DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Coop.dk

  Coop.dk er shopping online og er delt op i Coop Shopping som sælger alt fra cykler til bøger, møbler og haveudstyr. Coop Mad leverer dig friske madvarer direkte til døren.

  Om Coop.dk

  Coop er ejet af brugerne, en brugsforening, der startede i 1844 og blev verdens første af sin slags. Coop er en sammenlægning og inkluderer det tidligere FDB (fællesforeningen for danske brugsforeninger). Coop har 1.8 millioner medlemmer, der samtidig udgør ejerne. Coop er en andelsselskab og det største af sin art i Danmark. Coop er en virksomhed med mange forskellige aktiviterer, men det vi som forbrugere kender bedst er nok de mere end 1.100 butikker i kæden af IRMA, Brugsen, Superbrugsen, Kvickly, Fakta og så det nyeste skud på stammen, Coop.dk online handel.
  Coop har hovedkontor i Albertslund og koncernen beskæftiger godt 40.000 medarbejdere i Danmark. En trediedel af alle madvarer handles i en Coop butik eller fra Coop.dk online.

  Coop.dk services og produkter
  På Coop.dk kan du købe et stort udvalg af de varer du bruger i din hverdag, både når det kommer til alt rundt om have, husholdning, børn og dagligdag men også Coop.dk MAD er leveringsstærk i præcis det du har brug for og når du har brug for det. Varer leveret direkte til din dør bliver mere og mere almindelig, med Coop.dk har du en stærk leverandør af de varer du kender så godt fra kædens butikker og i den kvalitet du kender og som de fleste af os er vokset op med. Hvem husker ikke de gamle orange FDB skilte i den lille lokale madbutik og vores mødre (eller bedstemødre), der samlede små mærker, i dag samler du medlems point, og de er præcis ligeså populære og ligeså anvendelige som de gamle små mærker, der lignede mini-frimærker.
  Coop.dk er nem at handle på, du finder de varer du behøver og vælger et leveringstidspunkt der passer dig. Coop.dk bilen kommer med varerne præcis når du behøver dem og er hjemme. Nemmere bliver det ikke. Du kunne jo f.eks. prøve de smarte måltidskasser, der kommer i forskellige variationer med retter til hele familien til overkommelige priser. Smart at få leveret præcis det du skal bruge og opskrifterne følger naturligvis med i pakken.
  Find faste lave priser, måltidspakkerne, mad, dagligvarer og shopping alt sammen på samme side. Du har naturligvis også adgang til Coops eget mærke Coop365 der giver dig kvalitet til færre penge.
  Når du leder efter noget specielt behøver du ikke lede længe, Coop.dk har samlet alle de særlige ting du leder efter i en smart løsning på siden som de kalder specialbutikker. Her finder du præcis hvad du har brug for når du leder efter noget særligt, det kan være laktosefrit, Veganer, Irmavarer, Træning, Økologi og meget meget mere.
  Coop.dk er meget mere end blot en webshop, Coop.dk er en løsning på dagligdagens udfordringer i en travl hverdag og derfor samler siden alle de services som Coop familien kan levere.
  På Coop.dk sendes du f.eks. nemt videre til coopbank, der smart forbinder med dine indkøb og giver endnu mere bonus. En konto hos Coop.dk bank giver dig tilmed mulighed for at hæve eller sætte penge ind i samtlige Coop butikker i hele landet.

  Coop.dk viser vejen med den nye praktiske Madpyramide

  Kundeservice og klager

  Som landets største detailhandelsvirksomhed er Coop.dk naturligvis klar med kundeservice når du behøver hjælp. Fortryder du et køb fra Coop.dk Shopping kan du returnere varen ved brug af den returform der er lagt ved pakken. Coop.dk Mad kan du kontakte både før under og efter dit køb med spørgsmål, klager og kommentarer. På siden finder du nemt de relevante oplysninger til begge shops.

  Skriv en anmeldese
  Skriv her hvordan din oplevelse med at handle på Coop.dk har været.

  Coop.dk
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (3)

  6.4
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  8.6
  Service
  rating
  4.6
  Pris
  rating
  7.4
  Levering
  rating
  4.6

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Poul Volther 220 cm grøn linoleum

  Meget glad for et smukt bord leveret dagen efter bestilling. Tak for det 😉

  Af: Lotte P22-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  10
  rating

  Mareridt handel med Coop

  Købte havemøbler. Fik leveret en defekt. Har nu kæmpet med Coop om returnering og levering af ny. Det er helt og aldeles op til Coop mht leveringstidspunktet - man skal stå til rådighed fra 7 til 16 den dag det passer Coop at hente den defekte og tilsvarende en anden dag det passer Coop at levere en ny. Mit råd - Hold jer langt væk fra Coop det er den mest usmagelige behandling man får. De forsøger helt bevist at få kunderne til at opgive reklamationer for så at beholde betalingen.

  Af: Ole Madsen26-07-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  3
  rating

  Witt røremaskine

  Jeg har kun modtaget den tilhørende kødhakker.
  Telefonhenvendelse: nr. 58 i køen (nr. 54 efter ca. 10 min.)
  'webshop@coop.dk': Ingen reaktion

  Af: Eydna Hansen13-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  6
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Coop.dk

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Coop.dk et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Coop.dk I gennemsnit. De modtog følgende 6.4 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Coop.dk?

  Coop.dk er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Babyer og Børn, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Boligindretning, Elektronik, Fanartikler, Kontor, Hobby & fest, Dyrehandler, Lån, Kostråd, Slankesider, Vitaminer & Tilskud, Fitness, Besparelse, Investeringer, Bestil Online, Øl, Vin & Spiritus

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coop.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.";Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coop.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf."