DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Spreadshirt

  Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: ligemeget hvad man bestiller med tekstiltryk, så afhænger man af, at kvaliteten af både trykket og selve produktet er høj. Ved køb af produkter man selv har tilpasset, mister man ofte returretten, så snart ordren er indgivet. Derfor er mange enige om, at det er en god idé først at undersøge de forskellige leverandører, og dernæst dykke ned i den dybere undersøgelse af deres produkter og services, igennem objektive anmeldelser fra andre kunder, så man kan være mere tryg ved at lægge en bestilling. På siden her kan du læse andre kunders erfaringer med netbutikken Spreadshirt, så du derved bedre kan afgøre, om deres selvdesignede produkter passer til dine behov.

  Om Spreadshirt

  Virksomheden Spreadshirt blev grundlagt i Leipzig i 2002 og er i dag en international netbutik, der handler med tryktøj og tilbehør, såsom tasker og kasketter mm. Virksomheden har lanceret deres egen kollektion, for at kunne kontrollere forhold blandt leverandører, bæredygtighed, genbrug, oprindelse og produktion. Spreadshirt engagerer sig i forskellige velgørende formål, såsom donation af blandede tøjpakker, sponsorpakker til både kultur og sportsaktiviteter indeholdende tilpassede tøjartikler og tilbehør m.fl.

  MobilePay 2 år

  Produkter og Services hos Spreadshirt

  Netbutikken er en online platform for privatpersoner, virksomheder og foreninger, der ønsker at trykke deres egne illustrationer og tekst på forskellige former fortekstiler og tilbehør. Dette kan være t-shirts, forklæder eller madkasser. Udover ting med trykkede motiver kunderne selv har designet, så tilbyder hjemmesiden yderligere en lang række produkter med forskellige former for logoer og motiver, der er designet af professionelle grafiske designere og andre kreative personligheder. Man kan købe alt fra små klistermærker til at sætte på sin bærbare computer eller drikkedunk, til hagesmække og hættetrøjer, samt et omfattende udvalg af økologiske produkter.
  På Spreadshirts hjemmeside kan man benytte deres online værktøj til at designe og bestille produkter. Her vælger man produkttype, uploader sin illustration, vælger farver og antal mm. og bestiller så, når man har færddiggjort sin ordre. Priserne på de forskellige varer varierer, da de sammensættes af prisen for produktet, samt omkostningerne forbundet med at trykke illustrationerne. Der er ingen minimumsbestillinger, 30 dages returret, samt mulighed for ombytning af ting, der ikke passer i størrelsen. Når man har færddiggjort sit produktdesign, eller valgt mellem netbutikkens yderligere sortiment, så kan man betale med enten betalingskort eller Paypal. Så snart betalingen er verificeret, begynder de at producere ordren hos Spreadshirt.
  Man kan vælge mellem følgende forskellige leveringsmetoder: standard, premium og ekspres, afhængigt af hvor hurtigt man bruge sine varer, samt hvor meget man ønsker at betale.

  Komplimenter, Klager og Tips til Spreadshirt

  Er du én af Spreadshirts kunder, der har handlet på deres hjemmeside og benyttet deres online værktøj til at tilpasse dit eget design på en trøje eller en kasket? Måske har du købt nogle af deres økologiske produkter og derigennem kender til deres kvalitet, printfarver, leveringstider, eller kundeservice? Ligegyldigt hvilke ting du har købt hos Spreadshirt, så vil vi sætte stor pris på dine tanker omkring virksomheden og deres netshop her på siden, så andre forbrugere kan blive lære af dine erfaringer.

  Spreadshirt
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Spreadshirt

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Spreadshirt et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Spreadshirt I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Spreadshirt?

  Spreadshirt er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Babyer og Børn, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spreadshirt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.