Wellvita

Alle anmeldelser

Wellvita

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Wellvita

Grundlæggende er det ret simpelt. Der er en hel række af planter i naturen, som kan have en positiv effekt på vores sundhed og velvære. Rødder, bær, blomster og saften af et bestemt træ. Forskellige planteingredienser, der har været kendt og brugt i århundreder for deres gavnlige egenskaber. Nogle har siden vist sig at være ineffektive. Andre er dog kendt for deres fysiologiske virkninger. Wellvita står på skuldrene af denne erfaring og tradition. Den visdom om naturen, der har udviklet sig gennem generationer, er blevet kombineret med ny viden og teknologi.

Vil du vide mere om, hvad hver enkelt ingrediens kan gøre for dig? Læs denne anmeldelse for at lære om Wellvita's spændende produkter og hvordan de kan gavne dig.

Om Wellvita
Kimen til Wellvitas succes blev sået for over 35 år siden af Torben Pedersen i Danmark. En lille familievirksomhed slog rod, voksede og blev hurtigt repræsenteret i hele Skandinavien. I 2009 fik Wellvita sit nuværende navn, og samme år begyndte de at sælge deres produkter online via deres egen hjemmeside. Et nyt grundlag blev lagt for virksomhedens fortsatte succes: At sælge kvalitetsprodukter direkte til kunderne uden dyre mellemled. Enkel, praktisk og billig.

Wellvita's vitamine
Når du har brug for en hjælpende hånd til hverdagens mangler, er det godt, der er hjælp i naturen.
Wellvita er specialister i at skabe produkter, der bidrager til en bedre livskvalitet. De samler mange af deres ingredienser direkte fra naturen og udvinder gennem en teknologisk styret proces med de gavnlige ingredienser, der bliver til en kompakt tablet. Ingredienserne i produkterne varierer meget. Nogle har du måske fundet i din egen have, andre kommer fra fjerne egne af verden.

Fælles for ingredienserne er, at de kan have en positiv effekt på dit helbred og dit velvære.

Men gode priser og en velfungerende hjemmeside er det det eneste der skal til, for at få mange tilfredse kunder til at besøge butikken igen og igen. Den afgørende årsag til Wellvitas store succes er, at de effektive produkter ikke står alene. De lægger stor vægt på personlig og let tilgængelig rådgivning fra vores kvalificerede sundhedsrådgivere. De er tilgængelige på telefonen alle ugens dage. Hos dem får du gode råd, klare ord og tilpassede sundhedsforløb.

Wellvita kan rådgive dig efter dine behov, fordi vi har veluddannede sundhedsrådgivere i vores kundeserviceafdeling. De har en stor viden om sundhed og livskvalitet og de er klar til at lytte til dig, og tilbyde de vitaminer der vil gavne dig allermest. Så hvorfor ikke tage en snak med dem.

Din mening om Wellvita er vigtig for os
Har du også haft æren af at prøve nogle af Wellvitas vitaminer? Hvad syntes du om deres produkter og følte du, at de gjorde en forskel for dig og dit helbred? Hvordan var leveringstiden og havde du let ved at placere en ordre? Vi vil meget gerne høre din ærlige mening, som vi er sikre på at mange andre også vil få gavn af. Husk at din erfaring vil blive postet på vores hjemmeside, så medtag gerne de vigtige detaljer.