Avis

Alle anmeldelser

Avis

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Oscar

Oscar

0 anmeldelser

Når du skal bruge en bil, skal det oftest være nu. Men hvad hvis der ikke ligger en Avis eller en Hertz lige der hvor du bor? Biludlejn...

Logo QEEQ

QEEQ

0 anmeldelser

Biludlejning er populært både i forbindelse med ferier, længere køreture, udenlandsrejser, samt mange andre ting. Det kan ...

Logo Discover Cars

Discover Cars

0 anmeldelser

Discover Cars er en online reservation af biludlejning; de sammenligner biludlejningstilbud fra mange selskaber, så du kan vælge, hvad ...

Logo Holiday Autos

Holiday Autos

0 anmeldelser

Når man skal leje bil i enten Danmark eller udlandet, hvor skal man så rette blikket, for at finde de bedste tilbud og den bedste servi...

Avis

Lej en bil, når du er på ferie eller forretningsrejse, og gør det let for dig selv. Det er, hvad Avis tilbyder dig. Det er dog ikke det eneste, som du kan få, for det er også muligt at købe biler og leje specialbiler, og det er dig selv, som sætter grænserne sammen med din pengepung, for hvad det er, du vil have. Avis gør det let at leje en bil til din ferie, for du kan bestille bilen online, så er det bare med at komme frem til din destination, og så vil bilen holde klar til brug. Det eneste, som du skal huske, er at have et gyldigt kørekort, og så er det vigtigt, du har en forsikring, for ellers kan det blive en meget dyr affære, men det er alt sammen noget, som Avis er med til at sikre virker.

Om Avis
Avis er et verdensomspændende konglomerat, du kan finde en af deres over 5.000 forretninger i over 165 lande verden over, og de bestræber sig på at at være det sted, hvor kunderne vender tilbage, og hvor de altid er tilfredse med den service og det produkt, som de har fået. Avis har biler i alle klasser, og det er helt op til dig, hvad du vil have at køre i. Der er alle typer af biler, og vil du for eksempel have en stor bil til at køre rundt i, hvis du vil have familien med, så er det muligt, og det er ikke noget, som kræver mere end et gyldigt kørekort til køretøjet.

 

Services hos Avis
Hos Avis får du servicen, som kan give dig prikken over i´et på din ferie. En bil, hvor du kan få alt det, som du har brug for, hvis I er på en ferie, hvor I gerne vil ud og opleve noget. Avis sikrer bilerne er klar, de er undersøgt af mekanikere, de er selvfølgelig godkendt til at køre, og de er forsikrede, så du ikke skal bekymre dig om det, når du lejer en bil hos dem, og det er i alle 165 lande, de har styr på alt det. Du kan også købe en bil hos Avis. Det er selvfølgelig de biler, som tidligere har været udlejet, men de er som de andre biler selvfølgelig kørt gennem et syn og er køreklar, når der er skrevet under på slutsedlen.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Avis med enten en forespørgsel eller med en klage, så er det noget, som er ganske let. Du kan enten henvende dig til en af deres over 5.000 filialer, eller du kan tage fat i den på enten deres mail eller telefonisk, hvilket let findes på deres hjemmeside og så vil du lige meget om det er mail, telefon eller henvendelse i butik få en hurtig og kompetent behandling af det, som du skulle have svar på.

Bedømmelse af Avis
Der er nu en mulighed for, at du let kan blive en af dem, som bedømmer firmaer, som du har handlet med på en ny hjemmeside. Du kan være en af dem, som andre bruger til at finde de firmaer, som de vil handle med.
Hjemmesiden tilbyder dig en mulighed for at hurtigt og let at give en objektiv bedømmelse, som andre forbrugere kan bruge, og som firmaerne kan bruge til at blive bedre.