Redbubble

Alle anmeldelser

Redbubble

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Redbubble

Redbubble blev født i 2006 i Melbourne, Australien. Drømmen var enkel. Giv uafhængige kunstnere en meningsfuld ny måde at sælge deres kreationer på. I dag forbinder de over 700.000 kunstnere og designere over hele planeten med millioner af passionerede fans. En modig (og tør vi sige stilfuld) ny verden af ​​selvudtryk.

Stil ind på RBTV
Alt, hvad du altid har ønsket at vide om Redbubble (men var bange for at spørge). RBTV er en videoserie, der tager dig gennem vores grundlæggelse, brand, kultur og videre. Dette er dit sted at dykke dybt ned i alt, hvad Redbubble er.

Kalder alle kunstneriske typer
Kreativ? Ligesom penge? Åbn en butik på få minutter. Gratis. Bare upload din kunst og dine designs og overlad resten til dem. De sørger for alt tryk (på over 60 kvalitetsprodukter) og forsendelse til næsten overalt på jorden. Parat? Lad os gå.

Mission statement
Redbubble skaber verdens største markedsplads for uafhængige kunstnere og bringer mere kreativitet ud i verden. En stor mission, der også følger med stort ansvar. For ikke kun at styrke kunstnere og fremme selvudfoldelse, men at gøre det på etiske, socialt ansvarlige måder. Det er her vores printpartnere (og alle ordene nedenfor) kommer ind.

Print on demand
Hvert produkt på Redbubble-markedspladsen udskrives efter behov (lavet et ad gangen). Det betyder, at den ikke eksisterer, før du bestiller den. Så de har ikke lagre fulde af ting, der venter på at blive solgt. Inspiration kan ikke masseproduceres.

Et lille fodaftryk
95 % af Redbubble Marketplace-pakkerne stammer fra den samme region, hvorfra de er bestilt. Så når du finder noget, du elsker på markedspladsen, bruger det langt mindre energi på at komme til dig.

Kulstofneutralitet
De har indgået et samarbejde med specialister i vedvarende energi 3Degrees for at investere i programmer, der hjælper miljøet og opvejer kulstofemissionerne fra forsendelse af Redbubble-produkter.

FLA Code of Conduct
Redbubble kræver, at alle tredjepartsprintere og producenter, der deltager på markedet, sikrer sikre arbejdsforhold, minimerer miljøpåvirkningen og behandler deres medarbejdere med respekt og værdighed. For at sikre, at disse krav er opfyldt, skal de overholde FLA Code of Conduct og dets benchmark-standarder.

Redbubble og tredjepartsrevisionsfirmaer vil foretage aftalte besøg for at sikre, at FLA Code Standards overholdes, og at der er etableret bæredygtige styrings-, rapporterings- og sporingssystemer. Deltagere på markedspladsen skal forpligte sig til løbende at foretage forbedringer, hvor kodestandarder ikke overholdes, og sikre løbende overholdelse på en rimelig og rettidig måde.

Redbubble arbejder hårdt for at sikre, at de produkter, der sælges på Redbubble-markedspladsen, produceres etisk af deres printpartnere. For at gøre det støtter vi California Transparency in Supply Chains Act. Denne lov kræver, at medlemmer af forsyningskæden certificerer overholdelse, accepterer revisioner og gennemgår social ansvarlighedsuddannelse, mens de forbliver 100 % ansvarlige for deres handlinger.

Hvordan var det at prøve Redbubble?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Redbubble. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.