Autobutler

Alle anmeldelser

Autobutler

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
rasmus
Skjulte ekstra omkostninger på reparation der var nævnt udførligt som del af opgave beskrivelse. Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Ikke muligt at få reale reperations omkostninger.

  Skjulte ekstra omkostninger på reparation der var nævnt udførligt som del af opgave beskrivelse.


Andre læste også

Logo Infobus

Infobus

0 anmeldelser

I forbindelse med rejser, pendling og anden ruteplanlægning kan man hurtigt komme ud i en situation, hvor man har adskillige e-mails med rejs...

Logo Bildeleshop

Bildeleshop

0 anmeldelser

Netbutikker er en nem og bekvem måde at handle på og langt de fleste mennesker benytter ugentligt forskellige online services til besti...

Logo Hørebil

Hørebil

0 anmeldelser

Høretestprocessen er enkel og tilgængelig for alle. Hos Hørebil tror de på, at en god og sund hørelse bidrage...

Logo Winparts

Winparts

0 anmeldelser

Winparts Autoteile ligger i det nordlige Holland. Winneweer, i provinsen Groningen, for at være præcis. Det er der, navnet kommer fra: ...

Autobutler

Rigtig mange danskere har en bil i hustanden. Den bruges til alt fra arbejde, sport, fritid, besøg og indkøb, og med årstider, der byder på alt fra sne, frost og salt på vejene til masser af regn og varme, så trænger de fleste biler til en kærlig behandling indimellem. Det kan løbe op, og det er her Autobutler kommer på banen for alle forbrugerne.

Om Autobutler
Autoværksteder finder du over hele landet. Nogle er specialiseret til bilmærker som fx Volkswagen eller Peugeot, mens andre servicerer og reparerer alle bilmærker. Det vigtigste for alle er, at der er tillid til mekanikeren, for ellers bliver det farligt. Når det er nyere biler, er det begrænset, hvad der er af reparationer, men der er stadig olieskift, udskiftning af filtre og skift mellem sommer- og vinterdæk. Når bilen bliver ældre, eller den får flere kilometer, så vil sliddelene også begynde at skulle udskiftes. Nogle dele skal skiftes på bestemte tidspunkter i overensstemmelse med servicebogen, mens andre når og hvis de bliver slidt. Er der noget, der skal laves, så kan du indhente 3 tilbud hos Autobutler.

 

Services hos Autobutler
Det kan være en dyr fornøjelse at få repareret en bil - alt efter hvad, der skal laves - og det er derfor en rigtig god idé at undersøge, hvor du kan få det billigst. Hos Autobutler kan du indhente 3 tilbud på det, du skal have lavet. Det kan være alt fra undervognsbehandling, så bilen er klar til den danske vinter, til almindeligt serviceeftersyn eller udskiftning af bremseskiverne. Du kan søge på type af arbejde eller på bilmærke, så du nemt kan finde et sted i nærheden af dig, der kan udføre arbejdet, og hvor prisen er rigtig god. Der er jo ingen grund til ikke at spare penge og samtidig få de rette stempler i servicebogen, så der er styr på det hele, bilen, sikkerheden og dokumentationen for godt og veludført arbejde.

Kundeservice og klager
En udfordring for bilejere kan nemt være at vide, hvor meget arbejde, der skal laves. Et tilbud er altid afhængig af, at du er helt sikker på, hvad der skal udføres. Du tror måske, det er dine bremser, der skal slibes eller måske endda udskiftes, men en mekaniker kan opdage andre fejl ved bilen, der kræver mere arbejde. Er der en advarselslampe, der lyser, kan det betyde mange forskellige problemer, og det kan være meget svært at vide, hvad der skal laves, uden der laves en diagnosticering af bilen. Det kan være svært at tage højde for, men den kundeservice, der er hos Autobutler, hjælper dig på rette vej, så du kan få et tilbud, der er realistisk, godt for pengepungen og på et værksted, der vil leve op til dine forventninger som kunde.

Anmeldelse af Autobutler
Har du selv indhentet tilbud på reparation eller service ar din bil hos Autobutler, kan du dele dine oplevelser her på siden. Måske var du virkelig tilfreds og fik en god pris og godt arbejde, måske havde du forventet andet eller mere. Del det med andre, så de kan blive klogere på mulighederne derude.