DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser CurrentBody

  Skønheds- og wellnessbranchen er i konstant vækst og i den forbindelse lanceres der onstant nye og innovative produkter og services, designet til at hjælpe forbrugere verden over opnå en stigende grad af velvære, samt komme tættere på deres skønhedsidealer. Idet internettet er blevet mere og mere udbredt, er der sket et stort spring i forhold til, hvad der er tilgængeligt for forbrugerne i dag: teknologier og apparater, der før var forbeholdt professionelle sportsudøvere og elite atleter, kan nu i mange tilfælde erhverves af privatpersoner verden over.


  Overvejer man at investere i den seneste teknologi indenfor skønhed og velvære, så skal man dog være opmærksom på, hvem man vælger at handle hos. Det er vigtigt, at man investerer i et apparat der fungerer, er sikkert og som man kan returnere, hvis ikke det lever op til forventningerne. Derfor anbefales det, at man læser kundeanmeldelser igennem fra andre kunder, der allerede har handlet hos en pågældende virksomhed og derfor kan beskrive deres produkter og services nøje.

  Om Current Body

  CurrrentBody blev oprettet i 2009, af de to grunlæggere Laurence Newman og Andrew Showman. Laurence havde tidligere arbejdet i branchen for medicinsk udstyr og Andrew kom fra en bagrrund indenfore-handel. De oprettede sammen en virksomhed og en netbutik, omkring et ønske om at starte et koncept, der udelukkende omhandlende teknologi inden for sundhed og velvære. Current Body startede derfor med at tilbyde kunder adgang til en række apparater, der normalt var forbeholdt behandlere indenfor fysioterapi og eliteatleter.

  Sportyfriends Tutorial: How to make a refund in Quickpay

  Produkter og Services hos Current Body

  CurrentBody er en virksomhed, der gennem deres netbutik tilbyder kunder verden over, teknologi til hjemmebrug indenfor skønheds- og wellnessindustrien. Disse apparater efterligner ifølge virksomhedens eget udsagn, de professionelle apparater, der anvendes af professionelle i saloner, kurbade og klinikker.
  Denne type produkter kaldes EMS-apparater (elektrisk muskelstimulering) og de har ifølge Current Body programmer der kan arbejde forbedre kroppens æstetisk efter ønske, primært indenfor: vægttab, toning af ansigtet og afgiftning af kroppen. Blandt virksomhedens produkter kan man blandt andet finde håndholdte lasere, lysbaserede apparater, apparater bygget op omkrking radiofrekvenser og soniske roterende rensende børster, for blandt andet at behandle hårfjerning, ansigtsrensning, hudforyngelse og slankning. Current Body sælger en række kendte brands via deres netbutik, herunder L'Oreals Clarisonic, Braun Epilators, Panasonic Facial Steamers, samt mange andre.
  Alle ordrer bestilt til Danmark vil så vidt muligt blive sendt fra virksomhedens EU-lager.
  Efter man har betalt sin ordre og den efterfølgende er afsendt, vil man modtage et sporingsnummer i en e-mail, sammen med forsendelsesbekræftelse.
  Current Body tilbyder fuld returret i 30 dage og for flere forskellige mærker, herunder SmoothSkin og NuFACE, tilbyder de desuden 90 dages tilfredshedsgaranti.

  Komplimenter, Klager og Tips til Current Body

  Har du købt og brugt produkter fra Current Body og har du mulighed for at fortælle nærmere omkring deres apparater, hvordan de virker, om kvaliteten er i top, samt hvor let det er at reklamere, hvis dette skulle blive nødvendigt? Da mange mennesker læser med her, for at lære mere om Current Body, vil det være en stor hjælp, hvis du har tid og mulighed for at skrive en kort anmeldelse af din oplevelse her på siden.

  CurrentBody
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om CurrentBody

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er CurrentBody et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af CurrentBody I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette CurrentBody?

  CurrentBody er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje, Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CurrentBody gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.