på markedet, og det giver dig også en god mulighed for blive en af dem, som andre læner sig op af, når de vælger, hvor de skal handle, og der er måske endda en mulighed for at firmaerne selv vil bruge det, som du skriver, som en rettesnor til at blive bedre.