DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Autobutler

  Rigtig mange danskere har en bil i hustanden. Den bruges til alt fra arbejde, sport, fritid, besøg og indkøb, og med årstider, der byder på alt fra sne, frost og salt på vejene til masser af regn og varme, så trænger de fleste biler til en kærlig behandling indimellem. Det kan løbe op, og det er her Autobutler kommer på banen for alle forbrugerne.

  Om Autobutler

  Autoværksteder finder du over hele landet. Nogle er specialiseret til bilmærker som fx Volkswagen eller Peugeot, mens andre servicerer og reparerer alle bilmærker. Det vigtigste for alle er, at der er tillid til mekanikeren, for ellers bliver det farligt. Når det er nyere biler, er det begrænset, hvad der er af reparationer, men der er stadig olieskift, udskiftning af filtre og skift mellem sommer- og vinterdæk. Når bilen bliver ældre, eller den får flere kilometer, så vil sliddelene også begynde at skulle udskiftes. Nogle dele skal skiftes på bestemte tidspunkter i overensstemmelse med servicebogen, mens andre når og hvis de bliver slidt. Er der noget, der skal laves, så kan du indhente 3 tilbud hos Autobutler.

  Services hos Autobutler

  Det kan være en dyr fornøjelse at få repareret en bil - alt efter hvad, der skal laves - og det er derfor en rigtig god idé at undersøge, hvor du kan få det billigst. Hos Autobutler kan du indhente 3 tilbud på det, du skal have lavet. Det kan være alt fra undervognsbehandling, så bilen er klar til den danske vinter, til almindeligt serviceeftersyn eller udskiftning af bremseskiverne. Du kan søge på type af arbejde eller på bilmærke, så du nemt kan finde et sted i nærheden af dig, der kan udføre arbejdet, og hvor prisen er rigtig god. Der er jo ingen grund til ikke at spare penge og samtidig få de rette stempler i servicebogen, så der er styr på det hele, bilen, sikkerheden og dokumentationen for godt og veludført arbejde.

  Kundeservice og klager

  En udfordring for bilejere kan nemt være at vide, hvor meget arbejde, der skal laves. Et tilbud er altid afhængig af, at du er helt sikker på, hvad der skal udføres. Du tror måske, det er dine bremser, der skal slibes eller måske endda udskiftes, men en mekaniker kan opdage andre fejl ved bilen, der kræver mere arbejde. Er der en advarselslampe, der lyser, kan det betyde mange forskellige problemer, og det kan være meget svært at vide, hvad der skal laves, uden der laves en diagnosticering af bilen. Det kan være svært at tage højde for, men den kundeservice, der er hos Autobutler, hjælper dig på rette vej, så du kan få et tilbud, der er realistisk, godt for pengepungen og på et værksted, der vil leve op til dine forventninger som kunde.

  Anmeldelse af Autobutler

  Har du selv indhentet tilbud på reparation eller service ar din bil hos Autobutler, kan du dele dine oplevelser her på siden. Måske var du virkelig tilfreds og fik en god pris og godt arbejde, måske havde du forventet andet eller mere. Del det med andre, så de kan blive klogere på mulighederne derude.

  Autobutler
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  2
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Ikke muligt at få reale reperations omkostninger.

  Skjulte ekstra omkostninger på reparation der var nævnt udførligt som del af opgave beskrivelse.

  Af: rasmus30-06-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Autobutler

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Autobutler et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Autobutler I gennemsnit. De modtog følgende 2 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Autobutler?

  Autobutler er for hovedparten aktiv I Autoservices, mere specifikt med Andre Autoservices

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autobutler gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.