Protein

Alle anmeldelser

Protein

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Protein

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Der er et hav af muligheder når man leder efter efter forskellige hjælpemidler til måltidserstatning, pre-workout, proteinpulver, vitaminer og mere. Men er der et træningsmærke der har det man leder efter? Dette er hvad Protein gør nemt.

Om Protein
Igennem årene har Protein solgt produkter egnet til kvinder, som der gerne vil være stærkere. Med mere end 300.000 kunder så har Protein fået meget feedback og tid til at optimere processen med at købe, lige så vel som at finde forskellige træningsmidler. Derfor kan man betragte Protein som en virksomhed der har fokus på optimering af træningsresultater. Kunne Protein være noget for dig? Hvis dette er tilfældet opfordrer vi dig til at tjekke deres en fitnessbutik, så du finder ud af om de har nogle produkter der kan være relevante for dig.

Produkter og tjenester
Med mange forskellige produkter, så gør dette Protein til et muligt valg hvis du gerne vil være stærkere. Her er det muligt at købe vitaminer, proteinpulver, pre-workout, måltidserstatning og meget mere. Søgningen efter en virksomhed der har fokus på det rigtige, kan tit være kompliceret. Men her har Protein fokus på optimering af træningsresultater. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for proteinpulver. Her har Protein det til rådighed. Udover dette så har de også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Ofte så har man ting man er i tvivl om. Det kan ofte være kompliceret at vide hvem man skal spørge, lige så vel hvordan man kan få man kan få kontakt til dem. For at kontakte kundeservice, så kan du ringe til deres kundeservice fra mandag til torsdag, til nummeret 33 60 66 46 fra kl. 09:00-22:00. Hvis du gerne vil kontakte dem om fredagen, så kan dette gøres fra 09:00-17:00. Det er også muligt at ringe til dem om søndagen fra 10:00-22:00. Hvis du hellere vil sende dem en email, så kan dette gøres til support@protein.dk. Hvis du leder efter andet information om f.eks. historien om firmaet, betingelser for betaling eller noget andet, så kan dette og mere læses om på deres hjemmeside. Hvis informationen på deres hjemmeside ikke svarer på et spørgsmål du har, så kan du tage kontakt til deres kundeservice med metoderne nævnt før.

Anmeldelse
Har du haft erfaring med Protein? Du må meget gerne skrive om din erfaring. Du må have fokus på lige det du vil. Hvis du vælger at skrive en anmeldelse, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, hvilket kan komme folk til gode, eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Hvad du skriver om er op til dig. Hvordan var responstiden på deres kundeservice? Hvad er din erfaring med deres hjemmeside? Dette og meget mere kan du skrive om.