100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

F
Fillip R.
Mit andet køb med EMP, denne gang ville jeg opgradere min elektronik lidt. Mit stationære system blev drevet af en Emotiva XDA-2 Gen 2 DAC/hovedtelefonforstærker i et stykke tid, og selvom det har ...Læs om
J
jenny
Jeg havde en rigtig god oplevelse, hvor jeg fik min ordre hurtigt og problemfrit.Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Burson Audio Conductor 3

  Mit andet køb med EMP, denne gang ville jeg opgradere min elektronik lidt. Mit stationære system blev drevet af en Emotiva XDA-2 Gen 2 DAC/hovedtelefonforstærker i et stykke tid, og selvom det har tjent mig godt, regnede jeg med, at jeg kunne gøre det bedre, især da mit udvalg af hovedtelefoner er blevet forbedret ret dramatisk i løbet af de sidste par flere år.

  Jeg besluttede at købe en Burson Audio Conductor 3 Performance efter at have besluttet, at open-box-omkostningerne + de opgraderede opamps gjorde forskellen i de samlede omkostninger mellem den og Playmate 2 til en meget værdifuld investering. Og sikke et smukt stykke grej det er! Jeg var så imponeret over det den anden dag, at jeg kom online igen og bestilte også den matchende "cool stand".


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk service og hurtig levering!

  Jeg havde en rigtig god oplevelse, hvor jeg fik min ordre hurtigt og problemfrit.


Andre læste også