Daekonline

Alle anmeldelser

Daekonline

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

U
Ulirk F.
Rart at have nogle ekspertudtalelser, før du træffer den endelige beslutning Årsag til, at jeg valgte denne virksomhed: Deres omdømme er fantastisk, hvilket gør mig rolig, når jeg skal håndtere så...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Dæk lige til døren

  Rart at have nogle ekspertudtalelser, før du træffer den endelige beslutning
  Årsag til, at jeg valgte denne virksomhed: Deres omdømme er fantastisk, hvilket gør mig rolig, når jeg skal håndtere så store indkøb, der hurtigt kan blive et mareridt. Priserne er konkurrencedygtige på stedet, og jeg føler, at jeg har fået den bedste service derude. Tak for den ro i sindet, du giver mig. Bestilte dem en mandag aften, dagen efter blev dækkene/fælgene leveret! Havde også en meget informativ og rettidig chat med deres rep. Meget hjælpsom. Jeg kan også godt lide deres hjemmeside, og det gjorde det nemmere at lave min endelige ordre.

  Hurtig forsendelse. Lige som annonceret. Fungerer fantastisk. Høj kvalitet, meget bedre end dem, der findes i Walmart osv. Kom med en fin kanvas lynlåstaske, som rummer enheden, strømledninger og slange.


Andre læste også

Logo EuropCar

EuropCar

1 anmeldelser

Lej en bil, nemt og enkelt i hele Danmark. Udlejning og Leasing af biler i alle størrelser til Private og Erhvervskunder. Om Europcar Fi...

Logo Budget

Budget

1 anmeldelser

Ja som navnet angiver, så er det et sted, hvor du kan spare penge, for det er nemlig hos Budget, du lejer din bil, når du er på f...

Logo Speedline

Speedline

1 anmeldelser

Scooteren er en form for transport som mange unge godt kan lide, for den sikrer, du kommer hurtigt frem. Der er ikke noget med at skulle træd...

Logo One2move

One2move

2 anmeldelser

Billeje kan være indviklet og dyrt. Og svært at komme til, hvis man ikke lige bor ved siden af en udlejer, for hvis man ikke har en bil...

Daekonline

Når der bliver råbt dæk, så tror de fleste, der er en hund som skal lægge sig ned, men nej det kan også bare være en, som ved, hvad daekonline beskæftiger sig med, for er der noget, de ved noget om, så er det dæk. Det er dæk og fælge af enhver slags, det er til alle typer af biler, de kan skaffe dæk og fælge, og det er også dæk af alle slags til motorcykler. Daekonline er den største onlineforhandler af dæk, og de går langt for at sikre, deres kunder skal føle, de får det bedste fra de bedste leverandører verden over.

Om Daekonline
Daekonline har fundet en niche, som giver dem mulighed for at give deres kunder lige de dæk og fælge, som de ønsker, de har i deres store sortiment næsten alt, og de har til både biler og til motorcykler. Daekline finder du kun online, men de har samarbejdspartnere over hele landet, som kan hjælpe med at montere, balancere og sikre, at dine dæk er klar til vejret og til årstiden, og er du en af dem, som er til lidt gejl til bilen, så er også noget, som Daekonline er leveringsdygtige i. De står altid klar til at give dig lige det, som du står og skal bruge, og i det mærke, som du ønsker.

Services hos Daekonline
Hos Daekonline kan du selvflgelig få dæk og fælge til bilen derhjemme, men du kan også få dæk til din motorcykel. Det er ikke bare almindelige dæk, nej der er til alle typer af biler og i mange forskellige mærker, så for dem, som går op i det, er det som bland-selv-slik for bilentusiaster, når du kigger på deres sortiment. De samarbejder med dækcentre og mekanikere i hele landet, så du kan også hurtigt og let få alt klar, om det så er det almindelige skift mellem sommer- og vinterdæk, eller en komplet udskiftning af dæk og fælge.

Klager og kundeservice
Når du skal have fat i Daekonline, så er det hele lige til, for du kan vælge at benytte dig af den feature, der er på hjemmesiden, som er en livechat med en i kundeservice, eller du kan vælge de mere almindelige som at ringe eller sende dem en mail. Det er dog lige meget hvilken form, du bruger, for de svarer hurtigt, og det er for dem også ligegyldigt, om det er en klage eller en forespørgsel, som kunderne henvender sig med. De svarer hurtigt, og det kompetente personale sørger for, der er en god vejledning.

Anmeldelse af Daekonline
Når du skal finde et firma, som du gerne vil handle med, eller benytte den service som de udbyder, så er det internettet og de sider, hvor firmaerne bliver bedømt, som vi alle bruger, og nu er der kommet en helt ny side på markedet. Denne nye side giver dig muligheden for at give en mere nuanceret og objektiv bedømmelse af de firmaer, som du har handlet med, og det giver andre en rigtig god mulighed for at læse sig frem til de firmaer, som fortjener at få flere kunder ind i folden.