T8

Alle anmeldelser

T8

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

T8

Efter midten af ​​30'erne mister alle mænd omkring 1 procent af deres testosteron om året. Dette fører til forskellige ændringer i kroppen: vægt, muskler, energi og lyst. Det er simpelthen en form for overgangsalder, som mange mennesker kæmper med. Det ødelægger livskvaliteten.

T8's ernæringseksperter ved, at dette er en tilstand, der kan undgås med korrekt ernæring. Der er mange råvarer, som har en stor effekt på testosteronproduktionen. Efter en grundig forsknings- og udviklingsproces er de nået frem til et præparat, der kombinerer 8 særligt effektive ingredienser, såsom zink og magnesium, i én kapsel. Nu skal du ikke længere spise østers og spinat hver dag, men kan i stedet supplere din kost med T8.

Om os
T8 er på få år blevet en leverandører af naturmidler, sundhed og kosttilskud i Skandinavien. De udvikler deres egne unikke kosttilskud skræddersyet til nordisk liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Kvalitet, innovation og sikkerhed
T8 kombinerer naturlige råmaterialer med egenskaber, der er bevist i en lang række forskningsstudier og sætter dem sammen på en innovativ måde. Forskning er grundlaget for alt, hvad de gør. Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. De stiller høje krav til friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er forsynet med et analysecertifikat, som efterfølgende verificeres. 

Friskhed
Friskhed er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres virkninger. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​deres produkter, sendes de derfor direkte hjem til dig. De sidder aldrig på en butikshylde og mister deres effekt.

Med jævne mellemrum modtager du en ny forsyning af friske kosttilskud direkte hjem til dig, som du aldrig løber tør for dem, og du skal aldrig genbestille.

Deres mål er altid at give dig kundeservice i top. Det er måske derfor, T8 har vundet den norske kundeservicepris "Bedst i test" fire gange - senest i e-handelskategorien i 2020.

Fortrydelsesret
Som kunde er du beskyttet af fortrydelsesloven og har 14 dages ubetinget fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen ved første levering. Fortrydelsesretten betyder, at du har ret til at fortryde dit køb af et uåbnet produkt og returnere varen til dem. For at udnytte fortrydelsesretten skal produktet returneres til os i samme mængde og stand, som du modtog det. I tilfælde af returnering er du selv ansvarlig for returneringsomkostningerne.

Returret for abonnementsvarer
Du har kun ret til at returnere den første forsendelse, du modtager. De næste forsendelser er identiske med den første forsendelse, så der er ingen returret på de forsendelser, du modtager efter den første forsendelse. For at de kan stoppe næste levering, skal du give dem besked senest 4 uger før næste planlagte levering (fristen for ændringer fremgår af fakturaen).

Abonnementspakker, der returneres til dem, krediteres ikke på fakturaen. Ønsker du, at de sender den igen, vil du blive opkrævet et gebyr på 99. Dette er for at dække vores omkostninger forbundet med håndtering af returnering og porto/håndtering af varer.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring T8?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.