Rentalcars.com

Alle anmeldelser

Rentalcars.com

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Laura Rasmussen
Jeg lejede en bil her for min korte tur. Tjenesten var fantastisk, og bilen er også i god kvalitet. Læs om
H
Henrik Dalsager
Fik aldrig depositum tilbage. Efter længere dialog. Man opgav desværre.Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Trusted!

  Jeg lejede en bil her for min korte tur. Tjenesten var fantastisk, og bilen er også i god kvalitet.

  hs=63b8944607cc4d525f9515070ea379dc<div style="display:none;">


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fik aldrig depositum tilbage. Efter længere dialog. Man opgav desværre.

  Fik aldrig depositum tilbage. Efter længere dialog. Man opgav desværre.

  hs=63b8944607cc4d525f9515070ea379dc<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo Avis

Avis

0 anmeldelser

Lej en bil, når du er på ferie eller forretningsrejse, og gør det let for dig selv. Det er, hvad Avis tilbyder dig. Det er dog i...

Logo Oscar

Oscar

0 anmeldelser

Når du skal bruge en bil, skal det oftest være nu. Men hvad hvis der ikke ligger en Avis eller en Hertz lige der hvor du bor? Biludlejn...

Logo QEEQ

QEEQ

0 anmeldelser

Biludlejning er populært både i forbindelse med ferier, længere køreture, udenlandsrejser, samt mange andre ting. Det kan ...

Logo Discover Cars

Discover Cars

0 anmeldelser

Discover Cars er en online reservation af biludlejning; de sammenligner biludlejningstilbud fra mange selskaber, så du kan vælge, hvad ...

Rentalcars.com

Siden bilen for mange er en vigtig del af deres hverdag, da vil du have et stort problem, hvis den en dag skulle gå hen og gå i stykker… Hvordan vil du komme på arbejde? Hvordan vil du droppe børnene af i skole? Og vil du samtidigt stadig kun nå det møde? I disse situationer kan du undgå disse problematikker ved at leje en bil – Men hvilket biludlejningsfirma tilbyder dig den bedste service og kvalitet? – Fordi, hvorfor investere dine penge i en lånebil som lige så godt også ser ud til snart at bryde sammen? Et af de mest populære udbydere er her rentalcars.com. Hvad kan du forvente af en biludlejer som denne? Sigter de virkelig efter at hjælpe dig og opfylder de dine behov optimalt? Spørgsmål som disse er noget som tidligere kunder hos rentalcars.com kan hjælpe dig med at besvare. Læs deres anmeldelser her på siden og find ud af hvad denne biludlejer kan gøre, som gør, at de skiller sig ud fra mængden.

 

Om Rentalcars.com
Rentalcars.com er en virksomhed som udlåner biler til privat samt kommercielt brug. Deres hovedkvarter er lokaliseret i Manchester i England gik oprindeligt under navnet TravelJigsaw tilbage i 2004, da de stiftede deres virksomhed. Først i året 2010 skiftede de deres navn til rentalcars.com I dag har de over 8.5 millioner udlejninger hver år og har over 49.000 udlejningssteder spredt ud over 163 lande. De udlejer, almindelige personbiler, Europæisk billeje, leje fra lufthavne, envejs samt retur leje og  hertil også luksuriøse løsninger. De tilbyder derudover også deres kunder en midlertidig bilforsikring, så deres kunder kan køre al vidende om, at de er i god behold, når de lejer en bil hos rentalcars.com.

 

 

Rentalcars.com som service
Du kan nemt booke en bil hos rentalcars.com på deres simple hjemmeside. Blot udfyld detaljerne om dit ønskede billeje online på deres hjemmeside på få minutter, og så er du godt fra start! Hvis du foretrækker at bruge din telefon, da har rentalcars.com hertil disse behov også en mobilløsning i form af en app, som både er gratis på IOS og Android. Hvis du på noget tidspunkt skulle have nogle spørgsmål eller et problem henad vejen med hensyn til dit billeje, da kan du altid få fat på rentalcars.com og deres kundeservicecenter. Dette kan foregå på de sociale medier, f.eks. over Facebook eller du kan ringe til dem eller blot live chatte med en medarbejder i en af deres mange brugervenlige serviceafdeling verden over.

 

Ris, ros og tips for Rentalcars.com
Har du nogensinde lejet en bil hos rentalcars.com? Hvis dette er tilfældet, da er du klart den person vi går og leder efter! Hvis du ønsker at andre potentielle fremtidige kunder skal have chancen for at høre om dine oplevelser med rentalcars.com som biludlejer før de måske træffer et valg om at bruge netop denne biludlejer eller ej, da kan du skrive en anmeldelse her på siden. Hvordan var bilen? Tilbød rentalcars.com dig en let, overskuelig og imødekommende lejeproces?

 

Vil rentalcars.com være din løsning for at udleje en bil til din kommende sommerferie? Læs vores kundeanmeldelser om denne biludlejer.