Altisundhed

Alle anmeldelser

Altisundhed

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Altisundhed

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vigtigt. Derfor findes der virksomheder som Altisundhed. På denne side kan du læse mere om denne online forhandler af produkter til pleje og velvære.
 

Om Altisundhed

Altisundhed.dk er en online forhandler, der tilbyder et udvalg af plejeprodukter. Virksomheden blev lanceret i 2010 og har siden opbygget deres online butik med produkter til personlig pleje og velvære. Virksomheden er en del af Tryus Aps og har hovedsæde i Faxe.
Altisundhed forhandler pleje produkter, men giver også information herom. På hjemmesiden kan du finde deres blogindlæg om forskellige emner inden for sundhed. Blandt andet kan du læse om Cannabis og hemp olier og hvad lovgivningen i EU siger om produkterne. Du kan også læse nærmere om specifikke produkter, såsom Water Drinking Reminder. Dette krus med en lille lampe lyser op, når du skal huske at drikke vand. Altisundhed har masser af produkter, der kan hjælpe dig med at huske vigtige ting, der har indflydelse på din sundhed – såsom at drikke vand, at bevæge dig jævntligt eller at tage din medicin hver dag.
Hos Altisunhed kan du betale med alle større kort og Dankort og med Bitcoin.

 

Produkter og Services

Udvalget indeholder forskellige varianter af hjælpemidler, behandlinger og andre produkter. Man kan blandt andet få spa behandlinger til hjemmebrug samt armbånd, der afgiver energi. Under hjælpemidler finder du masser af farverige vitaminæsker, som kan hjælpe med at organisere medicin og med at minde dig om at tage den. I denne menu findes også aflastningspuder, stokke, værnemidler og Easy Earwax removers.
Altisundhed har et bredt udvalg, der spænder fra gift til havesnegle til aktivitetsure. Under Wellness Ure finder du Garminaktivitetsure, der tæller skridt og måler din aktivitet i løbet af dagen.
Hos Altisundhed kan du også købe 4Ocean produkter. 4Ocean er en velgørenhedsorganisation, som laver armbånd af plastik, der trækkes op fra havet. For hvert produkt du køber, fjerner 4Ocean et halvt kilo plastik fra havbunden.

Altisundhed tilbyder almindelige 14 dages fortrydelsesret efter ordrebekræftelsen er modtaget. Denne skal sendes retur til firmaet ved benyttese af fortrydelsesretten.

Varen skal returneres i samme tilstand, emballage og mængde som ved modtagelsen.

Ordrer leveres med DAO eller PostNord. Levering med PostNord tager 4-21 dage og koster 18 kr. Levering med DAO til nærmeste pakkeshop tager 4-6 dage og koster 35 kr. DAO levering til privat adresse koster 59 kr.

 

 

Komplimenter, Klager og Tips til Altisundhed
Har du handlet hos Altisundhed? Så er det dig, vi vil høre fra! Efterlad en kort beskrivelse af din oplevelse med Altisundhed og hjælp andre forbrugere. Kom dine varer til tiden og i god stand? Har du været i kontakt med deres kundeservice? Var de venlige, kompetente og hjælpsomme? Hvor nemt er det at returnere et fortrudt køb til Tryus? Har nogle af deres produkter hjulpet dig med at bygge bedre og sundere vaner, der forbedrer din livskvalitet? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse her på siden.