DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rentalcars.com

  Siden bilen for mange er en vigtig del af deres hverdag, da vil du have et stort problem, hvis den en dag skulle gå hen og gå i stykker… Hvordan vil du komme på arbejde? Hvordan vil du droppe børnene af i skole? Og vil du samtidigt stadig kun nå det møde? I disse situationer kan du undgå disse problematikker ved at leje en bil – Men hvilket biludlejningsfirma tilbyder dig den bedste service og kvalitet? – Fordi, hvorfor investere dine penge i en lånebil som lige så godt også ser ud til snart at bryde sammen? Et af de mest populære udbydere er her rentalcars.com. Hvad kan du forvente af en biludlejer som denne? Sigter de virkelig efter at hjælpe dig og opfylder de dine behov optimalt? Spørgsmål som disse er noget som tidligere kunder hos rentalcars.com kan hjælpe dig med at besvare. Læs deres anmeldelser her på siden og find ud af hvad denne biludlejer kan gøre, som gør, at de skiller sig ud fra mængden.

  Om Rentalcars.com

  Rentalcars.com er en virksomhed som udlåner biler til privat samt kommercielt brug. Deres hovedkvarter er lokaliseret i Manchester i England gik oprindeligt under navnet TravelJigsaw tilbage i 2004, da de stiftede deres virksomhed. Først i året 2010 skiftede de deres navn til rentalcars.com I dag har de over 8.5 millioner udlejninger hver år og har over 49.000 udlejningssteder spredt ud over 163 lande. De udlejer, almindelige personbiler, Europæisk billeje, leje fra lufthavne, envejs samt retur leje og hertil også luksuriøse løsninger. De tilbyder derudover også deres kunder en midlertidig bilforsikring, så deres kunder kan køre al vidende om, at de er i god behold, når de lejer en bil hos rentalcars.com.

  Rentalcars.com som service

  Du kan nemt booke en bil hos rentalcars.com på deres simple hjemmeside. Blot udfyld detaljerne om dit ønskede billeje online på deres hjemmeside på få minutter, og så er du godt fra start! Hvis du foretrækker at bruge din telefon, da har rentalcars.com hertil disse behov også en mobilløsning i form af en app, som både er gratis på IOS og Android. Hvis du på noget tidspunkt skulle have nogle spørgsmål eller et problem henad vejen med hensyn til dit billeje, da kan du altid få fat på rentalcars.com og deres kundeservicecenter. Dette kan foregå på de sociale medier, f.eks. over Facebook eller du kan ringe til dem eller blot live chatte med en medarbejder i en af deres mange brugervenlige serviceafdeling verden over.

  Ris, ros og tips for Rentalcars.com

  Har du nogensinde lejet en bil hos rentalcars.com? Hvis dette er tilfældet, da er du klart den person vi går og leder efter! Hvis du ønsker at andre potentielle fremtidige kunder skal have chancen for at høre om dine oplevelser med rentalcars.com som biludlejer før de måske træffer et valg om at bruge netop denne biludlejer eller ej, da kan du skrive en anmeldelse her på siden. Hvordan var bilen? Tilbød rentalcars.com dig en let, overskuelig og imødekommende lejeproces?

  Vil rentalcars.com være din løsning for at udleje en bil til din kommende sommerferie? Læs vores kundeanmeldelser om denne biludlejer.

  Rentalcars.com
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (2)

  6.6
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  7
  Service
  rating
  5
  Pris
  rating
  6
  Levering
  rating
  8

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Trusted!

  Jeg lejede en bil her for min korte tur. Tjenesten var fantastisk, og bilen er også i god kvalitet.

  Af: Laura Rasmussen07-05-2019
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  9
  rating

  Fik aldrig depositum tilbage. Efter længere dialog. Man opgav desværre.

  Fik aldrig depositum tilbage. Efter længere dialog. Man opgav desværre.

  Af: Henrik Dalsager16-02-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Rentalcars.com

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Rentalcars.com et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Rentalcars.com I gennemsnit. De modtog følgende 6.6 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Rentalcars.com?

  Rentalcars.com er for hovedparten aktiv I Autoservices, mere specifikt med Billeje, Andre Autoservices

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rentalcars.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.