Babyshop

Alle anmeldelser

Babyshop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Line T.
Jeg nyder at shoppe gennem babyshop for dens veludviklede og designede webside, hurtig levering uden fejl, de mange forskellige mærker og muligheder for tøj og børneartikler, konstante tilbud og ra...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  stort udvalg til både drenge og piger

  Jeg nyder at shoppe gennem babyshop for dens veludviklede og designede webside, hurtig levering uden fejl, de mange forskellige mærker og muligheder for tøj og børneartikler, konstante tilbud og rabatter og endelig for deres hensynsfulde manerer med mig som kunde. Jeg anbefaler det absolut som det første sted at starte op med gadgets til børn.

  Meget hurtig levering og perfekt kvalitet. Jeg fandt også en god pris for personalet på udsalg, bedre end i andre internetbutikker. De har også en masse mærker, som andre internetbutikker i Danmark ikke har. Så jeg er meget tilfreds med mit køb, og jeg vil gøre det snart igen :)


Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo CoolPriser

CoolPriser

1 anmeldelser

 Er det ikke fedt, når alt er samlet på et sted? Én indkøbskurv, én transaktion, én levering at holde ...

Babyshop

Babyshop er en onlineforretning, hvor du kan få alt til baby og børn op til 10 år i både tøj og tilbehør som barnevogne og tøj til den vordende mor. Der er et stort sortiment, som dækker alt i stil, i en god kvalitet og økologisk samt bæredygtigt tøj og udstyr i kendte mærker, som både forældrene kender, og ved hvem er. Udstyret er alt fra sutter til barnevogne, så der er kun behov for at handle et sted, når poderne skal ekviperes og have et nyt køretøj.

Om Babyshop
Hos Babyshop er målet klart, og det har det været fra starten af. Babyshop vil være den bedste onlineforretning til børn, der findes på det skandinaviske marked. De startede i 2006, og de har siden vundet adskillige priser for deres gode udvalg, kvaliteten i deres produkter og den generelle service, som de tilbyder alle deres kunder. De tilbyder, at kommende og nuværende forældre med børn op til 10 år kan få tøj, som er i en god kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Babyshop har et varieret produktudvalg, som dækker næsten alle behov for, at forældrene kan give børnene den bedste start på tilværelsen.

Services hos Babyshop
De services, der er hos Babyshop, er ganske enkle. Det er lidt som dem, du finder hos de fleste andre onlineforretninger, de er bare lidt bedre til det, for de har fået adskillige priser for det, som de tilbyder. De sender tøjet og andre produkter hurtigt, og der er i det store sortiment altid noget, som de fleste kan bruge og til gode priser, som sikrer, at børnefamilien får råd til den gode kvalitet, som ellers koster så meget. Det er dog ikke kun tøj og tilbehør, men også møbler til børneværelset, som du kan få sendt hurtigt, lige som det er med alle andre produkter i deres sortiment.

Kundeservice og klager
Det er vigtigt for Babyshop at være de bedste, og det er virkelig noget, som man kan se på deres kundeservice, for de rykker grænser for, hvad de tilbyder deres kunder. De sørger for, at kunderne får den bedste vejledning, så de altid får det, som de skal bruge, og det hurtigt, og det er det, som de tilbyder alle kunder. Skal du have fat i kundeservice, så er det meget let at gøre. Du kan både ringe til dem og kontakte dem på e-mail, og de vil give dig den samme gode service og det hurtigt. Det samme gælder, hvis du har klager. De bliver behandlet hurtigt og kompetent, så kunderne får den bedste service.

Anmeldelse af Babyshop
Når du har handlet hos Babyshop, så har du nu muligheden for at være en del af koret, som enten giver en positiv eller en negativ anmeldelse. For det er vigtigt, at kunderne ved, hvor gode eller måske hvor dårlige de er, for lige meget hvad man skriver af positivt eller negativt, så er det med til at give andre kunder et fornuftigt billede af onlineforretningen hos Babyshop, så de kan vælge med fornuften og være med til en dag at skrive anmeldelser af samme forretning.