DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser EuropCar

  Lej en bil, nemt og enkelt i hele Danmark. Udlejning og Leasing af biler i alle størrelser til Private og Erhvervskunder.

  Om Europcar

  Firmaet blev etableret i Frankrig i 1949 og er i dag spredt over det meste af verden med biler i 143 lande. I Danmark startede virksomheden som Østergaard Biler A/S i 1954 og indgår i 1984 en Franchise aftale med Europcar. Virksomhedens mission er at levere fremtidens mobilitetsløsning. Europcar Danmark har afdelinger fordelt i hele landet og på Færøerne og Grønland. Europcar/Østergaard biler har mere end 7.500 biler i deres danske flåde og er Danmarks største biludlejningsfirma. Mere end 350 medarbejdere står klar til at betjene kunderne og levere en god oplevelse, hver gang.

  Se her en kundes anbefaling

  Om Europcar produkter og services

  Siden virksomheden startede har det altid været et mål at levere rigtig gode kundeoplevelser. I dag står Europcar til rådighed med mere end 40 udlejningsteder finder du nemt og altid nær dig en bil, der opfylder dit transportbehov.

  Europcar tilbyder dig online at reservere en bil. Nemt og enkelt finder du en bil fra det udlejningssted, der passer bedste, Europcar er naturligvis tilstede i alle lufthavne og større byer i Danmark, du vælger tidspunk for afhentning og definere hvor længe du behøver bilen. Herefter finder siden en række tilbud på ledige modeller du kan vælge mellem, fra den helt lille og super økonomisk bilgruppe O til store og rummelige biler eller kassebiler til din flytning. Når du har valgt efter dit kørselsbehov klikker du dig nemt og enkelt gennem reservations proceduren og møder op på den aftalte lejestation. Her venter en medarbejder med personlig betjening og du får udleveret nøglerne til bilen hurtigt og enkelt. Når du afleverer bilen er processen mindst ligeså enkel.
  Udover de traditionelle korttids, dag - til dag - eller uge - til - uge udlejninger, leverer Europcar også løsninger til der passer præcis til dine behov prøv f.eks Weekendbil, Drive&Share, MikroLeasing, GrøntKort privat billeje, Flyt Selv Service, StorebæltsBilen, KattegatBilen, KombiBilen, ØresundsBilen, HamborgBilen, ReturBilen og få GPS i din bil. Husk også at Europcar naturligvis kan levere gode priser på biler i hele Europa. Bor du i udlandet og er hjemme i Danmark tilbyder Europcar dig helt specielle fordelagtige priser, du har ingen selvrisiko ved skade eller tyveri, du får prisgaranti, gratis barnestole og barnepuder, gratis ekstra chauffører. Du kan leje navigationsanlæg til specialpris og kan vælge mellem et stort udvalg af alle typer biler i alle størrelser inkl. Mercedes, BMW, Audi og lignende luksusbiler. Alt du behøver er at booke på forhånd online.
  Naturligvis er Europcar også stærke på Leasingbiler med fleksible binding.


  Har du en virksomhed og leder i efter en flexibel løsning på kørselsbehov har Europcar tilpassede erhvervsløsninger og tilbyder blandt andet; Online erhvervsbooking, Privilege fordelsklub, Corporate billejekort, Månedsleje uden binding og Nemmere administration.

  Kundeservice og Klager

  Europcar står til rådighed med service både før, efter og under din billeje. Ikke kun på de mange udlejningscentre men med dedikerede serviceområder så du får den bedste betjening. Find mere her.

  Anmeldelse af Europcars service og produkter

  Har du lejet eller leaset bil gennem Europcar hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  EuropCar
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om EuropCar

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er EuropCar et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af EuropCar I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette EuropCar?

  EuropCar er for hovedparten aktiv I Autoservices, mere specifikt med Bilforsikring, Billeje, Billeasing

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EuropCar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.