DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser iHerb

  Her finder du alt i Vitaminer, Kosttilskud, Proteiner og andre essentielle næringstoffer.

  Om IHerb.Com

  IHerb.Com er et Amerikansk firma, der har specialiseret sig i at sende kosttilskud, vitaminer, Proteinbarer og meget andet online og globalt. Firmaet er registeret i USA og har ingen dansk afdeling.

  Gode råd om pelspleje for din kat

  IHerb.com Services of Produkter

  Virksomheden sælger, online produkter til dig inden for alle kategorier af tilskud til din egen kostplan.
  Find alt i Vitamin Tilskud, Urter & Hompatiske midler, Bade og Personlig pleje produkter, Skønhedsprodukter, alt til din sport, dagligvarer, artikler til babyer og børn og artikler til dit husdyr. Find f.eks. Vitamin tilskud og mineraler, A, B, C, D og Omega tilskud. Find alt til din sunde livsstil, f.eks. mixeded vitamin produkter så du får alt-i-1, eller naturlige olier. Find alt til dit bad og din personlige pleje, skønhedsprodukter f.eks. de bedste anti-rynke cremer, aromaterapi, alt til dig som mand, der vil holde dig ung og skøn.

  Find alle produkter rundt om Negle og hud produkter. Her finder du produkter til din sport, f.eke. protein pulver, vegan eller baseret på animalske proteiner, du finder alt når du har brug for a behandle en skade, f.eks. de bedste kaplser mod muskeltræthed og opbyggende produkter. Her finde du alt til din baby og dine børn. Find f.eks. de essentielle D-vitamin dråber eller de bedste badeprodukter til baby, helt uden farlige Tilsætnings-stoffer. Også produkter til de lidt større børn finder du her, både til badeværelser men også de vigtige vitamintilskud, hvis junior ikke er vild med de kogte grøntsager og kartoffelmosen. Har du kæledyr kan du med fordel gå online her og finde f.eks. vitaminer til pelsen, plejeprodukter til kat, hun og kanin, find små godbidder eller køb Fido´s mad online så du slipper for at slæbe hjem, lad det bringe lige til døren. Find også alt til pleje af pelsen og legetøj tilhund og kat.  Altsammen nemt og enkelt sendt til dig. Siden er på Engelsk, men du vælger Region (Danmark og DKK, Danske kroner) hermed finder du lige hvad du skal bruge og til fordelagtige online priser, der gør at pengene strækker meget længere. Det er nemt at oprette en kundeprofil og du kan ikke bare spare penge du kan også tjene penge. Brug linkene og inviter dine venner og familie til at handle på siden, på den måde får du del i omsætningen, hvis du er aktiv kan du få mere end bare dine egne varer betalt og leveret gratis du kan lave overskud, helt til dig selv. Og som om det ikke var nok, siden har også en rigtig praktisk Blog med mange gode informationer og råd.

  Kundeservice og Klager på Iherbs.com

  Du kan 24 timer i døgnet udfylde en online formular, hvis du har brug for mere hjælp eller hvis en levering måske ikke har fungeret som du ønskede det, brug også denne formular, hvis du har en klage. Virksomheden har ikke dansk personale og ingen ansat i Danmark, så du skal henvende dig på Engelsk, som også er sproget du handler på.

  Anmeldelse af Iherbs´s service og produkter

  Er du kunde hos IHerb hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  iHerb
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (2)

  9.8
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  9
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Hurtigt og godt

  Bestilte Søndag aften og fik varen Fredagen efter.
  Brugte DHL , og det kostede ca 250DKK oven i og det var jeg klar over.
  Håndtering 125DKK
  Importmoms 142DKK
  Men det kom fra USA og i disse corna tider så gik det stærkt.
  Kan klart anbefales og jeg vil bestille fra Iherb igen.

  Af: Eyðstein Arge01-03-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  9.5
  rating

  iHerb -10% kode: CON8933

  Koden -10% for dit første køb og -5% for alle dine indkøb forbliver for evigt: CON8933

  Jeg har bestilt i 8 år. Nye kampagner hver uge. Koden CON8933 rabatter endda kampagner. Der er ofte gratis levering. Jeg bestiller kosttilskud, kosmetik og naturlig mad til en god pris. jeg anbefaler

  Af: gosia2172220-04-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om iHerb

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er iHerb et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af iHerb I gennemsnit. De modtog følgende 9.8 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette iHerb?

  iHerb er for hovedparten aktiv I Kost & Sundhed, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iHerb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.