Trendbazaar

Alle anmeldelser

Trendbazaar

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Trendbazaar

Designermøbler til super priser, hvor du kan finde internationale samt danske klassikere.

Om Trendbazaar
Trendbazaar holder normalt til i midten af Danmark, nemlig Fyn, hvor de giver dig mere end 5000 m2 showroom. Her finder du alt inden for internationalt og dansk møbeldesign samt belysning og brugskunst. Butikken findes dog også online, som du ser her. De sælger alle former for sofaer, borde, stole, senge, belysning og havemøbler, men også alt, hvad du kan forestille dig inden for tilbehør til have, køkken, badeværelse, opbevaring, stue og meget, meget mere. Selvom de har brands, kan du finde mange af tingene under deres sektion for udslag. Her kan du altså finde luksuselementer til fantastiske priser. Det er en familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt tilbage 1995. Selv den dag i dag drives firmaet af familien i samarbejde med alle de erfarne medarbejdere, de har hyret.

Varer og services hos Trendbazaar
Med mere end 5000 km2 kan man næsten sige selv, at Trendbazaar har et uendeligt stort udbud, når det kommer til møbler og dekoration til hjemmet. De gør sig især inden for både international og danske designmøbler samt andre former for tilbehør og indretning. Det betyder, at de blandt andet har mærker som Brdr. Krüger, Andtradition, Brunstad, Fablewood og mange, mange andre. Derudover kan du man bestille indretningshjælp fra selve direktøren, hvis man ønsker et skub i den rigtige retning.


Til køb af møbler tilbyder de fragt og levering både i Danmark, men også til udlandet, og hvis det er til mindre pakker for over 499 kroner i værdi, er der til gengælg fri fragt. Hvis du gerne vil gøre en rigtig god handel, så bør du tjekke deres sektion Kampagner, der kommer med nyeste tilbud på møbler. Når det kommer til betaling, samarbejder de med Sparxpres og ViaBill omkring finansering, hvis alt ikke kan betales på én enkelt gang. Men du kan også bruge andre betalingsmetoder som fx Visa Dankort, MobilePay, MasterCard, Maestro og flere. Til sidste kan det også være smart at skrive sig bag øret, at de har en kundeklub, man kan melde sig ind i. Her er man i stand til at samle point og dermed få yderligere rabt på designermøbler, og det er gratis at oprette sin konto.

Kundeservice og klager
Hvis der er noget, du gerne vil spørge om, skal du fange dem enten på deres nummer til netbutikken på 20699500 eller butikstelefonen på 62625400, eller du kan række ud til dem via e-mail på info@trendbazaar.dk, hvor Trendbazaars medarbejdere er klar til at hjælpe dig med dit problem. Webshoppens kundeservice er dog kun åben indtil 14:30, mens du kan få fat i butikken indtil sent på aftenen. Du kan se mere info på hjemmesiden.

Anmeldelse af Trendbazaar
Hvis du har erfaring med indretningstjenesten eller oplevelser, du gerne vil dele, fra online og offline handel hos Trendbazaar, så må du meget gerne dele dem her. Måske har du bare en mening om, hvilken slags firma Trendbazaar er? Hold endelig ikke igen, men del med os andre. På den måde kan vi alle nyde godt af det!