Autodoc

Alle anmeldelser

Autodoc

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EuropCar
EuropCar
1 anmeldelser

Lej en bil, nemt og enkelt i hele Danmark. Udlejning og Leasing af biler i alle størrelser til Private og Erhvervskunder. Om Europcar Fi...

Logo Rentalcars.com
Rentalcars.com
2 anmeldelser

Siden bilen for mange er en vigtig del af deres hverdag, da vil du have et stort problem, hvis den en dag skulle gå hen og gå i stykker...

Logo Autobutler
Autobutler
1 anmeldelser

Rigtig mange danskere har en bil i hustanden. Den bruges til alt fra arbejde, sport, fritid, besøg og indkøb, og med årstider, ...

Autodoc

Hvad end man restaurerer en gammel klassisk bil, vedligeholder sin mortorcykel eller akut skal bruge en reservedel til familiebilen, så vil mange have de samme kriterier til en netbutik der forhandler bildele: hurtig levering, stort udvalg, gode produktbeskrivelser og billeder, hurtig og kompetent hjælp til spørgsmål, reservedele af god kvalitet, samt overkommelige priser. Men hvordan finder man frem til den bedste leverandør, når der findes så mange forskellige valgmuligheder online, der på overfladen alle ser ud til at tilbyde de samme produkter og services? Brugeranmeldelser fra andre kunder er i denne sammenhæng yderst anvendelige, da man herigennem kan få et reklamefrit indblik i, hvordan en virksomhed behandler sine kunder.

Om Autodoc
Autodoc blev oprettet i 2008 i Berlin, Tyskland, hvor virksomheden lancerede sin første netbutik.
Virksomheden driver en europæisk webshop, der er specialiseret indenfor salg af bildele. Autodoc havde i finansåret 2019 en omsætningsvækst på 48%, hvilket betød en omsætning på omkring 615 mio. euro.
Siden virksomhedens opstart har de ekspanderet internationalt, hvilket betyder at man i dag kan finde Autodoc i 26 andre europæiske lande, udover deres hjemmemarked i Tyskland.
Virksomheden er interesseret i velgørende formål og har i den forbindelse både doneret 20.000 euro til hospice pleje for børn, samt doneret 50.000 euro til coronavirus forskning.

Produkter og Services hos Autodoc
Netbutikken Autodoc er tilgængelig på dansk, og her kan man finde over 2,5 millioner produkter indenfor reservedele til køretøjer, fra over 870 forskellige mærker og producenter, der passer til 166 kendte bilmærker.
Virksomhedens brede vifte af produkter indeholder varer såsom støddæmperefjedre, udstødningsystemerstyresystemerkoblinger, varmesystemer, reparationssætmotorolie, samt mange andre forskellige reservedele.

Udover virksomhedens netbutik, som man kan tilgå online, har de en mobil applikation, hvor man ligeledes kan søge, bestille og betale for alle deres produkter. Appen kan hentes på App Store eller Google Play, og man kan desuden scanne en QR kode på virksomhedens hjemmeside, for hurtigt at kunne finde og downloade appen med det samme. 

Virksomheden har desuden en lang række instruktionsvideoer, tips, tricks, inspiration og nyheder tilgængelige på deres forskellige profiler på de sociale medier. Man kan blandt andet finde dem på Youtube, Instagram, samt deres egen Autoclub, hvor man kan finde en lang række instruktionsmanualer, således at man selv er i stand til at reparere sin bil og derved spare penge på værkstedsregningen.
Vil man bestille produkter hos Autodoc, så kan man anvende en lang række forskellige betalinger online, såvel som gennem deres app. Blandt dise betalingsmuligheder findes kreditkort, Visa betalingskort, Paypal, Klarna, samt Trustly netbank e-betalinger, hvilket er en betalingsmetode der kun er tilgængelig for danske kunder.  

Virksomheden oplyser at leveringstiden afhænger af hvorvidt produktet er på lager og beder venligst kunder om at tjekke lagerstatus på siden, således at man kan se om produktet er tilgængeligt eller ej. 

Komplimenter, Klager og Tips til Autodoc
Hvis du harerfaring med at handle hos Autodoc, enten via deres hjemmeside eller gennem deres app, så vil vi sætte stor pris på en kundeanmeldelse fra dig her på Danskeanmeldelser. En skriftlig brugeranmeldelse er hurtig og nem at skrive og uploade, og kan være til stor hjælp for alle andre, der læser med her for at lære mere om Autodoc og deres serviceniveau og produktkvalitet.