Babyshop Anmeldelser

: 2
50% Vil handle her igen

Mest stemmer anmeldelse

  2022-01-21
stort udvalg til både drenge o
Jeg nyder at shoppe gennem babyshop for dens veludviklede og designede webside, hurtig levering u...Læs om
Line T.

Anmeldelser (2)

  (0)

 (1)

  (1)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  stort udvalg til både drenge og piger

  Jeg nyder at shoppe gennem babyshop for dens veludviklede og designede webside, hurtig levering uden fejl, de mange forskellige mærker og muligheder for tøj og børneartikler, konstante tilbud og rabatter og endelig for deres hensynsfulde manerer med mig som kunde. Jeg anbefaler det absolut som det første sted at starte op med gadgets til børn.

  Meget hurtig levering og perfekt kvalitet. Jeg fandt også en god pris for personalet på udsalg, bedre end i andre internetbutikker. De har også en masse mærker, som andre internetbutikker i Danmark ikke har. Så jeg er meget tilfreds med mit køb, og jeg vil gøre det snart igen :)


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Lidt skuffende oplevelse med lang leveringstid

  Lidt skuffende at vente så længe på min ordre, pengene blev trukket, men pakken er stadig ikke afsendt efter 4 hverdage, som jeg troede, det ville være. Jeg forventer besked om eventuelle forsinkelser. Jeg håber, at Babyshop kan forbedre leveringstiden fremover.


Andre læste også