DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Revolut

  Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. Sender penge for købte varer eller til venner, familie eller noget helt andet. Det er dog ofte omstændeligt og besværligt, og det kan også være forbundet med store gebyrer, som for både firmaer og almindelige mennesker kan blive til en stor udskrivning, hvis man ofte sender penge til udlandet. Det er også godt at bruge Revolut på rejser, for du kan let veksle mellem de forskellige møntenheder, så du slipper for de meget dyre vekselgebyrer. Det er mange penge, du kan spare, hvis du bare rejser et par gange om året.

  Om Revolut

  Revolut er startet i 2015 og er til dem, som ikke vil lade sig nøje, sagt på den måde, at de ikke vil lade sig trække rundt i manegen af de store firmaer, som mange gange tager store gebyrer for ganske enkle ting som at veksle penge eller sende selv små beløb til andre lande. Revolut er til både til private og til firmaer, så det er for dem, som har brug for et professionelt firma, som kan sikre, du ikke betaler formuer for dine finansielle transaktioner. Det kan måske specielt for mindre firmaer være mange penge, som kan bruges andre steder, og det er sikkert og let at bruge revolut, så det er hele vejen en rigtig god løsning.

  Services hos Revolut

  Det er ikke kun få services som Revolut tilbyder, nej de er mere end bare betalinger og vekselkontor, meget mere. Du har med Revolut muligheden for at sende anmodninger til dem, som skulle skylde dig penge, og for at give donationer til vegørende formål, uden at skulle bruge din netbank. Det hele kører, som var det smurt i olie med Revolut. Det er en meget komplet løsning til dine behov, og det er alt, som kan udføres hurtigt, billigt og let, uden at du på nogen måde kommer til at gå på kompromis med sikkerheden ved pengeoverførsler med mere.

  Klager og kundeservice

  Når du vil have fat i Revolut, om det så enten er for at høre om de services, som de tilbyder, eller måske få noget hjælp til at starte på brugen af Revolut, så er de klar på både mail og telefoner. Det samme gælder, når du vil klage over noget. De oplysninger, som du skal bruge til at få fat i dem, er lette at finde på deres hjemmeside, og det er lige meget, om du skriver eller ringer til dem, du får samme godt og kompetente svar, og er det en klage, du har, bliver den lyttet til og taget til note for i fremtiden at kunne gøre det bedre.

  Bedømmelse af Revolut

  Hvis du vil være en af dem, som er med til at give din mening til kende og gøre det på en objektiv og konstruktiv måde, så er der nu en mulighed for at gøre netop det på en ny hjemmeside. Det er en hjemmeside, som giver andre forbrugere en god mulighed for at se på andres bedømmelser og derefter tage beslutningen, om firmaet er gode nok, til at de vil handle med dem.

  Revolut
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Revolut

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Revolut et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Revolut I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Revolut?

  Revolut er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Pengeoverførsel

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Revolut gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.