Dokter Online

Alle anmeldelser

Dokter Online

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 anmeldelser

Hvis man ser nærmere på menneskets historie, vil man opdage, at fasten er dybt forankret i vores biologi. I tidligere tider var adgange...

Logo Med24

Med24

0 anmeldelser

Hos Med24 drømmer de om at give dig sundhed til din krop og dit sind. Uanset hvor du er i livet, vil de gerne hjælpe dig med at n&arin...

Logo Your Super

Your Super

0 anmeldelser

Du fortjener at vide, hvad du fodrer din krop med. Deres superblandinger indeholder 5-6 naturligt tørrede superfoods – det er det! All...

Logo Simple Feast

Simple Feast

0 anmeldelser

Simple Feast handler om vejen til en mere bæredygtig livsstil fuld af forkælelse, smagsoplevelser og gode oplevelser. Baseret på ...

Dokter Online

Dokter Online kan hjælpe med let behandlelige helbredsproblemer. Med information, der er skrevet sammen af ​​læger og en række produkter til dine sundhedsbehov. For det er en betryggende følelse at vide, at du har kontrol over dit helbred, og dine helbredsproblemer vil blive bedre. En lægekonsultation på Dokter Online er en nem og bekvem måde at få dette til at ske og vil hjælpe dig med at få den rette behandling.

- Oplysninger om helbredsproblemer og retsmidler, gennemgået af sundhedspersonale
- Sundhedsspørgeskemaer udviklet af læger, svarende til dem, din praktiserende læge bruger
- Bredt udvalg af godkendte produkter, hvilket betyder, at der er en løsning til ethvert sundhedsproblem
- Engelsktalt support via telefon eller chat, når det passer dig
- En bred vifte af betalingsmuligheder, herunder bankoverførsel og Klarna-Pay-Now
- Stort netværk af registrerede læger for at sikre, at du får en pålidelig behandling
- Partnerskaber med større europæiske apoteker, hvilket sikrer en hurtig service

Dokter Online's medicinske viden
Dokter Online arbejder sammen med sundhedsprofessionelle såsom læger og farmaceuter for at sikre, at deres service er baseret på den nyeste indsigt.

Tilknyttede læger
Dokter Online kan prale af et stort netværk af læger og apoteker. Dette sikrer, at vi har 24/7 adgang til medicinsk viden, som gør dem i stand til at yde en pålidelig service. Det siger sig selv, at alle de læger, de samarbejder med, er registrerede læger. Mange af dem arbejder som praktiserende læger i deres egne lokalsamfund.

Dit medicinske spørgeskema og sundhedsbehov gennemgås altid af vores tilknyttede læger. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at kontakte dig personligt for at afklare nogle detaljer eller stille yderligere spørgsmål om din sygehistorie eller situation. De oplysninger, du giver, hjælper lægen med at bestemme den bedste behandling for at forbedre dit helbred. Det betyder, at lægen kan beslutte at ordinere en anden behandling end den, du har bedt om, eller helt fravælge behandlingen. Hvis dette sker, vil du altid blive informeret for at sikre, at du forstår, hvorfor denne handling bliver foretaget. Hvis din anmodning om lægebehandling godkendes, vil du modtage en recept, eller din medicin vil blive udleveret af et tilknyttet EU-apotek og sendt hjem til dig. Ved modtagelse af medicinen vil du også modtage en forklaring på og vejledning i, hvordan du skal tage medicinen. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte lægen via efterbehandlingslinket.

Du kan altid finde navnet på den læge, der giver behandlinger, i den bekræftelsesmail, du modtager, efter lægen har vurderet din ansøgning. I denne e-mail finder du også din læges officielle registreringsnummer samt et digitalt link til tilsynsmyndigheden i det EU-land, hvor denne læge arbejder. Du kan bruge disse oplysninger til nemt at bekræfte hans eller hendes registrering online.

Medicinsk Advisory Board
Dokter Online har sit eget, uafhængige medicinske rådgivende udvalg. Bestyrelsen består af læger og farmaceuter, som overvåger de medicinske processer omkring deres platform. De vurderer leveringen af ​​information, overvåger løbende sikkerheden og mulighederne for produkterne i vores produktsortiment og overvåger de medicinske processer på vores platform. Dette inkluderer udvikling af medicinske spørgeskemaer, der bruges til at vurdere en patients tilstand og bestemme egnetheden af ​​medicin. I alt, hvad vi gør, er sikkerhed vores førsteprioritet.

Fortæl os om din erfaring
Skriv ene anmeldelse og forklar hvordan det var at bruge Dokter Online.