DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Trendbazaar

  Designermøbler til super priser, hvor du kan finde internationale samt danske klassikere.

  Om Trendbazaar

  Trendbazaar holder normalt til i midten af Danmark, nemlig Fyn, hvor de giver dig mere end 5000 m2 showroom. Her finder du alt inden for internationalt og dansk møbeldesign samt belysning og brugskunst. Butikken findes dog også online, som du ser her. De sælger alle former for sofaer, borde, stole, senge, belysning og havemøbler, men også alt, hvad du kan forestille dig inden for tilbehør til have, køkken, badeværelse, opbevaring, stue og meget, meget mere. Selvom de har brands, kan du finde mange af tingene under deres sektion for udslag. Her kan du altså finde luksuselementer til fantastiske priser. Det er en familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt tilbage 1995. Selv den dag i dag drives firmaet af familien i samarbejde med alle de erfarne medarbejdere, de har hyret.

  Andre fordele hos Trendbazaar

  Varer og services hos Trendbazaar

  Med mere end 5000 km2 kan man næsten sige selv, at Trendbazaar har et uendeligt stort udbud, når det kommer til møbler og dekoration til hjemmet. De gør sig især inden for både international og danske designmøbler samt andre former for tilbehør og indretning. Det betyder, at de blandt andet har mærker som Brdr. Krüger, Andtradition, Brunstad, Fablewood og mange, mange andre. Derudover kan du man bestille indretningshjælp fra selve direktøren, hvis man ønsker et skub i den rigtige retning.


  Til køb af møbler tilbyder de fragt og levering både i Danmark, men også til udlandet, og hvis det er til mindre pakker for over 499 kroner i værdi, er der til gengælg fri fragt. Hvis du gerne vil gøre en rigtig god handel, så bør du tjekke deres sektion Kampagner, der kommer med nyeste tilbud på møbler. Når det kommer til betaling, samarbejder de med Sparxpres og ViaBill omkring finansering, hvis alt ikke kan betales på én enkelt gang. Men du kan også bruge andre betalingsmetoder som fx Visa Dankort, MobilePay, MasterCard, Maestro og flere. Til sidste kan det også være smart at skrive sig bag øret, at de har en kundeklub, man kan melde sig ind i. Her er man i stand til at samle point og dermed få yderligere rabt på designermøbler, og det er gratis at oprette sin konto.

  Kundeservice og klager

  Hvis der er noget, du gerne vil spørge om, skal du fange dem enten på deres nummer til netbutikken på 20699500 eller butikstelefonen på 62625400, eller du kan række ud til dem via e-mail på info@trendbazaar.dk, hvor Trendbazaars medarbejdere er klar til at hjælpe dig med dit problem. Webshoppens kundeservice er dog kun åben indtil 14:30, mens du kan få fat i butikken indtil sent på aftenen. Du kan se mere info på hjemmesiden.

  Anmeldelse af Trendbazaar

  Hvis du har erfaring med indretningstjenesten eller oplevelser, du gerne vil dele, fra online og offline handel hos Trendbazaar, så må du meget gerne dele dem her. Måske har du bare en mening om, hvilken slags firma Trendbazaar er? Hold endelig ikke igen, men del med os andre. På den måde kan vi alle nyde godt af det!

  Trendbazaar
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Trendbazaar

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Trendbazaar et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Trendbazaar I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Trendbazaar?

  Trendbazaar er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendbazaar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.