Prostacare

Alle anmeldelser

Prostacare

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Prostacare

Med alderen vokser prostatakirtlen. Omkring 25 % af alle mænd mellem 50 og 60 har symptomer på prostataproblemer – og hele halvdelen af ​​mænd over 60 år.

Samtidig vidste Prostacare's ernæringseksperter, at dette kan forebygges med den rigtige kost. Der er mange råvarer fra naturen, som har en god effekt på prostata. Efter en grundig forsknings- og udviklingsproces har vi endelig udviklet et produkt, der kombinerer 6 særligt vigtige ingredienser som lycopen, zink og selen i en og samme kapsel. Du skal ikke længere spise græskar og tomater hver dag, men kan nu supplere din kost med Prostacare.

I dag er Prostacare et af de mest populære prostataprodukter i Skandinavien og hjælper tusindvis af mænd hver måned.

Om Prostacare
Prostacare er leverandør af naturmidler, sundhed og kosttilskud i Skandinavien. De udvikler deres egne unikke kosttilskud, skræddersyet til nordisk liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Friskhed er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres virkninger. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​deres produkter, bliver de derfor leveret direkte hjem til dig. De sidder aldrig på en butikshylde og mister deres effekt.

Med jævne mellemrum modtager du en ny forsyning af friske kosttilskud direkte hjem til dig - du løber aldrig tør for dem, og du skal aldrig genbestille.

Naturlig medicin
Der er mange måder at forebygge prostataproblemer på. Ikke mindre end 70 % af de behandlinger, som læger i Central- og Østeuropa ordinerer, er naturmidler.

I Danmark er dette tal dog stadig meget lavt (5 % i 2016).

En stor del af kosten i Syd- og Centraleuropa består naturligvis af råvarer rige på de aktive ingredienser, som prostata har brug for for at holde sig sund. Bulgarien, Tyrkiet og Ukraine er for eksempel lande, hvor mænd traditionelt spiser mange græskarkerner, og hvor forekomsten af ​​prostataproblemer også er lavere end i resten af ​​Europa.

Tomater kan også være meget effektive til at holde prostata sund. De indeholder meget lycopen, som kan hjælpe med at opretholde en sund prostata.

Det handler om livsstil
Flere livsstilsfaktorer spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​prostataproblemer:

Undgå højt kolesteroltal og høje niveauer af animalsk fedt, og spis i stedet grøntsager og fødevarer rig på sojaprotein. Regelmæssig motion er godt for alt – også din prostata! Du bør også drikke rigeligt med vand, gerne 1-2 liter om dagen. Dagligt indtag af blandt andet lycopen hjælper med at opretholde en normal prostata.

Du kan gøre meget for at opretholde den normale funktion af din prostata gennem hele dit liv. Prostacare forsyner kroppen med 6 af naturens mest effektive aktive ingredienser. Disse omfatter granatæbleekstrakt, græskarkerneekstrakt, brændeekstrakt og selen. Samt lycopen, som hjælper med at opretholde en sund prostata og reducere oxidativ skade på prostataceller og væv. Zink bidrager til at opretholde normale testosteronniveauer i blodet og normal kognitiv funktion. Selen bidrager til normal spermatogenese (udvikling og modning af sæd).

Prostacare vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside