EuropCar

Alle anmeldelser

EuropCar

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lulu
Mig og min kæreste var i Paris en uge og stod og skulle leje en bil hurtigt. Europcar var stort set over det hele, men havde læst mig frem til at de også er dyret andre andre mere "lokale"...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Dyr men god oplevelse

  Mig og min kæreste var i Paris en uge og stod og skulle leje en bil hurtigt. Europcar var stort set over det hele, men havde læst mig frem til at de også er dyret andre andre mere "lokale" mærker. Vi endte dog med at tage dem, pga deres renome samt fleksibilitet i udlejning.

  Overordnet var oplevelsen god, og bilen var med "alt i en" med alt fra GPS til børnesæde, så det gjaldt bare op at hoppe i den og komme af sted.

  Bilen fejlede ikke noget og var pengene værd, men vil anbefale den næste udlejer at tjekke de mere lokale virksomheder ud, selvom deres platforme kan virke mindre "fancy" end Europcars platforme

  hs=690e437681c47c210794163bd902f7b0<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo Kronelån

Kronelån

0 anmeldelser

Det er tit, vi har stået i en situation, hvor vi har måttet låne lidt for at kunne lande på benene, og det er heldigvis de ...

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 anmeldelser

Online data og ens privatliv kan være vigtigt at beskytte. Men findes der en løsning der kan gøre dette online? Hvis løs...

Logo Ekta

Ekta

0 anmeldelser

Uheld og uhensigtsmæssige hændelser er en del af livet som man ikke kan styre og derfor er forsikringstyper såsom indboforsikring...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

EuropCar

Lej en bil, nemt og enkelt i hele Danmark. Udlejning og Leasing af biler i alle størrelser til Private og Erhvervskunder.

Om Europcar
Firmaet blev etableret i Frankrig i 1949 og er i dag spredt over det meste af verden med biler i 143 lande. I Danmark startede virksomheden som Østergaard Biler A/S i 1954 og indgår i 1984 en Franchise aftale med Europcar. Virksomhedens mission er at levere fremtidens mobilitetsløsning. Europcar Danmark har afdelinger fordelt i hele landet og på Færøerne og Grønland. Europcar/Østergaard biler har mere end 7.500 biler i deres danske flåde og er Danmarks største biludlejningsfirma. Mere end 350 medarbejdere står klar til at betjene kunderne og levere en god oplevelse, hver gang.

Om Europcar produkter og services
Siden virksomheden startede har det altid været et mål at levere rigtig gode kundeoplevelser. I dag står Europcar til rådighed med mere end 40 udlejningsteder finder du nemt og altid nær dig en bil, der opfylder dit transportbehov. 

Europcar tilbyder dig online at reservere en bil. Nemt og enkelt finder du en bil fra det udlejningssted, der passer bedste, Europcar er naturligvis tilstede i alle lufthavne og større byer i Danmark, du vælger tidspunk for afhentning og definere hvor længe du behøver bilen. Herefter finder siden en række tilbud på ledige modeller du kan vælge mellem, fra den helt lille og super økonomisk bilgruppe O til store og rummelige biler eller kassebiler til din flytning. Når du har valgt efter dit kørselsbehov klikker du dig nemt og enkelt gennem reservations proceduren og møder op på den aftalte lejestation. Her venter en medarbejder med personlig betjening og du får udleveret nøglerne til bilen hurtigt og enkelt. Når du afleverer bilen er processen mindst ligeså enkel. 
Udover de traditionelle korttids, dag - til dag - eller uge - til - uge udlejninger, leverer Europcar også løsninger til der passer præcis til dine behov prøv f.eks Weekendbil, Drive&Share, MikroLeasing, GrøntKort privat billeje, Flyt Selv Service, StorebæltsBilen, KattegatBilen, KombiBilen, ØresundsBilen, HamborgBilen, ReturBilen og få GPS i din bil. Husk også at Europcar naturligvis kan levere gode priser på biler i hele Europa. Bor du i udlandet og er hjemme i Danmark tilbyder Europcar dig helt specielle fordelagtige priser, du har ingen selvrisiko ved skade eller tyveri, du får prisgaranti, gratis barnestole og barnepuder, gratis ekstra chauffører. Du kan leje navigationsanlæg til specialpris og kan vælge mellem et stort udvalg af alle typer biler i alle størrelser inkl. Mercedes, BMW, Audi og lignende luksusbiler. Alt du behøver er at booke på forhånd online.
Naturligvis er Europcar også stærke på Leasingbiler med fleksible binding. 


Har du en virksomhed og leder i efter en flexibel løsning på kørselsbehov har Europcar tilpassede erhvervsløsninger og tilbyder blandt andet; Online erhvervsbooking, Privilege fordelsklub, Corporate billejekort, Månedsleje uden binding og Nemmere administration.

Kundeservice og Klager
Europcar står til rådighed med service både før, efter og under din billeje. Ikke kun på de mange udlejningscentre men med dedikerede serviceområder så du får den bedste betjening. Find mere her.

Anmeldelse af Europcars service og produkter
Har du lejet eller leaset bil gennem Europcar hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.