YourWatches

Alle anmeldelser

YourWatches

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

B
Bent R.
En meget positiv oplevelse med yourwatches.dk og Anne-Louise. Kommunikationen var hurtig og klar og varen var som bestilt. Selv forsendelsen og leveringen var hurtigere end forventet. Helt uden fri...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtig levering

  En meget positiv oplevelse med yourwatches.dk og Anne-Louise. Kommunikationen var hurtig og klar og varen var som bestilt. Selv forsendelsen og leveringen var hurtigere end forventet. Helt uden friktion eller stress. Vidunderlig service. Købte mit første Tudor-ur via Chrono24 hos dette firma. Meget tilfreds med den overordnede kommunikation og bearbejdning. Jeg er meget tilfreds med det nye ur, alt var fint med handlen, god kommunikation med sælgeren, hurtig forsendelse, jeg modtog uret inden for en uge efter bestilling.
  Venligt og hurtigt svar på mine spørgsmål. Uret var i perfekt stand og leveringen var mega hurtig (1 dag fra Danmark til Holland). Mange tak og fortsæt det gode arbejde!


Andre læste også

Logo Perfume-Click

Perfume-Click

0 anmeldelser

Parfumer og andre velduftende toiletsager har i årtier været populære produkter, både som gaver og til personligt brug. Man...

Logo Opinionsland

Opinionsland

0 anmeldelser

Din mening er unik. Derfor fascinerer den utallige beslutningstagere over hele verden. Hos OpinionsLand, får din stemme en platform, s&a...

Logo Bloompost

Bloompost

0 anmeldelser

Vil du give nogen et uforglemmeligt øjeblik? Så er BloomPost lige hvad du har brug for! I 4 enkle trin skaber du en personlig og meget...

Logo William May

William May

0 anmeldelser

William May Jewellers er onlinevirksomheden af ​​Mays Pawnbrokers & Jewellers, en veletableret Manchester-virksomhed, der har eksis...

YourWatches

Velkommen til YourWatches! De er den online urbutik, du har ledt efter. Ure er deres passion, og deres mål er at hjælpe dig bedst muligt gennem ærlighed og gennemsigtighed. De er her med professionel hjælp til at hjælpe dig i din søgen efter det perfekte luksusur. Med over 6000 ure fra mere end 60 forskellige mærker (herunder Rolex, Omega, IWC, Nomos, Tudor og mange flere), er der noget for enhver smag. Uanset prisniveau eller mærke er YourWatches sikre på, at du vil finde det ur, der passer til din stil og behov. De ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb, og håber du vil handle hos dem igen. Alle deres ure kommer med 100% garanti, og du kan købe dem til gode priser.

Hvorfor er YourWatches det bedste sted at købe luksusure?
For at opnå deres helt utrolige priser, finder og køber de vores ure over hele verden. Selvom de tilbyder de bedste priser og rabatter, kommer alle deres ure med den bedste servicegaranti. YourWatchesi garanterer naturligvis, at alle vores ure er 100% originale og garanteret med deres garanti.

Et luksusur er noget for enhver smag og noget du kan eje hele livet eller købe som investering eller samleobjekt. At finde det perfekte ur er meget personligt og kan tage meget tid. Valget kan være svært, og det er her, YourWatches kommer ind i billedet. De står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og guide dig til det perfekte køb af dit nye ur, alt sammen til de mest uovertrufne priser på markedet. De har et bredt udvalg af luksusurmærker, herunder Rolex, Omega, Cartier, TAG Heuer, Tudor, Hamilton og mange flere.

Hvad du bør vide før du køber luksusure online
Et ur er noget, der er meget personligt. Uret skal passe til din livsstil og personlighed, og vigtigst af alt skal det være noget, du nyder at have på. Der findes mange smukke ure, som ikke nødvendigvis er for dyre. Det er en fejl at købe ure alene baseret på prisen. Du skal købe et ur, fordi du kan lide det, og du vil bruge det som en god investering. Lad ikke reklamer og støj udefra påvirke dit valg, lad YourWatches guide dig og lede dig til at købe det perfekte ur til dig. Den bedste måde at starte på er at sætte et budget. På den måde kan de præsentere dig for de bedste ure, der passer til dig og din prisklasse. Men hvis du vil vise din succes frem, er luksusure en rigtig god måde at gøre det på. Det er her mærker som Rolex, Patek Phillippe, AP er ideelle, da disse ikke kun er superkvalitetsudbydere, men også ikoner i branchen.

Budget ure
Når du har sat dit budget, kommer vi frem til, hvilken slags mekanik du foretrækker. Kan du lide quartz eller automatiske ure? Hvilket materiale skal det være lavet af, og hvilke funktioner er vigtige? Disse faktorer vil hjælpe med at bestemme det ur, du leder efter. Uret skal ikke kun afspejle din stil og personlighed, men det skal også have de funktioner, du skal bruge for at udføre dit arbejde.

Hvad syntes du om YourWatches?
Vi vil meget gerne høre om din erfaring. Skriv en anmeldelse idag.