Mammashop

Alle anmeldelser

Mammashop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Mammashop

I dag kan man som dansk privatperson handle hos virksomheder fra hele verden, ligemeget hvor man befinder sig; fra sofaen, jobbet, på farten, fra udlandet, samt meget andet. Det er nemt og bekvemt, så længe man husker at tage sig nogle simple forholdsregler, før man overdrager sine penge og personoplysninger til virksomheder online. I den forbindelse anbefales det altid, at man læser brugeranmeldelser igennem fra tidligere kunder, således at man kan sikre sig, at man handler hos en pålidelig og kvalitetsbevidst virksomhed.

Om Mammashop
Virksomheden og den tilhørende netbutik Mammashop blev grundlagti 2007 af en svensk mor, på baggrund af en forretningside der havde fokus på de danske- og svenske markeder for produkter til mødre og børn. Produktsortimentet på virksomhedens netbutik bliver, ifølge virksomheden selv, udvalgt med særligt øje for kvalitet. Virksomheden blev solgt i 2016 og ejes idag af Rene og Mads, med tidligere erfaring indenfor webshops med særligt fokus på produkter til børn. 
Virksomheden støtter velgørende formål, især indenfor børns vilkår, herunder DinNødhjælp der drives af Anja Lovén, som arbejder for at redde forfulgte heksebørn i Nigeria. Derudover støtter Mammashop et jysk forboldhold for børn med forskellige handicap; Hammerum Specialfodbold. Yderligere har virksomheden valgt at støtte Red Barnet som erhvervspartner, hvilket er en organisation der arbejder med børns vilkår både internationalt og lokalt.
Mammashop er også en virksomhed der investerer i miljøbevarende tiltag, herunder i forbindelse med emballage og papforbrug. Virksomheden oplyser selv, at de modtager mange kasser fra deres leverandører og derudover forbruger et stort antal, idet de sender ordrer til deres kunder. Derfor arbejder de aktivt på, at nedbringe vderes papforbrug, blandt andet ved genbrug af tidligere anvendte kasser og amballage.

Produkter og Services hos Mammashop
Mammashop er en dansk netbutik, hvor man kan købe produkter indenfor forskellige kategorier relateret til børn og familieliv. Blandt virksomhedens produktsortiment kan man finde varer som autostole, barnevogne, pusleborde, høreværn, blespande, samt meget andet indenfor legetøj og dekoration af børneværelset. Vriksomheden forhandler mange forskellige mærker, såsom Belly Bandit, Boob, BRIO, Ergobaby, KidsConcept m.fl.
På hjemmesiden kan man betale med Mobile Pay, Dankort, Visa Betalingskort, Mastercard, EAN fakturering er tilgængelig for offentlige institutioner, samt Viabill. Alle forsendelser fra Mammashop.dk bliver leveret med Post Danmark eller GLS. Man kan derudover vælge at afhente sin ordre hos virksomheden, således at man ikke behøver at betale leveringsomkostningerne. Vælger man 'Afhentning i Odense S' som forsendelsesmetode, når man bestiller sine varer, så kan man efterfølgende afhente produkterne på virksomhedens kontor, hvilket er beliggende på Sivlandvænget 3, 5260 Odense.

Komplimenter, Klager og Tips til Mammashop
Har du kendskab til Mammashop? Måske du har købt tøj eller legetøj til enten dine egne børn, eller som gave til familie og venner? Hvad end du har bestilt via deres hjemmeside, så vil det være til stor gavn for andre handlende, hvis du kan spare dem tid og ressourcer ved at skrive en brugeranmeldelser her på siden, således at de kan lære mere om denne virksomhed. På den måde kan du hjælpe andre med at sikre sig, at de handler hos en virksomhed der er pålidelig og som har det rette fokus på kundeservice og kvalitet.