Spreadshirt

Alle anmeldelser

Spreadshirt

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Susanne J.
Jeg betalte for hurtig forsendelse, og ordren kom til tiden (1 uge før jul). Jeg åbnede pakken og kunne straks konstatere, at mediet ikke var et normalt ungdomsmedie. Jeg gik i panik og var meget ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Julen var reddet

  Jeg betalte for hurtig forsendelse, og ordren kom til tiden (1 uge før jul). Jeg åbnede pakken og kunne straks konstatere, at mediet ikke var et normalt ungdomsmedie.
  Jeg gik i panik og var meget ked af det, da dette var den eneste hættetrøje (af 4), som min søn faktisk bad om!
  Jeg ringede 2 dage senere (mandag før jul) og forklarede. Repræsentanten var SÅ DEJLIG og FORSTÅENDE.
  Hun spurgte mig, hvilken størrelse jeg havde brug for. Forklarede, at de ville forsøge at tilføje talstørrelser til dimensioner til deres websted for furore kunder, og fortalte mig, at hun ville sende pakken til mig i tide til jul! Den ankom den 23.!
  Hvilken fantastisk virksomhed og fremragende kundeservice. De løste problemet med det samme uden spørgsmål og gjorde en livstidskunde ud af mig!
  Kan varmt anbefale at handle med dem! Hvis der er problemer..... ring bare!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Spreadshirt

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: ligemeget hvad man bestiller med tekstiltryk, så afhænger man af, at kvaliteten af både trykket og selve produktet er høj. Ved køb af produkter man selv har tilpasset, mister man ofte returretten, så snart ordren er indgivet. Derfor er mange enige om, at det er en god idé først at undersøge de forskellige leverandører, og dernæst dykke ned i den dybere undersøgelse af deres produkter og services, igennem objektive anmeldelser fra andre kunder, så man kan være mere tryg ved at lægge en bestilling. På siden her kan du læse andre kunders erfaringer med netbutikken Spreadshirt, så du derved bedre kan afgøre, om deres selvdesignede produkter passer til dine behov.

Om Spreadshirt
Virksomheden Spreadshirt blev grundlagt i Leipzig i 2002 og er i dag en international netbutik, der handler med tryktøj og tilbehør, såsom tasker og kasketter mm. Virksomheden har lanceret deres egen kollektion, for at kunne kontrollere forhold blandt leverandører, bæredygtighed, genbrug, oprindelse og produktion. Spreadshirt engagerer sig i forskellige velgørende formål, såsom donation af blandede tøjpakker, sponsorpakker til både kultur og sportsaktiviteter indeholdende tilpassede tøjartikler og tilbehør m.fl.

Produkter og Services hos Spreadshirt
Netbutikken er en online platform for privatpersoner, virksomheder og foreninger, der ønsker at trykke deres egne illustrationer og tekst på forskellige former fortekstiler og tilbehør. Dette kan være t-shirts, forklæder eller madkasser. Udover ting med trykkede motiver kunderne selv har designet, så tilbyder hjemmesiden yderligere en lang række produkter med forskellige former for logoer og motiver, der er designet af professionelle grafiske designere og andre kreative personligheder. Man kan købe alt fra små klistermærker til at sætte på sin bærbare computer eller drikkedunk, til hagesmække og hættetrøjer, samt et omfattende udvalg af økologiske produkter.
På Spreadshirts hjemmeside kan man benytte deres online værktøj til at designe og bestille produkter. Her vælger man produkttype, uploader sin illustration, vælger farver og antal mm. og bestiller så, når man har færddiggjort sin ordre. Priserne på de forskellige varer varierer, da de sammensættes af prisen for produktet, samt omkostningerne forbundet med at trykke illustrationerne. Der er ingen minimumsbestillinger, 30 dages returret, samt mulighed for ombytning af ting, der ikke passer i størrelsen. Når man har færddiggjort sit produktdesign, eller valgt mellem netbutikkens yderligere sortiment, så kan man betale med enten betalingskort eller Paypal. Så snart betalingen er verificeret, begynder de at producere ordren hos Spreadshirt.
Man kan vælge mellem følgende forskellige leveringsmetoder: standard, premium og ekspres, afhængigt af hvor hurtigt man bruge sine varer, samt hvor meget man ønsker at betale. 

Komplimenter, Klager og Tips til Spreadshirt
Er du én af Spreadshirts kunder, der har handlet på deres hjemmeside og benyttet deres online værktøj til at tilpasse dit eget design på en trøje eller en kasket? Måske har du købt nogle af deres økologiske produkter og derigennem kender til deres kvalitet, printfarver, leveringstider, eller kundeservice? Ligegyldigt hvilke ting du har købt hos Spreadshirt, så vil vi sætte stor pris på dine tanker omkring virksomheden og deres netshop her på siden, så andre forbrugere kan blive lære af dine erfaringer.