DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Oscar

  Når du skal bruge en bil, skal det oftest være nu. Men hvad hvis der ikke ligger en Avis eller en Hertz lige der hvor du bor? Biludlejning foregår oftest kun i de store byer og til en himmelhøj pris. Det gider Oscar Biludlejning ikke være med til. Derfor har de lavet samarbejder med partnere over hele landet, så du kan leje en bil når og hvor det passer dig. På denne side kan du læse mere om Oscar Biludlejning Aps og deres produkter, lokationer, priser og anmeldelser.

  Om Oscar Biludlejning Aps
  Hvis du skal leje bil, kan det være du skal tage et kig på biludlejningsfirmaet Oscar. Oscar er en forholdsvis ny udlejningskæde, men har allerede 120 selvstændige franchise afdelinger. De indgår jævnligt nye samarbejder med lokale autoforhandlere i hele Danmark for at sikre, at der er en afdeling tæt på kunden uanset hvor i landet, de bor. Grundlæggerne af Oscar så en biludlejningsindustri, der var domineret af store og dyre udlejningsselskaber og mente, at de kunne gøre det bedre. Nu udlejer Oscar mere end 1650 nye og brugte biler dagligt fra deres 120 afdelinger. Oscar Biludlejning Aps har hovedkontor i Aarhus C.

  Produkter og Services
  Oscar udlejer mange typer biler inkl.: mikrobiler, personbiler, flyttebiler, varevogne, trailere, minibusser, autocampere og foodtrucks. Priserne starter fra 249 kr. om dagen for en mikrobil. Priserne inkluderer forsikring, service og ejerafgift.
  Oscar tilbyder personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på abonnement. Når du tegner abonnement hos Oscar betyder det, at du lejer et køretøj i 28 dage eller mere. Du får dermed en særlig pris på lejeperioden. Prisen inkluderer også forsikring, ejerafgift og service, når du tegner abonnement. Du kan opnå forskellige rabatter afhængig af hvor lang en lejeperiode, du kunne tænke dig. Ved udlejning i 7 dage modtager du 10% rabat, for 14 dage opnår du 15% rabat og ved leje af bil i mere end 21 dage, får du 20% rabat.
  Når du lejer bil hos Oscar, skal du muligvis betale depositum. Beløbet frigives, hvis alt i forløbet kører efter planen og bilen tilbagebringes i samme tilstand som ved udlejningstidspunktet. Man skal ikke betale depositum, hvis der betales med kreditkort. Betaler man med debetkort kommer beløbet på depositummet an på lejerens alder og bilen, der lejes. Depositummet er mellem 1.000-5.000 kr. Enkelte afdelinger kræver ikke depositum ved betaling af debitkort. Som udgangspunkt kan du ikke betale for billeje med kontanter.
  Oscar Biludlejning har udviklet en app til deres kunder. I appen kan du finde nøglefri udlejninger, rabatter, ekstra inkluderede kilometer. Du kan også gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger. Appen er tilgængelig i Google Play og i App Store.

  Komplimenter, Klager og Tips til Oscar Biludlejning
  har du lejet bil hos Oscar Biludlejning, eller er du en af deres mange samarbejdspartnere? Så er det lige dig, vi har ventet på at høre fra! Du kan hjælpe andre, der vil leje bil eller overvejer at lave et partnerskab med Oscar Biludlejning. Alt du skal gøre er, at efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse med biludlejningsfirmaet. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  Oscar
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Oscar

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Oscar et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Oscar I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Oscar?

  Oscar er for hovedparten aktiv I Autoservices, mere specifikt med Billeje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oscar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.