Discover Cars

Alle anmeldelser

Discover Cars

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Avis

Avis

0 anmeldelser

Lej en bil, når du er på ferie eller forretningsrejse, og gør det let for dig selv. Det er, hvad Avis tilbyder dig. Det er dog i...

Logo Oscar

Oscar

0 anmeldelser

Når du skal bruge en bil, skal det oftest være nu. Men hvad hvis der ikke ligger en Avis eller en Hertz lige der hvor du bor? Biludlejn...

Logo QEEQ

QEEQ

0 anmeldelser

Biludlejning er populært både i forbindelse med ferier, længere køreture, udenlandsrejser, samt mange andre ting. Det kan ...

Logo Holiday Autos

Holiday Autos

0 anmeldelser

Når man skal leje bil i enten Danmark eller udlandet, hvor skal man så rette blikket, for at finde de bedste tilbud og den bedste servi...

Discover Cars

Discover Cars er en online reservation af biludlejning; de sammenligner biludlejningstilbud fra mange selskaber, så du kan vælge, hvad der er bedst til din rejse.

Mange andre hjemmesider skjuler gebyrer og ekstra omkostninger for dig. Discover Cars inkluderer alle obligatoriske gebyrer, skatter og ekstramateriale i den angivne pris, så der vil ikke være nogen overraskelser, når du ankommer til udlejningsskranken.

Hvad skal jeg bruge for at leje en bil?
For det første skal du have et gyldigt kørekort. I de fleste tilfælde skal du have holdt det i mindst et (1) år. Du skal også bruge et kredit- (eller debetkort, hvor det accepteres) til at betale med og efterlade et depositum og lejebeviset modtaget ved reservation.

Når du lejer i et fremmed land, har du ofte brug for en anden form for identifikation, som regel et pas.

I hvilken alder kan jeg leje en bil?
Det afhænger af, hvor du gerne vil leje en bil. Selvom du kan leje en bil i en alder af 18 i mange europæiske lande og staterne New York og Michigan i USA, skal du mange steder være 21 for at leje en bil. Du kan nemt tjekke ved at indtaste din alder, før du klikker på Søg nu.

Bemærk, at de fleste udlejningsfirmaer opkræver et ekstra Young Driver-gebyr for lejere under 25 år, selvom denne alder varierer efter virksomhed og sted. Hvis du indtaster din alder før søgning, inkluderer Discover Cars dette gebyr i totalen, hvilket giver mulighed for den enkleste sammenligning.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger et udlejningsfirma?
Der er to ting, du skal bruge til at bestemme, hvilket firma du skal leje hos - anmeldelser og lejebetingelserne.
Discover Cars beder hver kunde om at vurdere deres lejeoplevelse, efter de har afleveret bilen, og vise deres vurderinger, når du søger efter en bil. Hvis du vil være sikker på, at du får god service, så kig efter Excellent Car Rental Service-mærket, som de tildeler de tre bedste virksomheder på hver lokation med en gennemsnitlig vurdering på 8 eller højere.

Du bør også tjekke lejebetingelserne for at sikre dig, at det udlejningsfirma, du vælger, fungerer bedst til dine behov.

Kan jeg leje en bil uden kreditkort?
Selvom det for blot et par år siden var umuligt at leje en bil uden et kreditkort, har tingene ændret sig hurtigt. Mange virksomheder, især globale virksomheder som Avis, Dollar, Hertz, osv., tillader lejere at både betale og efterlade et depositum med et betalingskort (selvom kortet skal være et Mastercard eller Visa).

Hvis du ikke har et kreditkort, skal du sørge for at tjekke afsnittet Betalingspolitik i lejebetingelserne før booking for at se, om virksomheden accepterer betalingskort.

Hvad hvis mine planer ændres?
Når du reserverer en bil gennem Discover Cars kan du foretage ændringer eller annullere din reservation gratis på et hvilket som helst tidspunkt inden 48 timer før, du er planlagt til at afhente bilen.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Discover Cars
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.