DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bulk Powders

  I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i produkter og services, der skal hjælpe dem med at blive sundere eller i bedre form. Derfor er der et stigende antal forhandlere med sundhedsprodukter og supplementer, og udvalget er større end nogensinde før. Ligesom de fleste andre industrier er denne industri også kendetegnet ved svingende priser og kvalitet - især bør man være opmærksom på nærings- og sundhedsanprisninger samt ingredienser, så man kan sikre sig, at man ikke spilder sine penge på produkter og services, der ikke har nogen effekt. Eller værre endnu, produkter der har skadelig effekt. Nedenfor kan du læse kundeanmeldelser af virksomheden Bulk, så du kan bruge deres erfaringer til at hjælpe dig med din købsbeslutning og derved føle dig mere tryg ved virksomheden produkter.

  Om Bulk

  Virksomheden tilbyder ernæringsprodukter, primært i forbindelse med sport og motion, til både atleter og folk der udøver let fritidssport. Bulk blev grundlagt af Elliot Dawes og Adam Rossiter i 2006 fra et beskedent gæsteværelse, og fremstiller nu 80% af deres produkter i deres egne faciliteter. Virksomhedens mission er at levere velsmagende produkter af den højeste kvalitet, altid leveret i emballage der er så bæredygtigt fremstillet som muligt. Virksomheden leverer omkring 10 millioner produkter årligt til forbrugere verden over.

  Kost og godt

  Produkter og Services hos Bulk

  På deres hjemmeside kan man købe forskellige produkter indenfor kategorien sportsernæring: proteinpulver, vitaminer, kulhydratpulver, dietprodukter, mineraler m.fl. Derudover kan man på deres netbutik købe forskellige madvarer, der også kan relateres til sundhed og livsstil, såsom nøddesmør, kødsnacks, superfoods, chia frø, kokos produkter samt meget andet. Virksomheden sælger primært produkter under deres eget mærke Bulk, hvor man kan vælge forskellige produktlinjer såsom veganske produkter, til kunder der hverken spider kød eller mejeriprodukter, og Bulk Pro, til professionelle atleter og andre mere seriøse sportsudøvere. Bestiller man fra deres hjemmeside kan man forvente levering via FedEx indenfor 5-6 arbejdsdage, samt pålagt leveringsgebyr på 39 kr. Ordrer med en samlet værdi over 500 kr. sendes uden ekstra leveringsgebyr. Alle ordrer sendes med tracking, så man kan følge varerne fra England til destinationsadressen via tracking link, som alle kunder får tilsendt via e-mail, efter en ordre er afsendt fra virksomhedens lager. Bulk netbutikken accepterer følgende betalingsmetoder: Mastercard, Visa, Paypal, samt Apple Pay, og tilbyder desuden 7 dages returret (fra modtagelse af ordren) forudsat at man henvender sig til dem via e-mail, for at arrangere refundering og returnering af varerne indenfor tidsfristen.

  Komplimenter, Klager og Tips til Bulk

  Er Bulk din foretrukne leverandør af proteinpulver, vitaminer eller andre ernæringsrelaterede produkter? Hvad fik dig til at købe fra deres hjemmeside og har du planer om at gentage din ordre i fremtiden? Er deres produkter velsmagende, leverer de til tiden og er deres udvalg bedre end hvad man ellers kan finde på markedet? Lad andre læsere her på siden vide hvad du synes om Bulk og hvilke erfaringer du har gjort dig med dem. Flere og flere forbrugere har nu større tillid til kundeanmeldelser end virksomhedernes egne udsagn, da man derved kan få indblik i objektive anmeldelser og købserfaringer, som andre kunder har gjort sig. Hjælp andre potentielle kunder ved at skrive en kort beskrivelse af din købsoplevelse med Bulk.

  Bulk Powders
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Bulk Powders

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bulk Powders et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Bulk Powders I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Bulk Powders?

  Bulk Powders er for hovedparten aktiv I Kost & Sundhed, mere specifikt med Vitaminer & Tilskud

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bulk Powders gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.