7 firmaer

Billeje

...

  Billeje


  En weekendtur eller en limousine til et bryllup, hvordan vælger du egentlig en bil, og hvordan finder du den bedste løsning til den bedste tur? I dag findes der et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, og det kan være svært at vide, hvor man skal henvende sig. Tredjepart hjemmesider kan tilbyde biler til en lavere pris end biludlejningsfirmaet selv, men hvordan ved du egentlig, om de er pålidelige, og er der nogen fælder, som du skal være opmærksom på? Ud over den billigste løsning vil du naturligvis også have den bedste aftale - læs anmeldelser hos os for at finde ud af, hvilket selskab der tilbyder den bil, der passer til dig. Har du lejet en bil, og vil du dele din mening med os? Del dine meninger, roser og klager med os!

  Billeje

  Før du lejer en bil og underskriver en kontrakt, er det vigtigt, at du sætter dig ind i alle vilkår og betingelser for biludlejningsfirmaet. I tilfælde af skader kan det nogle gange være svært at vide, hvem der er ansvarlig for erstatningen, så det er vigtigt at vide, hvilken forsikring du har, og hvad du selv skal betale for. Derudover kan det være svært at finde den rigtige bil og det rigtige biludlejningsfirma, der kan tilbyde den bil, der passer til dine behov. .

  Er det virkelig så nemt at leje en bil, og hvad skal du virkelig overveje? Nedenfor har vi samlet en liste over ting, du skal overveje, før du lejer en bil, så du kan undgå alt besværet.

  Hvem kan leje en bil?
  I Danmark er aldersgrænsen for at få kørekort 18 år. I praksis betyder det, at alle med kørekort kan leje en bil. Nogle selskaber har dog indført deres egne aldersgrænser for biludlejning eller for leje af bestemte biler; ofte skal du være over 21 eller måske endda 25 år for at leje en bil. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan det koste mere at leje en bil, hvis du er under 25 år. Det skyldes, at man mener, at uuddannede bilister, dvs. unge, der lige har fået kørekort, er mere tilbøjelige til at blive involveret i ulykker og komme til skade. 

  Kan to chauffører leje den samme bil?
  Ja, i de fleste tilfælde er det ikke noget problem, så længe begge chauffører opfylder aldersgrænserne og har gyldige kørekort. Bemærk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer tilbyder dette mod et ekstra gebyr, så det kan være billigere at leje en bil med kun én chauffør.

  Hvor kan jeg leje en bil?
  Du kan leje en bil hos forskellige biludlejningsfirmaer. Mange virksomheder tilbyder forskellige typer af biler, både el-biler og varevogne. Vi har samlet en oversigt over biludlejningsfirmaer; læs og sammenlign kundeanmeldelser for at finde den bedste bil til dig! 

  Hvad koster det, når jeg lejer en bil?
  Når du lejer en bil, er der mange faktorer, der har indflydelse på, hvor meget det koster, herunder først og fremmest din alder. Det er selvfølgelig også vigtigt, hvilken bil du vil leje, og hvilken forsikring du vil tegne. Afhængigt af din kontrakt vil der også være afgifter pr. kørt kilometer og omkostninger som f.eks. vejafgifter. Nogle selskaber tilbyder en billigere pris, hvis du bestiller i tide eller betaler samtidig med, at du bestiller. 

  Hvilken forsikring har jeg brug for?
  Når du lejer en bil, er skader, tyveri og tredjepartsforsikring inkluderet, men det er vigtigt, at du læser leasingaftalen omhyggeligt for at finde ud af, præcis hvilke skader forsikringen dækker. Det er ikke alle skader, der er dækket af biludlejningsfirmaets forsikring. Det kan f.eks. være skader på vinduer eller spejle, og nogle selskaber tilbyder ekstra bilforsikringer for disse skader mod et ekstra gebyr. Når der sker en ulykke, og skaden er dækket af forsikringen, skal du derfor kun betale selvrisikoen. 

  Biludlejningsforsikring omfatter også tyveridækning, men husk, at den gælder for selve bilen og ikke for dine egne ejendele i bilen. Stjålne ejendele er ofte dækket af din indboforsikring; kontakt dit forsikringsselskab for at finde ud af, om dette gælder for dig. 

  Selvforsikring
  I tilfælde af skader, der er dækket af biludlejningsfirmaets forsikring, skal du betale en selvrisiko. De fleste biludlejningsfirmaer tilbyder fritagelse for selvrisiko, hvilket betyder, at du ikke skal betale selvrisiko, når uheldet er ude. Husk dog på, at af denne service kan  kan være meget dyrt, så det er værd at overveje fordele og ulemper ved det.

  Hvad skal jeg ellers overveje?
  Når du lejer en bil, er det en god idé at gøre dig bekendt med de forskellige muligheder, der er til rådighed. Det kan du gøre ved at læse kundeanmeldelser hos os for at finde ud af, hvilket er det bedste, mest bekvemme og billigste biludlejningsfirma. Før du underskriver en leasingkontrakt, skal du altid læse den meget omhyggeligt for at sikre dig, at du kender vilkårene og betingelserne, da der nemt kan ske en ulykke. Før du sætter dig ind i bilen og kører af sted, bør du også altid inspicere bilen, så du er sikker på, at du ved, hvilke skader du har forårsaget, og hvilke skader der var på bilen før. Du vil selvfølgelig også gerne vide, om det firma, du lejer bilen hos, er troværdigt og ikke vil udsætte dig for svindel med skjulte gebyrer.

  For at sikre dig, at du finder den bedste løsning med den mest pålidelige virksomhed med den bedste service og den mest overkommelige pris: læs anmeldelser hos os for at finde den rigtige!